Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 5

• 75 056
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Озета на руски ..

Фериде на предложение Кямрана говорит" да". Потеряв надежду на Фериде, Кямран что бы уехать за границу выходит из дома. Услышав это Фериде, что бы успеть к своей любви, и остановить его уезд, направляется в поместье. Объяснит как все было. Кямран ей поверит. Фериде на предложение о замужестве скажет" да". Весь мир станет их. Поместье в последние время переживало тяжелые дни. Эту хорошую новость сразу захотят рассказать домашним.
В это время господин Сейффетин , не может простить поступки Неджмие.В обиженном состоянии ее проводят из дома. Быстро соберут вещи. В новом доме для Неджмие начнеться жизнь. Теперь для мести есть много оснований. Сердце госпожи Бесиме еще раз будет разбито. В поместье будет тихо тихо .
Тишина нарушиться. Сейфетин из за всех этих проблем семьи перенесет инфаркт. Семья еще раз будет растроена.

# 662
  • Враца
Ети,   Hug Hug
Много сладка е Фериде и как флиртува. Жалко, че ще е за кратко.
Ще излезеш права, че Неджмието няма да миряса.
И даскал Кямран  Laughing Laughing Laughing   Как ли се уреди да преподава. А- а-а сетих се. Нали е без работа сега като не заминава.  Laughing Laughing  Хитряга - по цял ден ще е покрай Фериде  Laughing Laughing Laughing Laughing
Дано не забъркат гаднярката съкурсничка  в някоя интрига с Кямран. Не съм забравила и роклята на Фериде, която е при Нериман и още не е вкарана в действие  (днес съм малко черногледа, ще ме извините) ooooh!

Снежи,  Hug Hug
За цвета на кърпите отдавна вярвам на Себи.

Е! Ще ни направят чудесен Коледен подарък. Предполагам и дразнителите да сведат до минимум, за да можем да се насладим на удоволствието да гледаме (как беше?) КЯМФЕ.  Praynig Praynig

Предполагам яденето на памук е веднага след като се обясниха при файтоните. Grinning

Последна редакция: пт, 20 дек 2013, 20:54 от mama_an_ji

# 663
Здравейте, мили чучулиги!  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Какви хубави изненади сте ни поднесли.  smile3525  newsm51   newsm68

Снежи, за снимките на нашите красиви Бурак и Фахрие.   bouquet   Heart Eyes

Ети, благодаря за чудесния нов клип. И за новите снимки и озета.   bouquet   love001

Мами, благодарности за преводите и откъсите от 12 еп.   bouquet   Heart Eyes Наслаждавай се на момента и не мисли за после.  Grinning

Майко мила, каква серия ни чака!   Two Hearts Two Hearts    loveuuu  Heart Eyes  Kissing Heart  kiss  Two Hearts Two Hearts
     ... "Целият свят ще бъде техен!!!"...
Този път са решили да се заиграят много яко със зрителите.  Laughing   Значи, когато искат, знаят как да го направят.  Wink
Най-после истинска среща и разходка, за която и двамата си мечтаеха още от 1 еп.
Хммм, и тази идея, Кямран да преподава в девическия пансион....е доста екстравагантна, мноооого ми допада.    smile3521
Е, сега вече ще има всичко. Като гледам Фериде как го съблазнява с този захарен памук, а и той изглежда, че си е възвърнал увереността и отново е преминал в атака.  Laughing   Ще има погледи, усмивки, въздишки, ще се хвърлят кърпички, че и нещо повече май.  Blush

# 664
Снимката е от днес в Туитър.   Kissing Heart Kissing Heart

Joy Joy Joy Joy  Хахахааа, Бурак ако така палува с колежките  на работното си място, някои хора неслучайно са "на нокти".

