Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 5

• 75 059
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
  • Враца
Добро утро, чучулиги!
По едно кафе от мен за разсънване  Hug

" Я не как Фериде из Королька.Я не
буду бегать от любви из за того что
боюсь страдать. Наоборот я буду
догонять свою любовь. Мне кажется
неправильно отвергать и стирать из
своей жизни любимого человека."
© Фахрийе Эвджен

# 601
Добро утро.  Hug Hug Hug

Маме,  Hug благодаря за кафенцето и думите на Фахрие.   bouquet

Безразличие?  Shocked Не съм съгласна.  Peace Аз виждам копнеж, желание да скочи веднага в прегръдките му, но като че ли нещо я спира или според мен, изигра го точно, както трябва.  Peace  

Хубав ден.    bouquet

# 602
  • Враца

Безразличие?  Не съм съгласна.  Peace Аз виждам копнеж, желание да скочи веднага в прегръдките му, но като че ли нещо я спира или според мен, изигра го точно, както трябва.  Peace 

Снежи,   и аз така усещам нещата, но всеки си има свое виждане по въпроса, всеки усеща нещата по различен начин.
Момичета,  Hug Hug Hug 

http://vk.com/korolek_ptichka_pevchaa?z=video194510063_166920791 … 3172ff27b52a2c413

# 603
Добро утро!   bouquet
Умно момиче е Фахрие  Grinning Мами, благодаря за цитираното от нея. Не се бои да страда, не се бои от любовта. Peace
Снежи,  Peace взех да се чудя вече, само аз ли виждам поне три израза на очите и лицето й... Не съм сама значи. Simple Smile

ПП Колко още ще ни мъчат с този експеримент по оформянето на страниците? При мен даже се застъпват едни върху други части от написаното от форумците... та ми се налага и да гадая, кой какво казва. Sad

# 604

Добро утро и от мен!  

Има емоция в лицето на Фериде от последната сцена, но е по-сдържана, отколкото би трябвало. Предполагам, че е така, за да направят изтормозващ за зрителя завършека на епизода.

Ако бях на нейно място, щях да скоча от файтона още преди да е спрял изцяло и да изтичам да прегърна К. Това ми се иска да видя, ако може още и във фрагмана, който нещо се бави....

П.П.  Влизам със свито сърце и неприятна емоция, не заради вас, разбира се, а заради новата непозната, неуютна  и грозна къща, в която ни преместиха. А уж обещаха днес да върнат старата. Пиша без настроение, емотиконки даже не ми се употребяват, няма що, хубав коледен подарък ни спретнаха....

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 10:52 от didibu

# 605
И аз толкова се ошашавих от новото офрмление, че забравих да кажа "Добър ден".  Hug Hug
Диди,   Hug   наистина е кошмар, трудно ми е да разбера кой стои зад всеки пост. Пълна каша. Лявото поле е претрупано, а отдясно е празно.  Rolling Eyes Shocked Mr. Green

" Я не как Фериде из Королька.Я не
буду бегать от любви из за того что
боюсь страдать. Наоборот я буду
догонять свою любовь. Мне кажется
неправильно отвергать и стирать из
своей жизни любимого человека."

© Фахрийе Эвджен

Мами, благодаря за кафенцето и клипчето- много е хубаво.   bouquet  :bouquet
За цитата също.   bouquet
Ето, това е. Значи съвсем правилно съм разбрала.
Добре де, какво й попречи да скочи от файтона този път? Аз не я виждам тази вътрешна борба, която води, а и няма смисъл, при положение, че вече са наясно с чувствата си. Нали точно това й поведение в един момент охлади страстта и накара  Кямран да се съмнява в нейната любов. Колко може да понесе един човек, да бъде отхвърлян и да среща стена от хладна сдържаност, когато изгаря от любов и очаква взаимност?
Но, според мен това беше режисьорски трик, за да ни държат в напрежение. Знаем, че никога краят на епизода не съвпада с това, което се случва в началото на следващия. Почти винаги ни подвеждат. За мен 13 еп. ще бъде решаващ за събитията, които ще се случат по-нататък. Как са решили да развият историята, дали Кямран ще замине, или ще има годеж, предстои да разберем.

