Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 5

• 75 102
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
  • Враца
Мони,   аз съм оптимист за епизода. Сигурна съм, че ще ни хареса. Досега във всички очаквано "лоши" епизоди, хубавите моменти между Фериде и Кямран са били балансирани с интригантските моменти. Дори епизода, когато К завари Ф при Селим в болницата и бяхме настъхнали какво ще бъде   развитието на нещата, сценаристите ни поднесоха прекрасен епизод. Така, че очаквам отново хубав епизод и всяко случващо се нещо с тях двамата ще има своето логично обяснение  Grinning Grinning

http://vk.com/korolek_ptichka_pevchaa?z=video-57194412_167169661 … f2945e2c1235a7420

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 14:38 от mama_an_ji

# 496

Привет!  Hug
Предполагам всички сте в подходящото настроение : )

Покрай коментарите за последния епизод и не само, не съм мислила въобще за новия. Нямам никакви нагласи и очаквания. С чисто съзнание съм, изцяло на разположение за това, което ще покажат. Каквото има да става, ще става.  Heart Eyes

Накарахте ме да се размисля за двойния аршин при Н и Ф. Ами, нормално е да го има. Все пак едната им е родна дъщеря, а другата са приели да отглеждат. С много любов, наистина, но и с почит към паметта на родителите, с една граница, която  не прекрачват. Уважават решението на бащата да учи във френски пансион, което автоматично значи, че ще бъде по-свободна, защото е по-образована. Освен това познават характера ѝ и не напразно ѝ имат повече доверие. И тя оправда това доверие, за разлика от Неджмие. Родната си дъщеря отглеждат, както са решили - според тогавашните традиции. Тя и да имаше повече свобода, няма нужните качества да я употреби правилно. Така ми се струва.

Приятен следобед!
Време не остана  Wink

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 15:37 от didibu

# 497

Здравейте Hug
Мони  Heart Eyes клипа с Бурак  ми подейства като  релаксант Grinning  bouquet

Диди Hug в настроение сме и още как . Няма да се поддаваме на негативни  мисли я Laughing

Права сиМами Hug няма да  е толкова лош епизода .Важно е да видим как ще са подредени събитията.
Моят сценарий за довечера е следния Thinking Thinking Thinking
След като чуе предложението  на Кямран тя ще е объркана  и ще хукне към дървото. Той ще я помоли да слезе  и тя ще го направи но когато се прибере в  пансиона злобаркити ще са и спретнали  изненадата с брашното.
Следват гадории от страна на Нериман.Тя ще разиграе последния си коз -ше обяви , че е бременна от Кямран  и това ще накара Фериде да не отиде  на срещата с него.
Затваря се в пансиона и не иска да види и чуе никого. Ще се почувства за пореден път  измамена.

Когато обаче разбира ,че се готви да замине в Европа- захвърля парцала с който миеше пода и го спира преди да тръгне . Това ще е и края  и ще ни предстоят годежа , още доза любов и т.н.....

# 498
   Така като го гледам Кямран е  получил добри съвети от баща си  за любовта и поведението към любимата Laughing  Ха дано !

1ч и 15 мин още Laughing

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 18:51 от sebilMM

# 499
  • Средната земя
Направо ме е страх от предстоящия епизод   Crazy

# 500

Себи, смятам, смятам, но половин час ми се губи  Blush
или днес сме от по-рано?

Simple Smile

# 501
Диди  Laughing ама на мен винаги ми е куцала математиката  Joy Joy Joy Е доказах го и тук Embarassed

Няма промяна -20.00 ТАЗИ ВЕЧЕР Hug

# 502

ааа, добре   Simple Smile

не че вече не сме в бойна готовност  Grinning

Приятно гледане на всички!
ако разберем повече и от превода ще е екстра

Hug Hug Hug

# 503
Добър вечер и приятно гледане.  Hug Hug

Който гледа онлайн тази вечер, може да изпрати хаштаг в Туитър #askaengel (#calikusu)  https://twitter.com/search?q=%23askaengel&src=hash , в подкрепа на сериала

Нови снимки на Фахрие.

Със сестра си

# 504
  • Средната земя
Аз май нещо не правя както трябва newsm78 Като натиснах канал д на живо в началото на темата излиза стария епизод  newsm78

# 505
  • Враца
Момичета!!
Оказва се, че няма да има превод в ефир днес  Cry Cry

# 506
Какво предложение?  Heart Eyes  Как ще й даде сърце да каже, че ще си помисли? ooooh!

Диди,  Hug споделям мнението ти за Неджмие-Фериде. Peace

Мони,  Hug туитнах вече. Wink Благодаря и за снимките.   bouquet

Каква ми е хубавица Фахрие и без капка грим. Heart Eyes

Приятно гледане.   bouquet

# 507
Здравейте Hug
Аз май нещо не правя както трябва newsm78 Като натиснах канал д на живо в началото на темата излиза стария епизод  newsm78

Линк за KANAL D
http://canli.kanald.com.tr/

Приятно гледане!

# 508

Аз гледам оттук. Идеално ми върви.

http://korolek.com/forum/onlinetv/

# 509
Скандализирани са в пансиона... Ай тая гадинка... напомни къде са... Иначе Фериде беше готова с отговора. Сега се чувства опозорена пред пансионерките.  Laughing Добре че накрая излязоха с номера за подготвено представление.
Ама много отмъстителки покрай Фериде, бе... Без вина виновна и ново наказание.
Тук има превод на руски
http://vk.com/ptichka_korolek

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 21:27 от Katya_I

Общи условия

Активация на акаунт