Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 5

• 75 058
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
# 631
sebilMM  bouquet

Помислих си,че аз нещо съм сбъркана,щом от всички останали се харесва играта и,само на мен не ми стига и искам повече емоция!
Сега вече дано да има!Да има очи,усмивки,погледи,докосвания,трепет,вълнение...
Дано да има всичко това,което до сега ми липсва!
Би трябвало да няма пречки и причини!
И щом и актьорите са добри ,то тогава остава да се насладим на прекрасното чувство ЛЮБОВ!Особено,когато е в началото!Особено,когато е взаимно!

# 632

Мили момичета , чучулиги Hug

Гледах фрагмана веднага щом го пуста Ети и от тогава до момента мира нямам Sad

Наистина страхотна серия ни чака, но аз се замислех и направо сама си говоря цял следобед.
ИМА ЛИ ПРОМЯНА В ИГРАТА  НА фАХРИЕ И БУРАК newsm78 newsm78 newsm78

Снощи се чувствах много умъчнена  лично за себе си за упреците за играта на Фахрие.

Мисля ,че това момиче дава всичко от себе си . Така е защото кариерата и е под въпрос след два спрени сериала не по нейна вина. Има и нещо друго сега - магията между двамата е видима и почти невиждана в много романтичните турски филми.

Сериалът ни  вървеше чудесно до едно време -до момента в който се обясниха в любов Hug
Когато тя го спря да не си тръгва  не бе по-малко драматичен от този във фрагмана когато  каза че ще стане негова.....жена /не пропусна да изчучулигсва  като го нарече -глупак!/

Да..... ама първият път бяха и двамата много щастливи  ,гушкаха се , щастливиян Кямрян я зявъртя от щастие.

Да видяхте нещо такова сега - не! А моментът беше много по- щастлив.

Не ми си иска да  си въобразявам ,/ не ми върви на годините/ но след серията в която трябваше да трептят от щастие  те бяха сковани  особено Фериде.
Тези сцени доколкото мога да изчисля съвпадат с номерата на Паечка.
Според мен не професионализма на актьорите  е водещ тук. Основна странични фактори и виждане на режисьора!

И за да не съм голословна за възможностите на Фахрие когато играе без "цензора" ви поствам фрагман  ат най- хубавия и филм "Ти си моя дом"

Най-интересното за мен е, че Бурак не си е променил действията... играе както преди, забелязахте ли ...Само Фахрие е малко по-сдържана от към емоции, явно нещо се притеснява...Според мен не е само режисьорско виждане, а и тя явно се е поддала на тези действия на Паячка... Предполагам и на Фахрие и говорят за тази химия , която се виждамежду двамата и тя сега се опитва да се дистанцира, за да не стане проблем при Бурак...Аз така си го обяснявам това държание...Иначе наистина дава всичко от себе си....

# 633
  Това са последните моменти  в които бяха неотразими с малко повече точки за Бу /ама много малко Wink Wink Wink/

# 634
  • Враца
Себи,  Hug   ти какво искаш - да ни дадат всичко във фрагмана (кой знае колко и от разговора им има още)? Няма и да се повторят. Нещо друго хубаво са ни приготвили - не се притеснявай.
А двамата са все пак професионалисти - Паячки-маячки не би трябвало да ги смутят толкова лесно  - това влияе на техните кариери /не ми се вярва да са толкова глупави/.
Освен това продуцент и съответно режисьор и сценаристи, надали ги  интересуват Паяците, при условие, че рейтингът на сериала и самото му съществуваане, оттук и приходите  са заложени на карта.  Joy Joy Joy Joy
Така, че споко - всичко си е наред.  Laughing Laughing  Изобщо не ми се вярва, че ще провалят сериала.

А какво ще кажете - какъв мислите, че ще е вторият анонс - дали няма да ни постреснат с него, а ние сега да си мечтаем за романтик?   Thinking Thinking

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 18:16 от mama_an_ji

# 635
# 636

Аз вече съм спокойна Усмивчице  Heart Eyes, Крис  Heart Eyes, Мами : Laughing Laughing Laughing

Само ,че съм пред огромна дилема  за Бъдни вечер- да си нося ли лаптопа,защото не сме в нас ,а   при роднини .

Май  не е  прилично  . А newsm78

Ако цял ден съм приготвяла 9,11 ястия и някой ми дойде с лаптопа си  за да не изпусне турския си сериял  ще  го изгоня  smile3513.

Няма да го нося ! Като се прибера ще дойда направо при вас Hug

# 637
Ако в този прекрасен момент Нериман изстреля,че е бременна-ето това вече е бедствие!!!И за Фериде и Кямрян и за нас!!!

# 638
  • Враца

Само ,че съм пред огромна дилема  за Бъдни вечер- да си нося ли лаптопа,защото не сме в нас ,а   при роднини .
  Май  не е  прилично  . А newsm78
Няма да го нося ! Като се прибера ще дойда направо при вас Hug

Laughing Laughing Laughing Laughing  Като че ли наистина не е прилично   Joy Joy Joy 
Ще те гледат като извънземно  Laughing Laughing Laughing

И едно хубаво момиче:

# 639

Много обича Кямран да милва , целува и се  радва  на прекрасната коса на Фериде Laughing

# 640

Ама тия вампирки и смартфони  ли имат Wink Wink Wink hahaha hahaha hahaha

Четат колко ги обичаме

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 21:01 от sebilMM

# 641

Марти, снощи много ме развесели с откритията си  Laughing Да, Бурак има дупка за обица на лявото си ухо (рускините го бяха коментирали обстойно и това  smile3521), ама защо е тази опулена физиономия накрая? Струва ти се странно мъж да носи обеца ли? Та ти си млад мъж, не ми казвай, че от сега слугуваш на разни стереотипи и фалшив морал - не е така, нали?  Joy А за пискюлите ..... Бурак е толкова чаровен на тази снимка, че освен очите му, нищо друго не виждах...........  newsm76 Сигурна съм, че ако във файтона беше Фахрие въобще нямаше да разбереш, че има пискюли наоколо, камо ли пък че имало и липсващи  Joy Joy Joy

нее, спокойно па и ти, не слугувам на нищо  Heart Eyes даже мисля да си направя малка татуировка ама както и да е...
Иначе това за пискюлите - когато гледам даден сериал /и с мексиканските преди ми беше така/ не гледам само лицата на героите - гледам фона и разбира се се старая да вляза да се пренеса при тях за да усетя още по-добре самата продукция. Играта на актьорите също не я изпускам, когато не ми харесва - не ми харесва и даже спирам да гледам продукцията. Такъв съм си.

# 642
  • Враца

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 23:31 от mama_an_ji

# 643
# 644
  • Враца
Королек птичка певчая - вырезка из 12 серии (Воспоминания Кямрана)

http://vk.com/video6461583_167221138?list=9e21f3f1b5474234e3

А ето това социално зло  #Cussing out #2gunfire #2gunfire  Толкова злоба събрана на едно място  ooooh! ooooh!

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 23:46 от mama_an_ji

Общи условия

Активация на акаунт