Много, ама много се надявам да направят една разкошна серия, празнична.  Grinning  Praynig Praynig
Да се надяваме, че Фериде е преодоляла първоначалния шок от лавината от чувства, с които я заля Кямран и е готова да му отвърне със същото.  newsm03  Дадоха й  1 серия време да свикне, че е "sevgili"

# 606
 HugЗдравейте Hug

За моя радост не се затруднявам  да влизам във форума .Трудно ми беше да се реша да пиша в темата. Sad Обичам когато се разтоварвам  в свободното си време да ми е спокойно и приятно.

От снощи съм изгледала безброй клипове и гифчета /споделяла съм ,че от тях разглеждам в детайли играта на актьорите/ за да анализирам играта и на двамата Ф/К Няма да  коментирам играта на Бурак на моменти,за да не излезе като контриране на противното мнение но искам да знаете , че не гледам и  Фахрие като  отвеяна  фенка  Напротив в сериала "Лъжовна пролет " си позволявах да я критикувам за доста стегната и игра с Джансел.
Да , но тук е безпогрешна!
Не забравям ,че ако не се хареса на режисьора могат да снимат кадъра
безброй много пъти  докато се получи  за да е доволен той- режисьорът.Сценаристът  също има роля в цялата история.

Помъчих се да си представя и друга актриса  в ролята на Фериде. Берен , Туба, Екин-----просто няма да се получи.

Мами Heart Eyes постовете ти  с моменти от играта на Фахрие в заключената стая и обличането на палтото са добър доказателствен материал.  bouquet

Приятен ден!

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 11:04 от sebilMM

# 607

Мони  Hug

Объркващо е и още как. Аз даже ВЕЧЕ успях да не видя последното постнато мнение в нашата си темичка, и то така, както си е отворена на последната изписна към момента страница, след като съм я обновила разбира се  hahaha hahaha  hahaha

ей на това му се вика смях през сълзи

Себи, добре се справя момичето, възможно е сега режисьорите да са се намесили, ама са в грешка
 Heart Eyes

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 11:13 от didibu

# 608
  • София
Добро утро, момичета!   Simple Smile

Мами, мерси за кафенцето!  bouquet
Фахрие ми харесва все повече и като актриса, и като присъствие извън сцената. Дано да продължава да ни радва все така  Grinning

Марти, снощи много ме развесели с откритията си  Laughing Да, Бурак има дупка за обица на лявото си ухо (рускините го бяха коментирали обстойно и това  smile3521), ама защо е тази опулена физиономия накрая? Струва ти се странно мъж да носи обеца ли? Та ти си млад мъж, не ми казвай, че от сега слугуваш на разни стереотипи и фалшив морал - не е така, нали?  Joy А за пискюлите ..... Бурак е толкова чаровен на тази снимка, че освен очите му, нищо друго не виждах...........  newsm76 Сигурна съм, че ако във файтона беше Фахрие въобще нямаше да разбереш, че има пискюли наоколо, камо ли пък че имало и липсващи  Joy Joy Joy

Новото оформление на сайта определено ме дразни много и вече гласувах в темата! Много неудобно и разхвърляно изглежда, работното поле е прекалено тясно, а в дясно е празно. Не съм срещу нововъведенията, но не когато единствения резултат е изнервяне на потребителите. Цялата тази шарения и разхвърляния накрая ще ме откажат да влизам редовно и вероятно ще се огранича само до темите, заради които съм се регистрирала преди години. Днес е хубав ден и не смятам повече да се ядосвам заради тази глупост  Laughing

Слънчев и успешен ден на всички!  Hug

# 609
Здравейте,милички Hug
Е,може пък на мен да ми се иска повече емоция,знам ли?
Моята любов започна когато бях на 16 години.Просто си спомням как непрекъснато намирах начини да бъда близо до човека,който обичах,да го виждам всеки ден,да се стремя по всякакъв начин да бягам от в къщи,или от час само и само да съм с него!
Не мога да си представя,че моят любим ще ми направи предложение за брак,че първо-няма да му отговоря,при условие,че изгарям от любов по него и второ-че ще покажа толкова слаба емоция в момент,когато той ме чака да дам отговор на най-важния момент в живота си!
Цяла нощ щях да плача,цяла нощ щях да чакам момента,в който се отвори вратата и да намеря хиляди начини-ако трябва и да избягам моментално при него,за да не го разочаровам и той да не страда.Още повече,че тя наистина слабо показва любовта си!

