Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 5

• 75 003
  • 735
  •   1
Отговори
# 690

Бурак току що е публикувал тази снимка с текст " снежни кристали". https://twitter.com/ozcivit_burak  
Скрит текст:

Уау, това вече е художествена фотография. Занимавам с фотография, впечатли ме много, видях и другите със залеза. Тоя човек колко таланта има??? Още една-две такива красоти и се предавам   Crazy Blush Heart Eyes

Сигурно г-ца Капризна се е кротнала, затова е в настроение. Излиза от черната дупка преди РД, ще пътува....

и аз съм За поздрава.

# 691

Мами Heart Eyes newsm10 за целувката Thinking Thinking Thinking

Аз я видях прекрасно като си свалих очилета Wink Wink WinkДоволна съм  bouquet

На рускините много им се иска Фахрие като булка в "Ти си моя дом" и Бу с папионка  и готово  Hug
Да , ама не- ще каже стражарката Laughing

Диди Hug

# 692

Клип от 6-та серия.....тук се виждат и чувствата  и играта на Ф/К   Ф/Б

# 693
Кате, същата имах предвид.  Hug  Не е Паячка това момиче, фенка ще да е. Wink

Мони, съгласна съм за поздрава. Hug

Фахурак... Mr. Green

# 694
# 695

Мами,  Hug

тази вечер ще гледам, въпреки, че за този епизод не чаках превода с нетърпение
ще ми е интересно обаче какво става по линията С- Н, там му изпуснах края

# 696

Гледам клипът и се , мъча  да си отговоря- какво диреше  Кямран при Нериман  Naughty но да е  логично , и отговорно и морално ,след всичките нежни моменти между него и Фериде във 6-та серия.
Хубаво , тръгна по навик , но да се беше върнал по средата на пътя и свари още будната и замечтана Фериде , а той  се промъкваше рано- рано  за да не го засече никой и най- малко Фериде .Не се получи  и това негово безумие ще продължи да ни тежи още много серии.....със шантажите на Нериман.

Май ще се окажат две фалшиви  бременни още в другата серия- Нериман и Недмидже. От там ще  са и тревогите ни.

Точно затова  съм склонна да оправдая Фериде , че е плаха и все още не вярваше  в типа любов на
Кямран - като към сираче или като към жена Rolling Eyes

Във фрагмана вече е съвсем друго Фериде- закачлива , кокетираща ,флиртуваща ...отдаваща се на любовта /колкото позволяват нравите в Турците   естествено/.

Мами  Heart Eyes преди един час съм писала поста си за клипа , но ми излезе спешна работа и затова чак сега го поствам.

Много ти благодаря за преведения на  руски епизод newsm51

Периодът е купонджийски и аз се отдавам и тази вечер на емоции Party Party Party

Приятна вечер и до късни доби Grinning Hug

# 697
  • Враца
Себи, само да не се окаже едната бременност истинска  - на Нериман    Thinking Thinking

Диди,   Hug Hug

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 20:59 от mama_an_ji

# 698
Хубав е епизодът, момичета. Изгледах го преведен.
Сега стоя и се чудя, Кямран няма да заминава за Мадрид,така ли? Мислех си, че все пак след годежа ще замине и сценаристите ще се придържат към сценария по момента на разлъката и бягството на Фериде. Все ми се струва, че Фериде няма лесно да се подведе по игричките на Нериман, но една вест за бременна в Испания жена, ще хване дикиш при нея... А на Кямран са му намерили  работа в Истамбул... Дали наистина ще използват познатите вампирки??? newsm78
В романа главната причина Фериде да си тръгне точно в деня на сватбата е, че някъде едно дете ще расте без баща... Това ми изглежда по-достоверно.

# 699
Çalıkuşu 13. Bölüm 2. Fragman

Много хубав фрагман Heart Eyes само с Фериде и Кямран..

Дали ще има и целувка за финал  kiss  Kissing Heart

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 21:20 от eti80

# 700
къзларки,фрагмана е много хубав, с нетърпение очаквам 13 епизод, дано на края на серията не се случи нещо гадно  newsm78

# 701
Мдаам, Фериде обаче продължава да си воюва с него. Трудна работа е ще да се научи  да го обича по начин, различен от детския. Laughing

# 702
  • Враца
Кате, в романа, не бъдещо дете е причината за раздялата им, а изневярата на Кямран с Жълтото цвете - Мюневер, за която разбира от едно негово писмо, писано до нея в странство.  Той се жени за нея много много месеци след заминаването на Фериде, като преди това обикаля и търси Фериде.  Simple Smile

От книгата:

Цитат
— Добре де, постъпил си глупаво. Нямаше ли възможност да поправиш постъпката си?

Кямран: -  Беше лоша постъпка, свако, много лоша. Фериде се раздели от нас толкова огорчена и възмутена, че нямах смелост веднага да се срещна с нея. Беше наранено не само сърцето й, но и самолюбието й. Кой знае колко оскърбена е била, за да реши да тръгне сама по непознати краища! Преди да е минало малко време, поне половин година, тя щеше може би да се заинати, да се разяри още повече и да направи някоя по-голяма глупост. Едва дочаках пролетта. Започнах да се готвя за път. Исках да спипам Чучулигата в селското училище, в което се намираше. Но тъкмо тогава ме повали онази проклета болест. Три месеца бях на легло. А когато отидох да я търся в гр. Б., беше вече късно. Казаха ми, че Фериде обичала един болен композитор, че прекарвала времето си край водопада, положила глава на коленете на любимия, гледала го в очите и го карала да й свири на тамбура.

# 703
Двамата ще играят някакви игри.. Ако спечели Кямран  Grinning Фериде трябва да го целуне, но ако
спечели Фериде той какво ще направи не се разбира/ няма превод/
Излезе един превод, но има липсващи реплики..
Ако някой намери целия превод Simple Smile
Скрит текст:
К: Я принимаю тебя на ускоренные курсы любви.
Ф: хмм
К: Фериде и я, с вашего позволения решили пожениться.
С: Алааах
Б: Кямран
К: (не могу разобрать, что он говорит, но речь идёт о какой-то игре)
Ф: Пусть будет.
К: Если не сдержишь слово?
Ф: Пусть будет хуже, чем тебе!
Ф: А что если ты выиграешь?
К: А если я выиграю, с тебя поцелуй!
Ф: Простофиля!
К: Ты это подержи, а я эти налажу.
Ф: Я помню.
К: О Боже.
Ф: Кямран, что ты делаешь?
К: На, подержи это...
Ф: Я помню
К: Если не трудно, отнеси.
Ф: Я помню.
С.М.: Некоторые из вас знают Кямран-бея, с этого дня он будет преподавать а нашем пансионе.
К: Покажи каждой своей однокласснице это сердце. Я выиграл. Если выиграю, с тебя поцелуй.

P.S. Играта е...

Суть игры, она ничего не должна брать с его рук. Иначе проиграет.

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 22:16 от eti80

# 704
Мами  Peace Явно нещо са ми са се преплели случките. Аз книгата отдавна съм я чела.
Уроци по любов значи  Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт