Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 5

• 75 068
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Маме, взе ми думите от клавиатурата.  ooooh!

Ети, благодаря за фрагмана.   bouquet  Ето, разбраха се сладурите, ще има годеж. Heart Eyes

Това, че не е скочила от файтона... ами не са й казали да го направи. Peace  Ето, че когато трябва, скочи. Wink

# 616
Етиииии...... Heart Eyes   newsm51

Послушаха ме  newsm44 прегърна я и благословия получи Фериде Hug

Колко малко ми трябва да съм щастлива Joy Joy Joy Joy

# 617
ЕТИ  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Хайде сега спокойно да отивам да си върша работата!!!

Следващата серия  txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

Сценаристите-садисти как ни мъчат, ама и ние хем си знаем, и пак им се връзваме.

# 618
Перевод..

Кямран: Ты кого то ждешь посреди дороги?? Кого ждешь???
Фериде: Фериде которая тебе скажет не уезжай" я ее жду.
Может она остановит тебя??
Не уезжай Кямран! Не ставь преград между нами! На ровном месте не делай проблему!!

Кямран: Так ты же меня отвергла?!?!
Фериде: Я тебя не отвергла!!
Кямран: Почему тогда ты не пришла вчера??
Фериде : Если бы я могла сбежать, конечно же пришла бы. Глупец!!
Кямран: Значит твой ответ??
Фериде: Мой ответ "да" Кямран!!!
Дядя: С божьего руководства прошу тебя выйти замуж за моего сына Кямрана??
Фериде: Как вы посчитаете нужным дядя??
Дядя: Тогда целуй мне руку!!!

# 619

Щастлива тръгвам по задачи Laughing

Приятен и успешен ден Hug Hug Hug

# 620
  • Враца

Скрит текст:

# 621
Здравейте чучулиги сладки! Heart Eyes Hug Heart Eyes
Снеже  Heart Eyes
да ви кажа, на мен филма страшно много ми харесва точно такъв, какъвто е ... а Бурак и Фахрие са страхотни! И всички актьори ми харесва как играят, единствено Нериман ми издиша малко на моменти . Но двамата влюбени са фантастични, нямам забележки. Каквото са им казали да играят, това и правят. Очарована съм и от двамата. До сега съм гледала Бурак само като Бали бей, хареса ми, но тук е страхотен. Фахрие съм я гледала само в един филм " Моя дом си ти " и ми хареса, но като Чучулигата е ... бонбон! А толкова сладък смях има ... кара ме и аз да се усмихвам. Мнения всякакви, нормално е да не сме единни по всички въпроси - важното е, че щом гледаме, значи има защо, нали така ? Благодаря на всички момичета, които ни радват с клипчета, снимки и трейлъри!  bouquet
Хубав ден! Hug

# 622

наминавам да си видя темата в стария и вид, че ме болеше сърцето  Heart Eyes

хубави емоции ни очакват във вторник, как ще се разберем обаче с народа вкъщи, като ще е баш време за софрата  newsm78 .... нямам още решение, а как да го чакаш на запис точно този епизод

хубав следобед!
 Hug

# 623
  • София
 newsm44 newsm44 newsm44 ето това вече е друго нещо - широк екран, без излишни шарении, прегледно и най-вече - спокойно  Grinning

Честит ви стар изглед на форума  newsm51

Интернетът днес ми зарежда със скоростта на охлюв, умрял от старост и доста дълго гледах в несвяст страшния поглед на Кямран, докато зареди целия фрагман - сърцето ми изстина  ooooh! Обаче след това ........... по-друго си е да се гушнат щастливи   Kissing Heart -  тези двамата да вземат да се вземат накрая, че ми скъсаха нервите  Joy Joy Joy

А във вторник ще се въоръжа с цялото търпение на света и ще изгледам филма спокойно и с огромно удоволствие след като се прибера в къщи и сложа малката бяс в леглото. Предпочитам този вариант пред перспективата да мятам белтък към компа между чиниите и чашите и да се нервя на коментарите smile3508

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 16:35 от Alleks

# 624
  • Враца
Като гледам фрагмана  и положението на Фериде, ми се струва, че се е метнала направо пред конете, за да спре Кямран  Laughing Laughing Laughing

Алекс, като че ли всички ще прибегнем към този вариант  Joy Joy Joy
Какво да правиш - семейни празници  Joy Joy Joy

Анонса със субтитри:

http://vk.com/korolek_ptichka_pevchaa?z=video227028119_166873254 … 0aaba8fa36d1914cd

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 16:37 от mama_an_ji

# 625
Мноого хубав фрагман. Peace
Както си и очаквах, няма да му разкаже за наказанието. Ми "серсем" си е... hahaha Joy

# 626
  • София
Ети,Благодаря!  newsm51 newsm68 newsm44 newsm10 Ето това се казва хубава изненада...прекрасен фрагман,но и следващия епизод ще си го чакаме с нетърпение...Фериде и Кямран,много са сладки.  loveuuu txtloves  

# 627
Привет, момичета! Хареса ми фрагмана! Всичко ще си простят. И с превод на английски:

https://www.facebook.com/photo.php?v=256114424544544&set=vb.226068420882478&type=2&theater

И Бурак с баща си- емблематични мустаци имат в това семейство...

# 628
# 629

Мили момичета , чучулиги Hug

Гледах фрагмана веднага щом го пуста Ети и от тогава до момента мира нямам Sad

Наистина страхотна серия ни чака, но аз се замислех и направо сама си говоря цял следобед.
ИМА ЛИ ПРОМЯНА В ИГРАТА  НА фАХРИЕ И БУРАК newsm78 newsm78 newsm78

Снощи се чувствах много умъчнена  лично за себе си за упреците за играта на Фахрие.

Мисля ,че това момиче дава всичко от себе си . Така е защото кариерата и е под въпрос след два спрени сериала не по нейна вина. Има и нещо друго сега - магията между двамата е видима и почти невиждана в много романтичните турски филми.

Сериалът ни  вървеше чудесно до едно време -до момента в който се обясниха в любов Hug
Когато тя го спря да не си тръгва  не бе по-малко драматичен от този във фрагмана когато  каза че ще стане негова.....жена /не пропусна да изчучулигсва  като го нарече -глупак!/

Да..... ама първият път бяха и двамата много щастливи  ,гушкаха се , щастливиян Кямрян я зявъртя от щастие.

Да видяхте нещо такова сега - не! А моментът беше много по- щастлив.

Не ми си иска да  си въобразявам ,/ не ми върви на годините/ но след серията в която трябваше да трептят от щастие  те бяха сковани  особено Фериде.
Тези сцени доколкото мога да изчисля съвпадат с номерата на Паечка.
Според мен не професионализма на актьорите  е водещ тук. Основна странични фактори и виждане на режисьора!

И за да не съм голословна за възможностите на Фахрие когато играе без "цензора" ви поствам фрагман  ат най- хубавия и филм "Ти си моя дом"

Общи условия

Активация на акаунт