# 665
  • София
Здравейте момичета, много е приятно днес в темичката. Може ли да ми разкажете за символиката на зелените кърпи? Нещо съм пропуснала:))

# 666

Baiche,  Hug   Себи ги е разгадала. Според нейните наблюдения, всеки цвят на кърпата символизира настроението на Фериде и развоя на събитията в епизода. Зеленото е "всичко е любов".  Laughing

Още един откъс от 12 еп.

http://vk.com/video_ext.php?oid=6461583&id=167232177&has … 3d6402ba&hd=1

Последна редакция: пт, 20 дек 2013, 22:55 от Moniiica

# 667
  • Враца
Мониии,  Hug Hug
Развесели ме с тези малки палавници.
"Ще се оженя за теб. Ще видиш."  Laughing Laughing Laughing  Няма не искам.   Laughing Laughing Laughing

Ето ги и средните палавници  Grinning
"Не си отивай!"

# 668
Мами,   Hug  децата са страхотни. Толкова им се радвам, а най-малкото Фериденце е такова сладко дяволче. Децата играят като истински актьори. И как са ги подбрали, имат абсолютна прилика с големите актьори. И малката Неджмие все ще намери начин да изисква вниманието на майка си. Родена си е с този ужасен характер.

Ето ги и средните палавници  Grinning
"Не си отивай!"

Скрит текст:

Да, очакваше, че отново ще го спре и то се случи. Нямам търпение да видя как ще протече разговора и срещата.  ooooh!
Чудя се и аз каква схема да измисля за вторник. Докъде стигнах, на празничната вечеря, умът ми да е на друго място.  Blush  Embarassed  Crazy

Последна редакция: пт, 20 дек 2013, 23:52 от Moniiica

# 669
  • Враца
Здравейте момичета, много е приятно днес в темичката. Може ли да ми разкажете за символиката на зелените кърпи? Нещо съм пропуснала:))

Байче,  Hug
Намерих за кърпите най-после!
За зелената Мони ти е отговорила  Laughing

Направи ми впечатление ,че кърпите на главата на Фериде винаги бяха според настроението и.

Тъжна

Гневна

Аз нали съм по кърпите на Фериде/те са ми като ориентир . В началото при Селим беше с  червено

"
 А после в края ,когато Кямран  дойде за да и каже ,че "Той е нейния дом!"-беше със сива както е на кадъра .

# 670
  • Враца
Мони,  чудесни разговори между двамата измислят тези сценаристи - и сериозните, и шеговитите. Признала съм ги. И не пропускат,  съобразно характера на Фериде,  да вмъкнат бодване на Кямран - както и сега "Бих дошла, ако можех да избягам, серсем! Laughing Laughing Laughing
Също и между баща и син.

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 00:13 от mama_an_ji

# 671
Мами, признала съм ги сценаристите в това отношение. Много са добри в текста. Всички диалози и монолози са на високо ниво. Няма случайно хвърлени думи. И дори понякога нещо да ме изнервя, когато гледам без превод, след това се оказва, че всичко си идва на мястото.
А разговорите между баща и син са ми едни от най-любимите. Особено в 11 еп., когато Кямран се чудеше как да му сподели за Фериде, а уж й беше обещал да не казва. Но с баща си имат много силна връзка и това е много мило и приятно.
А, това със "серсем"беше много забавно, защото ние, българите влагаме по-различен смисъл в тази дума. Laughing Laughing

Красив колаж.   bouquet  bouquet

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 08:41 от Moniiica

# 672
  • Враца
Благодаря, Мони!
Този колаж си е естествен - от преливането на два последователни кадъра на филма. Да уловиш момента, както се казва   Laughing Laughing

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 00:46 от mama_an_ji

# 673
Интересно се е получило. Peace Твое творение ли е ? Ще го изгледам, да видя как се преливат кадър в кадър. Не се учудвам, защото и оператора е голям професионалист. Нищо, че понякога им се ядосвам, все пак за мен са едни от най-добрите.

# 674
  • Враца
Ето и тези са такива:

Да, аз ги "улавям", след безброй стоп кадри и евентуално после малко контраст на снимката и готово Laughing Laughing
Laughing
Във всеки епизод има множество такива преливания, но не всички стават добре като колаж.

Боже с какво се занимавам посред нощ  ooooh! ooooh!
Тази Чучулига ни направи луди  Laughing Laughing

Лека нощ от мен!
 smile3524

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 00:55 от mama_an_ji

Общи условия

Активация на акаунт