# 610

Е , как да  гледа Фериде когато среща мъжа  решил да тръгне завинаги далеч от нея преди  да е разбрал защо не е дошла на срещата.Тя е напрегната , питаща....

Я да попитам аз  newsm78.Защо не скочи Кямран и прегърне силно и любящо ? Какво може да прави  там  това младо объркано ,напуснало за кой ли път пансиона  по пътя на неговото бягство  ,ако не признание в любов?
Та нали той се тупа в гърдите колко  добре я познава !
Аз ако бях на мястото на Кямран щях да скоча, да я  прегърна , целуна и благодаря за нейното ДА! по тази начин.

А, той-Фериде..... Shocked

Да ама не съм нито Кямран ,нито сценарист. Laughing

Снеже , Кате  Мони , Диди Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Усмивчице, Алекс Hug Hug

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 11:26 от sebilMM

# 611
Себи, момичета,   Hug  Heart Eyes  и Бурак и Фахрие играят великолепно. Нали затова ни приковават към екрана/монитора/ и не можем да се откъснем от тях. Аз започнах да гледам сериала предимно заради Бурак, но с Фахрие са завладяваща двойка, която предизвиква само въторжени емоции у мен. Не бих искала да противопоставям играта на единия срещу другия, защото те се допълват и се получава тази красива хармония и химия между двамата.

Според мен всички недоразумения идват от режисьорската намеса.

Какво толкова странно има, че човекът в моделските си младежки години е имал обица на ухото?  newsm78

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 11:28 от Moniiica

# 612
Çalıkuşu 13. Bölüm 1. Fragman

Здравейте!
Фрагмана е много хубав Heart Eyes Oчаквам, епизод по- хубав и от единайсти..

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 11:31 от eti80

# 613
  • Враца
Здравейте,милички Hug
Е,може пък на мен да ми се иска повече емоция,знам ли?
Моята любов започна когато бях на 16 години.Просто си спомням как непрекъснато намирах начини да бъда близо до човека,който обичах,да го виждам всеки ден,да се стремя по всякакъв начин да бягам от в къщи,или от час само и само да съм с него!
Не мога да си представя,че моят любим ще ми направи предложение за брак,че първо-няма да му отговоря,при условие,че изгарям от любов по него и второ-че ще покажа толкова слаба емоция в момент,когато той ме чака да дам отговор на най-важния момент в живота си!
Цяла нощ щях да плача,цяла нощ щях да чакам момента,в който се отвори вратата и да намеря хиляди начини-ако трябва и да избягам моментално при него,за да не го разочаровам и той да не страда.Още повече,че тя наистина слабо показва любовта си!

Усмивчице, точно! Това е тя - Чучулигата и действието е в 20-те години на миналия век и то в Турция.   Laughing Laughing Laughing  
Няма как да направи това, което ти, или аз, или който и да е, в днешно време би направил, за да покаже любовта си.
Сценаристите и без това много си позволиха дотук в техните отношения. Сами в хижички, на пикници, прегръдки и т.н. Joy Joy Joy Joy Joy

Ети, bouquet  bouquet  bouquet  Hug Hug Hug Hug

Пак ще им се радваме   newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68

Кямран :Ты бы мне ответила да?
Фериде : Да Кямран я согласна

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 11:35 от mama_an_ji

# 614

Себи, така е - той я познава много добре и сгреши, че не провери защо не е дошла. Но тя също го познава не по-малко  добре. Сама каза на Мишел, че К. сигурно е много разстроен. Тя знае как се е почувствал. Нищо че не е виновна за наказанието, все пак трябва да му влезе в положението. Неин ред е да скача от файтона  Crazy
Ако не иска, отивам аз и ще скоча, ама ха!  Wink Grinning
А май всички трябва да скочим на главите на тези, които ръководят играта, добре ни измъчват - това им е целта, знам аз  Heart Eyes

А, ето го фрагмана, ето я прегръдката! Най- накрая се разбраха!
 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт