Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случва с котката Марта?
Какви са симптомите на бременност в 9-ия месец?
Какви са възможните причини за болки в краката преди раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случва с котката Марта?
-
Какви са симптомите на бременност в 9-ия месец?
В 9-ия месец от бременността симптомите могат да включват чести контракции, коремна болка, ниско долу и предимно вечер, както и усещане за напрежение в корема. Тези симптоми също могат да бъдат причинени от подготвителни контракции. Важно е да се консултирате с лекар, ако имате въпроси или притеснения.
-
Какви са възможните причини за болки в краката преди раждането?
-
Какви са възможните причини за изтичане на водите преди раждането?
-
Какво представляват контракциите и как могат да бъдат разграничени от изтичането на околоплодната течност?
? Не смея да споделя с докторката защото веднага ще ми се размрънка пак да махам котката...Ох дано само не е алергия
Сънят ти не е далеч от истината. Както се казва "топло, топло".
А ти какво си се сдухала така. Май те гони някаква предродилна депресийка. Стягай се! И както Елг и Кайлис са ти написали, никой няма да раздава грамоти за "НЕмайки". Убедена съм, че когато си видиш и прегърнеш твоето дете, нещата ще изглеждат по коренно различен начин! 
Иначе според мен тук няма кой да ти каже как да родиш. Ако нямаш мед. показатели за секцио, си е въпрос на твое лично усещане и избор. Успех!
Честно казано силно се съмнявам. Предния път помня единствено срещата с анестезиолога и никакви други лекари.
И моят много ми угажда. Досега няколко пъти през бременността към 21.30-22.00 в тъмници и студове го пращам да ми купува нещо. Никога не ми е отказал и винаги нежно казва "какво да правя, нали те обичам".
Само помня, че марли и лепенки НЕ съм слгала, нито съм въртяла щипки! Падна от сам на втория ден у дома.