Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 5

• 75 099
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Джумали ага обаче дава последен шанс, кривна от пътя за пристанището. Simple Smile

# 526
и аз се изнервих, очаквах много повече от днешната серия и чаках с голямо нетърпение да си гледкам,а то накрая - нищо  newsm78

# 527
Тя губи, стига вече. Да му покаже на момчето, че го обича.
Да, Джумалито е единствената добра фея в тоя сериал.    love001

# 528
  • Враца
Терзиева  Hug Hug

http://www.ddizi.org/izle/42712/calikusu-12-bolum.htm

В този епизод всичко беше против Фериде  Cry
И Кямран колко тъжен беше.  Да се надяваме, че ще я изслуша  Praynig
А тя, че ще последва съвета на Мишел да бъде мила, вежлива и да му каже, че го обича - неин ред е сега.  Laughing Laughing  

Е - както и предполагах постъпката на Фериде си имаше логично обяснение Hug
Доволна съм, че не се направи на интересна Laughing

Мони, ще му се метне, ама ще чакаме още 1 седмица Joy Joy Joy
Нали трябва да чакаме с нетърпение следващия вторник  Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 23:16 от mama_an_ji

# 529
по принцип в книгата тя се разкрива обясняват си се един на друг, правят годеж, тя завършва училището/колежа и той се връща от Аврупа-та... оф не знам супер тъпо се получи...май и феновете като гледам у Туйтър не са доволни от днешния край и изобщо епизода..

# 530
Мами, да, поне това, че не беше нейна вината я оправдава.
Ама той как страда през цялата време, а тя не показа кой знае какви терзания.
Е защо никаква емоция не се изписа на лицето на Фериде?
Марти, точно такъв епизод очаквах.

# 531
Не беше лоша серията, а краят най-хубав.  Heart Eyes Не може винаги всичко да е по мед и масло.  Wink

по принцип в книгата тя се разкрива обясняват си се един на друг, правят годеж, тя завършва училището/колежа и той се връща от Аврупа-та... оф не знам супер тъпо се получи...май и феновете като гледам у Туйтър не са доволни от днешния край и изобщо епизода..

Как разбра за туитър?  Wink Че хаштагът си вървеше много добре. Wink

# 532
А за мен е необяснимо как на Кямран не му дойде наум, че в тия пансиони и наказват... " Ако иска, ще дойде". Е тя - верно птичка, ама от карцера как да литне? Wink
От последната сцена съм доволна... не бяха необходими думи.  А за прегрътката ще почакаме другата серия... ако не са му поставили лимит на Бурак. hahaha

# 533

Марти, точно такъв епизод очаквах.

аз същооооо !!!

SNEJKA - наблюдавам коментарите им, как повечето искаха Фериде да стане от файтона и да отиде при Кямран  Praynig

# 534

Снежи, искахме си 2-3 серии като миналата, стига само драми и разтягане. След това ще има години раздяла, доктатъчно ще се мъчим.  Laughing

Много се надявам следващият епизод да е  txtloves txtloves txtloves

А за прегрътката ще почакаме другата серия... ако не са му поставили лимит на Бурак. hahaha
hahaha hahaha  Вече нищо няма да ме учуди.  Twisted Evil

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 23:28 от Moniiica

# 535
22:45 - 23:00 arası 4.99 reytingle Çalıkuşu 2.sırada.  #2gunfire

# 536

спокойно можехме да минем и без този епизод... направо да бяха почнали с 13-ти

В края на епизода се върнаха пак откъдето тръгнаха. К нали разбра, че сгреши с прибързаната си реакция преди (в кабинета на Селим) , а сега - пак същата работа. Как пък за момент не му хрумна, че може нещо да се е случило, още повече, като видя, че беше готова да каже ДА

този път за рейтинга сами са си виновни  Mr. Green

# 537
  • Средната земя
Абсолютно предсказуем епизод, никаква изненада, никаква кой знае каква емоция, даже сълзите на Кямран не ме трогнаха Crossing Arms Единствената им обща сцена беше в началото за няколко минутки, края не го броя. А ако съм разбрала добре имаше и една грешка. Малкото Фериде докато се гонеха около масата с чехли в ръка каза - моят прякор е Чучулигата, а те май я кръстиха така след като се беше покатерила на дървото и падна, когато беше по-голяма newsm78
Иначе колко ще е хубаво да се метнат на кораба за Мадрид двамата  Wink, ама роман имаме...

# 538
  • София
На мене серията ми хареса, не очаквах нещо по-различно, а и Бурак изигра великолепно ролята си! Стори ми се, че Фериде се приготви за скок от файтона Joy , но ще го покажат в следващата серия, нали трябва да ни държат тръпни до следващия вторник  Laughing
Доволна съм, цялата серия я изгледах на нокти, истински се ядосах, когато Кямран каза, че заминава - брей, ама много чувствителен тоз младеж - не можел да понесе да я види пак, нали нещо такова каза на баща си  Shocked
И Мишел се оказа истинска приятелка! И с какво пренебрежение си носеше табелката "Аз съм магаре"  Joy Joy Joy Голяма сладурана е!

С тази серия се доближиха до книгата - ще се сгодят, Кямрян ще замине за Мадрид с благословията на Фериде, а като се върне ...... всички знаем какво ще се случи  Sad
Много сълзи и сополи ни чакат, така да знаете  Laughing Е, и любовни тръпки, разбира се  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 539
  • Враца
За мен епизода си беше даже добър. Фериде направи всичко по силите си да  се добере до срещата, а и според мен доста се измъчи, че не може да отиде. Но пък можеха да се сетят с Мишел да накарат Мари да избяга и да отиде при Кямран да му каже - тъкмо щеше да си изкупи вината, ама пък нямаше да има интрига  Laughing Laughing Laughing Laughing

Кате, точно за Кямран - той дори знаеше, че Фериде е наказана - в предния епизод Мишел му каза.  ooooh! ooooh!

Ей, големи инати са и двамата ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт