Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 5

• 75 057
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Ети   Heart Eyes страхотни гифчета newsm78:, особено с Кямран .Притесних се да не си протрие панталона от местене  към Фериде. Laughing Laughing LaughingПрекрасна сцена беше  bouquet

Мами Heart Eyes , така е тресеше я злобата тая , новата Mr. Green
Ама нали си знаем ,че злобата няма почивен ден ,та и тя  си я изля.....пфууууу....

Лека нощ от мен и спокойни сънища Hug

# 646
Добро утро. Hug Hug Hug

КямФе  Heart Eyes

Хубав ден.  bouquet

# 647
Добро утро Hug
Снежи   Hug

Дано днес ни зарадват със снимки и озет.. да разберем какво ще гледаме в епизод 13..

И малката и голямата Фериде ... сладурки големи Heart Eyes

Ето нещо и от мен.. тъжно е, но финала е хубав..

# 648
 HugДобро утро мили момичета Hug

Много е приятно на ИГНАЖДЕН-  да  влизаш в любимата тема и да те чакат кафе  -Сниже  bouquet и невероятен клип от Ети Heart Eyes

Точно затова  казвам ,че обичам клипчетата-виждаш в детайли всяко действие , всеки жест,всеки поглед.Харесвам ги и двамата и то много!

От всичко което съм видяла  досега  съм склонна да търся вина не в тях самите , а в хората около тях.!

Приятен ден  и внимавайте кой пръв ще влезе в дома ви. Laughing Hug

Последна редакция: пт, 20 дек 2013, 09:49 от sebilMM

# 649
  • Враца
Добър ден, момичета!

Снежи, Ети, Себи,   Hug Hug Hug

Аз да си кажа мъката:
Така както седя и си мисля, и се чудя:
След тези две-три чудесни серии и този трейлър, след тази показана толкова голяма любов от страна на Кямран (и както казва ГФилипова - този прекалено "идеализиран" Кямран"), каква ли глупост ще му роди главата, че да принуди Фериде да тръгне сама по незнайни пътища. По- точно какво ли са замислили сценаристите. Ще трябва да е нещо много убедително за Фериде, с доказателства, защото тя на празни приказки няма да повярва. Както видяхме - съмнява ли я нещо - ще изрови земята, за да разбере истината. Явно са му замислили голямо прегрешение.
Ама пък тази любов сега  ooooh! ooooh!
Направо много го мисля този Кямран  Thinking Thinking Thinking  А момента наближава.

Последна редакция: пт, 20 дек 2013, 11:36 от mama_an_ji

# 650
Мами Hug , чудех се  какво да ти отговоря ,но за себе си реших
 - Да гледаме на този сериал ,като на  нов прочит на  романа"Чучулигата".
Всеки   от нас  си има изграден образ за  героите и търси него в ролята на Фериде и Кямран Това натоварва много  и нас и фаворитите ни!

Аз все още не съм препрочела романа и ми е добре.

Чакам с интерес всеки епизод и дай Боже  перфектна игра и на двамата ми любимци.

Има и друг момент -действието се развива приблизително   преди 100 г и е нормално сценаристи и
режисьор   да се стремят да го осъвременят  малко.

# 651
Мами,  Hug   и аз като теб..
 newsm78 Какво ще е това отмъщение на Неджмие и дали тя няма да е в основата на интригата,  за да бъдат разделени двамата...

Нещо много красиво hug   Kissing Heart

# 652
  • Враца
Неджмие - не знам. Тя не отмъсти ли като натопи родителите си пред кадията, че не и дават да се ожени, а е бременна и затова Сейфетин ходи при него. Тя получи Селим - стига и толкова  Laughing Laughing
Трябва да намаляваме лошите един по един.  Laughing Laughing
По-големи съмнения имам към Левент (като че ли още не е излязъл от играта) и Нериман, а защо не и нейната Калфа - как я даваха пред огледалото с роклята на Н  Shocked Shocked - може би не случайно са я нарекли Мюневер  newsm78 newsm78

Joy Joy Joy

http://vk.com/korolek_ptichka_pevchaa?z=photo-57194412_318012947 … all-57194412_9050

# 653
 Още им е рано на лошите да си ходят, колкото и да ни се иска ... Селим и компания имат какво още да ни покажат..
А това с кадията не съм го разбрала ..  Не мисля, че Неджмие ще се кротне, като се ожени за Селим..
Него винаги ще го гледат с недоверие, а това на нея няма да и хареса.. и пак ще направи нещо..
Тя винаги ще ревнува, особено пък сега, когато всички ще се радват на Фериде и брат и..

Левент със сигурност не е излязъл от играта.. ама как ще излезе от затвора.. все пак е обвинен за убийство, а убийството по това време не се ли наказва със смърт..

А за Мюневер нищо не ми идва на ум... там е пълна загадка.. може да е резервния план на сценаристите newsm78

# 654
  • Враца
Ети, това е от превода онлайн:

Сейфетин:
"Твоя дочь пожаловась. На меня, на нас. Меня позвал кадий. Я пошел, а потом привели Селима. "Или вы все разрешите сами или будет хуже" сказали
Твоя дочь подставила нас
И Селима оправдали"

А ето това коментираха рускините, ама не знам дали е вярно, дали наистина го има в епизода или си измислят нещо. Звучи логично.

