Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 8

• 76 382
  • 818
  •   1
Отговори
# 600
Момичета забравих да пия тази сутрин английската сол и директно си почнах сиропа. Утре ще ми бъде 2 ден, ако я изпия утре сутрин ще бъде ли проблем? И колко дни я пиете тази английска сол?

# 601
Момичета забравих да пия тази сутрин английската сол и директно си почнах сиропа. Утре ще ми бъде 2 ден, ако я изпия утре сутрин ще бъде ли проблем? И колко дни я пиете тази английска сол?
английската сол се пие САМО веднъж и преди да се започне програмата.ако си пропуснала, не е фатално.и аз не я пих, но ефекта си е същия..
обаче на втория ден ако я пиеш може да ти раздразни червата.
понеже сиропа не действа разхлабващо,и ако ти се появи проблем с ВЦ-то по -нататък,можеш да пиеш разхлабващ чай.

# 602
английската сол се пие САМО веднъж и преди да се започне програмата.ако си пропуснала, не е фатално.и аз не я пих, но ефекта си е същия..
обаче на втория ден ако я пиеш може да ти раздразни червата.
понеже сиропа не действа разхлабващо,и ако ти се появи проблем с ВЦ-то по -нататък,можеш да пиеш разхлабващ чай.

Благодаря ти от сърце ognena_dirq - олекна ми Simple Smile
Почти не мърдам от дискусията - колкото повече Ви чета момичета толкова повече се мотивирам.
Първите няколко дни са трудни, но ще издържа до край - твърдо решена съм. Нямам търпение да видя утре сутрин има ли някаква промяна в килограмите Praynig

# 603
към новите момичета-първите  дни токсините излизат в кръвта и могат да причинят следните симптоми-главоболие,замайване, прилошаване, лош дъх, метален вкус в устата,омазняване на косата, лек обрив.няма проблем да знаете, това преминава..

# 604
Ден 2 - кантара отчете -1кг. - на седмото небе съм, че килцата ми мръднаха. Добре съм, не съм отпаднала, не чувствам глад и с още по - голямо желание забърках дневната си доза коктейл. Ще пиша утре пак. Успех на всички момичета - не се отказвайте.

# 605
nosia_svetlina  , обикновено  първите 3 дни заминава по килограм на ден, много е приятно ,ден 3 минус 3:)))после вече по-бавно тръгва свалянето.. но до трети-четвърти ден е трудното,после тялото се нагажда, че не го храниш постоянно, както е свикнало, и се чустваш  добре и все едно че се храниш.
успех!
а къде са другите сиропуващи мадами?какво става с вас?

# 606
Здравейте.
Не се шашкайте, ако бавно сваляте. Все пак всеки организъм е различен. Метаболизма при всеки човек е различен. Някои хора могат за 5 дни да свалят и 5 кг, а  други почти нищо. При всички положения има един плюс, изчиствате си организма от всякакви гадости.
Днес ми е 9 ден и съм само 3 кг минус като изкам да кажа, че прегреших 3 пъти. Единия път изядох един резен диня на вечеря, една вечер изядох един розов домат( но не от онези които са по цяло кило, а веднъж изядох 1/4 (  тоест половинка от половинка наденица).
Не съм прегрешавала повече от това, но аз съм със много сериозни здравословни проблеми, нарушена функция на щитовидна жлеза( от която са ми и проблемите с  килограмите) и като цяло доста бавен метаболизъм. пробвала съм каквили не диети в последните 7 години най-добрия ми резултат е все толкова 3-4 кг. После все си ги връщам, като говоря за стриктно гладуване + спорт!!!

Все пак сега за 9 дни свалих 3 кг, ще видим после при захранването какво ще се случи.
Ако нямате проблеми здравословни, повярвайте ми ще имате доста добри резултати 100%
Успех на всички.
P.S. Ако по време на режима сте си вкъщи,в отпуска или поради някаква друга причина , задължително си намерете занимания, които да ви отвличат от миселта за отслабване. Трябва до такава степен да не мислите за тази програма като програма, че да ви стане като ежедневие за  тези 20 дни. Успех   bouquet Heart Eyes Hug

# 607
Alegriaaa, аз отдавам бавното ти сваляне в случая по-скоро на САМО трите прегрешения, отколкото на здравословните проблеми. Разберете че идеята на режима е да не се приема НИЩО различно от сиропа, било то нещо леко или нещо малко.
И за да ви надъхам допълнително ще Ви кажа че задържам 7,5кг свалени в началото на юни със 7 дни сиропуване и 7 захранване, а не спазвам никакъв режим след това.
Другата седмица мисля пак да изкарам 3-5 дни.

