Колко често оставяте децата си на бабите?

• 54 337
  • 634
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Mr. Green Сигурно Simple Smile Аз, като ще съм САМО свекърва, голям кеф начи!
Голям кеф, ще ти резервирам съседния хамак, докато снахите тренират сменяне на памперс с една ръка и вързани очи Mr. Green Мисля да има и видеонаблюдение като в детски клуб.
Очаквам хамак, питие и личен масажист (мъж и да е хубав!) Mr. Green

# 136
Мечтайте си вие, само ако знаете какви снахи ви готвим  Mr. Green

# 137
Ние затова отсега се стягаме да бягаме.

# 138
Аз мисля надалеч да избягам. Ще ги изненадам с емиграция на средна възраст.

# 139
И аз идвам  bye  car003

# 140

Щом ще са снахи, пак е добре. Само да не доведат зетьове.

# 141

Щом ще са снахи, пак е добре. Само да не доведат зетьове.
Е тогава кой ще гледа внуците, ако доведе зет... newsm78 Или трябва да питам кой ще го играе майката  Thinking

# 142
Един колега проклинаше така " да ти се роди син и да ти доведе зет". Аз съм от снахите дето свекърва ми ме обича много! Не я занимавам с нищо, само от време на време да си види внучето и сина!

# 143
  • Велико Търново
Аз често съм оставяла дъщеря ми на майка ми,и нямам угризения за това Wink Детето се чувства добре,аз съм спокойна,мен също доста са ме гледали баба ми и дядо ми и не се чувствам ощетена от родителското тяло-напротив,в чудесни отношения сме Peace Като цяло,не възприемам крайностите-нито да съм 24/7 с детето,нито пък да го захвърля да го  гледат изцяло бабите Whistling

# 144
И аз съм от тези снахи, просто защото нито аз я смятам за вещица, нито тя мен за повлекана, недостойна за слънцеподобното й детенце. Нормалните хора намират начини да се разбират. И ми гледа децата  Sunglasses

# 145
  • # супернатурална #

Сега съм наясно, че това е едно от хормоналните разтройства при жените. Да не се отлепяш от детето. Живот и здраве за следващото, ще го давам на всеки които има желание да го разхожда.
Освен майка съм и съпруга и жена. И ако мога да имам 30 минути за себе си...би било най-страхотното нещо.

Точно  Peace Първото не давах даже да го гушнат, ръмжах и хапех  Mr. Green Забележка след забележка, сякаш себе си да убедя, че съм най-добрата майка на света  Laughing Второто го давам, оставям...за по час-два, разбира се, щото няма 2 месеца, но след десетина дни планирам да го оставя почти за цялата нощ. Но ще е на баща му, на него имам най-голямо доверие.

# 146
Живеем в чужбина и редовното оставяне е по-трудно, но пък и моите родители и свекърите ни гостуват често и тогава доста гледат детето.
Лятото пък си я оставяме за месец при тях.

# 147
  Ако имах на кого да го оставя,с удоволствие щях да го направя.Но за съжаление майка ми и свекървата са на хиляди км. и се справям сама.Трудно е понякога,че навсякъде трябва да го влача с мен,но какво да се прави.От 1,5 мес.е на ясла и малко ми олекна,че си върша работа без да ми виси детето в ръцете.Че дори и на лекар,все с мен трябваше да го мъкна.

# 148
  • Winterfell
В Събота( понякога още в Петък  Mr. Green ) заминава на ''бабин дом'' -при майка ми.В Неделя привечер си го прибирам.Майка ми си го търси.И той нея.Голяма любов са си.Много му е добре там.Аз си почивам,детето се разнообразява...Пак казвам-тя иска да го вземе,направо си го изисква  Laughing
Като се наложи знам,че на нея мога да разчитам.
До преди 2 години живеехме на 100км от нашите и нямаше абсолютно на кого да разчитам.И в снеговалеж съм излизала с количката да отида до някъде,та знам какво е и  ми става мъчно като прочета за родители в подобно положение.

# 149
Майка ми е на 350 км, свекървата - на 400. Детето е оставяно на тях за по няколко часа - да отида на лекар, на фризьор - когато те ни гостуват или ние на тях.
Не е нощувало без мен или татко си.
Идва с нас по почивки  - на море, планина, в чужбина сме я водили.
Дали ми тежи? Принципно не, но понякога наистина ми се иска да имах малко повече въздух. И може би щях да я оставям да нощува при тях ако те участваха активно в отглеждането ѝ от раждането, но реално не е така - не знаят как да я приспят, как да я успокоят, къде обича да се разхожда...Затова още поне година - две ще е така, а после, ако детето и бабите изявяват желание, ще я оставяме за по няколко дни.

Общи условия

Активация на акаунт