Скрит текст:
О  серии
Кямран не дождавшись Феридэ решил уехать ,а точнее уплыть в Мадрид , там живет брат Сейфеддина , Кямран там и учился на медицину , показали как перед отъездом Феридэ уговоривала подростка Кямрана  , чтобы не ехал , иначе не с кем будет спорить ,скандалить , ну и заниматься уроками..
Сначала Сейфеддин решил отправить туда дочь ,но Неджмие решилась пойти к Кады, как раз в тот день когда мать решила следить за ней..Бесимэ тоже увидела поступок дочери.Нед обвинила семью в покрывательстве блуда и заявила на себя с Селимом..А поскольку речь идет о потери девственности Кады, как и обычно делается в таких ситуациях,позвал отца , то есть Сейфеддина и предложил поженить молодых , а иначе Нед грозит тюрьма, как и Селиму.. Сейфеддину пришлось принять , но Кямран возрозил и сказал , чтобы Нед после наказания послали к нему в Мадрид.Родители решили поступать по своему. Так что, Кямран вернется с Феридэ и устроит скандал и опять уедет , но на этот раз окольцованный

Продолжение:
Тем временем Нед уговорила семью врача Васфи на материальную компенсацию , которую заплатит Левент прощаясь всем своим имуществом , но взамен он возмет на себя  с Селима все обвинения и будет сидеть в тюрьме короткое время ,казнить его уже не будут. Селим же признает себя виновным в блуде с Нед и заявит о желании жениться. Так Селим и рассказал глав.врачу .. Сказал , что виноват его приемный отец , а семья Кямрана хотят его оклеветать потому , что у него связь с их дочерью, а он хочет жениться и что скоро станет отцом..Глав.врач,  которому надоело давление Кямрана поверил Селиму и услышав за дверью разговор Сейфеддина с Кямраном о том , как надо увозить Нед подальше от ''паршивого Селима''- перешел на его сторону и не пытаясь переубедить подписал заявление Кямрана об уходе..
К Левенту ходила Нериман и он соглосился .. Так , что он скоро на свободе и  опаснее прежнего..
Певица не равнодушна к Сейфеддину. Она настаяла , чтобы новый занавес для сцены купили у него . Ее товарищ по работе подозревает о ее отношении к Сейфеддину и потому и болтал все время , мол почему мы сюда пришли , такие ткани можно найти везде .. А певица делает вид , что парень хочет сбить цену.Но парень понимает в чем дело , как и Сейфеддин Smile

http://www.ashkimsin.ru/chayxana/topic20635s2370.html?start=2370   

Последна редакция: пт, 20 дек 2013, 15:59 от mama_an_ji

# 655
Мами Heart Eyes  bouquet

Имаме си озет...
Feride, Kamran’ın evlilik teklifine “evet” diyor.

Feride'den umudunu kesen Kamran, yurt dışına gitmek için evden ayrılır. Bunu duyan Feride, aşkına yetişebilmek, onun gidişini durdurabilmek için konağa doğru hareket eder. Nihayet yolları kesişir. Olanı biteni anlatır. Kamran, ona inanır. Feride, evlilik teklifine “evet” der. Dünyalar ikisinin olur. Konak son zamanlarda epeyce acı olaylar yaşamıştır. Bu güzel haberi bir an önce evdekilere açıklamak isterler.

Öte yandan, Seyfettin Bey, Necmiye'nin yaptıklarını hazmedemez. Küskün bir şekilde, onu evden uzaklaştırır. Eşyaları hızlıca toplanır. Necmiye için yeni evinde bir hayat başlar. İntikam almak için artık daha çok sebebi vardır. Besime Hanım'ın yüreği bir kez daha tutuşur. Konak iyice sessizleşir.

Sessizlik birden bozulur. Ailenin dağılmasına çok üzülen Seyfettin Bey kalp krizi geçirir. Aile bir kez daha üzüntüyle sarsılır.

# 656
И много хубави снимки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ще ядем захарен памук newsm44

# 657
Нямам думи за снимките.. а епизода ще е  Laughing

# 658
Ети  Heart Eyes  bouquet

Всичко ще е прекрасно в 13 серия.
Пак ще намерят за какво да се дърпат- с клечката от памук на "ядец" т.е. за по-младите в кого ще остане по- голямата част от клечката . Пък , ако реши да си подслади живота малко ,може и да опита памука от устните и Laughing Laughing Laughing Thinking Thinking Thinking

Оооооо.... ще имаме и даскал Кямран бей в пансиона  по анатомия и частите на човешкото тяло. Wink Wink
Точно Коледна серия ни чака .
Енергийните вампири ще  ги тикнем в ъгъла.
Единствено неприятното е ,че Сейфетин бей ще получи инфаркт.

Мами Heart Eyes

Приятна вечер ! Аз се отдавам на купон  и т.н.

# 659
Благодаря за озета и снимките.   bouquet  bouquet  bouquet

Много са красиви КямФе.  Heart Eyes А Фериде с кърпичката... е фантазия.  Heart Eyes Пак е със зелена кърпа.  Wink Вече започвам да вярвам на Себи за символиката им. Peace

Мерси за гифчетата и колажите от днес.     bouquet  Прекрасни са.  Hug Изборът на малкото Фериденце е много сполучлив, другите малки Фериде и Кямран също ми харесват, но то най-много.  Wink

Последна редакция: пт, 20 дек 2013, 18:14 от ·٠•Snejka•٠·

Общи условия

Активация на акаунт