Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 5

• 75 004
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Много красиво се получава, супер. Като имаш време, може да ни радваш с тях.   bouquet

Лека нощ и от мен.

# 676

Лека и спокойна  нощ на всички все още  будни  чучулиги  Hug Hug Hug

Тази  възпитателка доста симпатизира на Фахрие  и май не само на нея Wink Wink Wink!

# 677
Добро утро.  Hug Hug Hug

Маме,  Hug  наистина много интересни колажи са се получили. Hug   bouquet

Имам чувството, че като излязат нови снимки, веднага се правят колажи, гифчета, ама веднага.  Wink  Shocked Вълнуваща двойка са КямФе и това е. Heart Eyes

Хубав ден.  bouquet

# 678
  • Враца
Добро утро, чучулиги!  Hug Hug
Снежи, имах нужда от едно силно кафе. Благодаря!  Hug Hug

# 679
Добро утро, чучулиги, сновящи между кухнята и Кямран-Фериде   bouquet
Много се радвам на романтичната серия, която предстои следващата седмица. И дано сценаристите РАЗУМНО не я завършат с намек за раздяла. Praynig че ще развалят цялото удоволствие. Дано и Бурак и Фахрие се справят блестящо с романтиката в серията. Пожелавам си да ги гледам усмихнати, страхотни и неповторими усмивки имат и двамата. Peace
Снежи, аз не разбрах фотките от предната страница на Бурак-Паечка и Фахрие - младият мъж от сега ли са, както и кой е младежът с Фахрие. Симпатяга е и ... някак си си приличат според мен.
Спорен ден на всички!  Hug

# 680
Кате,  Hug на снимките, на които е само Фахрие, е с екипа на сериала. Hug А където са двамата поотделно, не знам дали са много нови, но според мен това са фенове.  Hug Мисля, че Бурак не е с Паячка, нито Фахрие с някой близък. Hug

# 681
 HugДобро утро Hug

Снеже Heart EyesМами Heart Eyesсядам на кафе при вас ,че трябваше бързо да се наспя и  да дойда на работа Hug Sad

Мами наистина интересни  колажи Rolling Eyes Вглеждаш се ,спомняш си сцените ...С една дума оригинално  bouquet

Само от последните снимки си мисля , че ни чака сериа  вълнуваща и с  една Фериде  освобадена от съмненията ,че Кямран я обича като сираче.Знае вече , усеща го ,че я желае и обича като жена.Като си помисля само от кога се кани да я целуне. То не и нужно някаква страстна целувка.Достатъчно е едно нежно докосване kiss

Приятен ден Hug

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 10:57 от sebilMM

# 682
Кате  Heart Eyes , права си ,нужна ни е една разкошна  серия с оптимистичен финал за да си изкараме спокойни и приятни празници.

Аз не изключвам намеса и на  злосторниците ,но дано да  е поносима. Wink Grinning

# 683

Здравейте!

благодаря за новите снимки, озета, превода и хубавото настроение!
 Heart Eyes

Заигравката във филма с младия учител/лекар/красавец в девичия пансион  ми идва малко в повече на първо четене, но ще видим във вторник : ) ... за който е много под съмнение дали ще мога да гледам епизода директно. Предполагам, че на 31-ви няма да има нова серия ....

Мами, преливанията са много ефектни, особено последното - и текста се вписва Heart Eyes

Мони, черно-бялата снимка на Бурак дали е от моделска сесия, много добре е направена Heart Eyes

Себи, целувка дори с едно докосване, но какъв отзвук би имала сред феновете, не ми се мисли  ; )

чудя се дали ще има още един фрагман днес...

Хубав ден!

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 11:41 от didibu

# 684
Здравейте, хубав ден на всички.   Hug Hug

Снежи, Себи, Кате, Мами, Диди.   wavey wavey

Мами, чудесен колаж и с този хубав текст .  smile3525

Диди,
не мисля, че е моделска сесия. Струва ми се, че е от снимките вчера. Бурак ми изглежда много щастлив и човек, който се наслаждава на живота. Впрочем от интервютата, които е давал, имам чувството, че много черти от характера на Кямран се припокриват и с неговите собствени. Може би, затова така се е слял с героя си.
Ето още една снимка от вчера. И текст към снимките :  " Cekim arasi kar keyfi..." 

Момичета, искате ли да го поздравим за рождения  ден от името на бг феновете? Той влиза редовно в Туитър и чете, понякога и отговаря.

# 685
Мони Heart Eyes аз съм твърдо ДА!

Дори и без фотошоп Бу е невероятно чаровен.

Много харесвам този момент .
И двамата не знаеха какво правят точно , но се обичаха! Вълнението от допира им ги вълнуваше....и си им личеше без да го казват.
Тогава Кямран развали магията помежду им в колибата.Дано  е разбрал ,че всяко споменаване и появяване на Нериман ,разклаща доверието на Фериде към него. Sad

# 686
Себи,    Heart Eyes  6 еп. си остава един от най-запомнящите се. Толкова нежност имаше между двамата и тогава почувстваха първите трепети на любовта. И направиха невероятна игра в този епизод. Всъщност, аз мисля, че си партнират великолепно и в 13 еп. ще ни убедят още веднъж в това.
За Нериман не искам да чувам до края на годината. А след това, че ще е причина за раздялата им, почти съм сигурна.

Себи,
ако и другите момичета са съгласни, може да съчиним едно поздравление и да го туитнем.  Peace

Бурак току що е публикувал тази снимка с текст " снежни кристали". https://twitter.com/ozcivit_burak 

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 14:03 от Moniiica

# 687

А този допир е по вълнуващ ,по - интимен дори от целувката.
Какво ми става и на мен днес  newsm78 newsm78 newsm78 вси около целувка се въртя.Иска ми се ама и с "подушване "във вратлето ще мина Laughing

# 688
Снежи, аз затази снимка питах:

Това момиче ми заприлича на Паечка, но на втори поглед ... като че ли е по-ниско. Нещо май все ми се привижда Паечка наоколо.... Joy
А снимката на Бурак с елхичката сред снежни кристалчета е страхотна и като идея, и като изпълнение... Разтопява ледове май с ръката си. Laughing
И аз съм за поздрав за РД. Peace
И като влизате, не забравяйте да гласувате тук: http://www.medyaninsultanlari.com/

# 689
  • Враца
Мони, и аз съм съгласна за поздрава, но нямам нищо  общо с туитъра.  Grinning
А снимката му с кристалите е чудесна!

Себи, ти като си на вълна целувка  - ето ти една такава.
Те като не искат да ни покажат целувка, ние пък ще си направим  Laughing Laughing Laughing
(Малко нескопосано стана и трябва голямо въображение, но представяй си, че е истинка)

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Дано да не го види Паячка, че лошо му се пише на момчето Joy Joy Joy

А това от рускините - Фахурак  Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 15:30 от mama_an_ji

Общи условия

Активация на акаунт