# 608
vansss

Не ми се вярва да е  от прегрешенията, все пак съвсем сериозно ти казвам, че съм пробвала всякакви неща. Аз съм бивша плувкиня и танцйорка ( хореографка по модерен балет бях). Имам опит с диети , спорт и режими. Гладувала съм страшно много, много неща съм опитвала, но винаги съм стигала до максимум 3 кг. Когато бях здрава и още нямах тези здравословни проблеми свалях по 10 кг на месец със спорт и диета. Сега обаче не става. При хипотироидизъм ( намалена функциа на щитовидната жлеза), първо страшно бързо можеш да напълнееш и то смного килограми. познавам  хора , които за месец и полувина са качили 20кг, без да си променят режима на ядене. ИЗведнъж. така, че ако обичаш, аз не съм човек дето това му е първия опит за отслабване, а и от диня и домат и то по одно парче за цял ден без друго ядене не можеш да напълнеееш. Едно време само с диня отслабвахме . 2 седмици на диня и вода  и сваляхме по 5 кила( когато нямах тироидит разбира се). Една от адреналинките ми е приятелка. правих и хореографията за кастинга за адреналинки. Знае какви диети съм правила, даже  правихме една успоредно и тя се отказа. не можа да издържи, а това с динята го практикувахме заедно всяка в  тях си. Така,ч е  Wink Wink Wink Wink

упсех на всикчи още веднъж.

# 609
Извинете ме за правописните грешки, не гледам какво натискам :0

# 610
ооо здрасти vansss  ,,,как мина морето?Simple Smile))
 и си задържала всичко свалено,браво!!
чакам вторник да ми дадат дата за операцията и да минава най -накрая, че искам  пак да сиропувам и да се видя още малко по-красива:)))предполагам че сега тия  последни 3-4 кила ще са голяма мъка за сваляне.

# 611
Благодаря за подкрепата  ognena_dirq.Днес ми е 5 ден ,-2кг.Смятам да карам 7 дена .Чуствам се страхотно,главоболието беше само първия ден.Снощи прегреших с една краставичка.Успех на всички,утре пак ще пиша.

# 612
ооо здрасти vansss  ,,,как мина морето?Simple Smile))
 и си задържала всичко свалено,браво!!
чакам вторник да ми дадат дата за операцията и да минава най -накрая, че искам  пак да сиропувам и да се видя още малко по-красива:)))предполагам че сега тия  последни 3-4 кила ще са голяма мъка за сваляне.

Здрастиии, морето беше супер и учудващо ядях много малко, но откакто се върнах пак си хапвам стабилно и пак не съм качила  Grinning ноо събота-неделя ще започна пак едно сиропуване, този път кратко (3-5дни), че на по-дългите захранването много ме мъчи и после минавам на 90ДД.

Аlegriaaa не съм казала че не можеш да пазиш диети и не съм искала нещо да те засягам, просто аз когато правя нещо го правя на 100% и за мен каквито и да било прегрешения са абсолютно недопустим. Пак ти казвам няма да напълнееш от едно парче диня, но ефекта на режима се губи от това че въобще приемаш нещо.
Успех на всички!

# 613
Здравейте и от мен! И аз да се отчета за 7 дни -5кг днес ми е осми ден защото имам малко сиропче и от утре ще мина на захранване защото ми е доста отмаляло и имам ужасен дъх:(За  седемте дни имам само едно прегрешение на 6 ден (точно два залъка пърленка и дено парченце пилешко колкото кутрето ми и на 7 ден еднин фреш от портокал) за фрешовете знам от един приател който прави програмата и свали 30кг че Гаработов му е казал че може да пие фреш от портокал по един на ден(но той имаше и доста килограми да сваля) някой от вас пие ли фреш?
Много ми се иска да продължа програмата защото целта ми е -10 кг и сега съм само на половината и съм свикнала да не ям за 8 дни,но направо ми е отмаляло а пия по 2 литра и повече вода,ако някой може да даде съвет ще съм много благодарна.А за жалост много трудно свялям и на захранването не ми се вярва да сваля и кило(поне предния път така беше)
Успехи и много минуси на всички!

# 614
Здравейте, момичета. Присъединявам се от днес, ще ви чета и се надявам да се стимулираме взаимно. Аз имам доста за сваляне /над 25 кг./ и предполагам, че стига да издържа, ще имам не малко минуси. Мисля да направя 5 дни, а ако се чувствам добре и 7. Правила съм програмата преди няколко години и свалих близо 6 кг. /бях на сиропа 8 дни/, чувствах се отлично, дано и сега е така. Успех, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт