Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 8

• 76 386
  • 818
  •   1
Отговори
# 615
здравейте всички мацки!
радвам се че се справяте толкова добре!
гани, ти си късметлийка,само един ден главоболие,аз доколкото помня три дена бях като паднала на главата си.
златуши, разрешава се фреш,портокал, и аз съм го чела това, но лимона е кисел, а разните му там портокали и други цитруси  ще ти докарат калории и може би ще намалят ефекта.но от гледна точка, че искаш да продължиш програмата с някой и друг ден, може да е оправдан риск. но ако пък не се чувстваш добре,може би е по -добре да се захраниш и да направиш нова серия по -нататък. впрочем аз имах една вечер, в която мнооого ми кънтеше стомаха на кухо,и не ми се пиеше коктейла, тогава си направих половин чаша вода и май с 3-4 лъжици сироп, без лимони и дгуги добавки, и затихнаха нещата.защо не пробваш да намалиш лимона и да уселичиш  сиропа в коктейла, щом ти е отмаляло?
ванссс,много ми се иска да ти правя компания, но вероятно няма да се засечем на сиропуването.
гън-мол, привет в нашите редици.тука сме здрава агитка..хехе!
алеграа, ще го видиш този пусти четвърти килограм!след толкоз мъка все ще стане.
няма да се даваме на пустите кила,нали така:)))
мн минуси на всички!!!1

# 616
Започвам втори ден, резултатът  за един ден гладуване е -0.6 кг. /мисля да се тегля всеки ден, за да се стимулирам дори и с малки резултати и да не се отказвам/. Отварям бг-мама от време на време с надеждата, че някоя от вас е писала, но нещо не сте много активни. Издайте някои свои трикове, с които си отвличате вниманието, когато ви стане много гладно! Успех на всички!

# 617
Здравейте и аз от днес започвам! Направих си 6 дози в една бутилка от 2л и си пийвам от време на време. Не ми е в 1 път да съм на сироп. Правила съм го за 10,7,5 и 3 дни. Този път съм решила да го направя за 7 дни като комбинирам с тренировки за по-голям резултат.

Успех на всички!  Hug

# 618
Как правите напитката в 2л шише?  Аз в момента за утре имам 1,5л какви количества сироп да сложа според вас?

# 619
здравейте сиропки:)

gun_moll  , най-добрия трик е да няма под носа ти храна или хранещи се щастливци:)).аз лично като ми се дояде нещо удрях лимонадата и все гледах да свърша нещо из нас , вкл.,такива неща, дето все се канех отдавна- да подредя гардероба, да измия прозорците.и т.н.
друго, че пипах солета с подправки и си облизвах пръста-хем не ядеш,хем ти е вкуса в устата:)
Maya Borisova  , какви точно тренировки? а преди тренирала ли си паралелно с програмата?не се препоръчва да са натоварващи, Гарабитов пише, че токсините се връщат в кръвта при интензивни треноровки, не че ми е ясно много това. но и аз лично опитах, първия ден тренирах (зумба)ок,но след 2-3 дни вече нямах сили и издръжливост,окапах много бързо и се отказах. ти какво ще тренираш?
къде сте мадамки?утолкова сиропуващи към момента,никакви ви няма...как върви?

# 620
здравейте!пак съм аз!май самичка ще си пиша.всички ли сте на море?Simple Smile
килограмите запазвам  два месеца след сиропуването,но забелязвам, че тялото ми се опитва да върне старата обиколка на талията в сантиметри, и любовните дръжки пак се очертават!!
ама-ха,няма да им се дам на сланините!! се моа  се видя хубава и няма да отстъпва!!
искам ,някак даже се нуждая от ново сиропуване, и гладът изобщо не ме притеснява, но ме е страх много от главоболието,последните ми два опита да направя единичен поддържащ ден на сиропа се провалиха , такова брутално главоболие имах,нетърпимо. май и не съм изчистила напълно токсините,оше имам някакви пъпки.то пък може и от това да ме боли така зверски главата.как мислите?
алеграаа,как си,как върви захранването?нямаш ли някое ново минусче?между другото, в по -стари постове съм чела,че някои мацки дават предпочитание на захранването на Лидия Ковачева, с него сваляли повече, отколкото на захранването на Гарабитов.
момичета, къде стеееееее?

# 621
Здравейте и от мен! HugЧета ви редовно,но от днес ще се включвам по често,да се стимулираме взаимно.Правих веднъж програмата,но се отказах на половината,макар че свалях по 1 или 1,5 кг. на ден(пълна глупост от моя страна),но сега започвам пак и този път няма да се откажа,решила съм го,пък и килограмите,които имам да свалям са доста.Снощи изпих английската сол Sick и след 3 часа една доза от сиропа.Сутринта кантара показа 1 кг. по-малко  Simple Smile Добър старт на деня  Heart Eyes

# 622
Здравейте! Днес ми е 3 ден и малко съгреших.. ще ми идва и не издържам мн ми се яде сладко  smile3518 не мисля, че ще е кой знае какъв проблем, защото 1я път като го правих за 10 дни през всичките дни ядох шоколад и ядки, и свалих 7кг  newsm03
А относно тренировките .. отказах се. Тая жега много ме мори и даже вчера цяяял ден ми прималяваше и ми причерняваше. Залагам на дълги нощни разходки Simple Smile

# 623
Здравейте! Днес ми е 3 ден и малко съгреших.. ще ми идва и не издържам мн ми се яде сладко  smile3518 не мисля, че ще е кой знае какъв проблем, защото 1я път като го правих за 10 дни през всичките дни ядох шоколад и ядки, и свалих 7кг  newsm03
А относно тренировките .. отказах се. Тая жега много ме мори и даже вчера цяяял ден ми прималяваше и ми причерняваше. Залагам на дълги нощни разходки Simple Smile
еее,мацка, ти ме кефиш:)аз ако бях яла всеки ден шоколад и ядки сигурно щях да съм +5.Simple Smile)
мн минусчета на всички сиропки

# 624
хахаха ами аз някак си винаги започвам кленов сироп преди да ми дойде... нз как ми се получава newsm12 newsm62

Успех на всички!

# 625
Аз ще започна и тази програма , тъй като с 90-дневната диета напълнят , въпреки че бях стриктна и ми се поду стомаха. Успявате ли да задържите кг след програмата ?

# 626
Здравейте  Hug Минавам да се отчета,2 ден съм -3 кг. Чувствам се добре,за сега нямам главоболие и не изпитвам чак такъв голям глад.Успех на всички и много минуси.   bouquet

# 627
Здравейте и от мен! Аз карам 5-ти ден, след 4 дни гладуване - резултатът ми беше -3,6кг. Не са нито много, нито малко, но като се има предвид, че не ходя до тоалетната май даже е добре. Не съм пила английска сол в началото, от днес съм на разхлабителен чай, дано помогне. Аз нямам голям проблем с отпадналостта, но изпитвам огромен глад. Когато правих режима преди 3 години ми беше доста по-лесно, бях по-енергична и заспивах по-бързо, сега направо ми прилошава. Мисля, че проблемът е, че не пия нито вода, нито сироп. По-принцип от доста време пия много малко вода, което не е хубаво и се насилвам понякога, но друг път забравям напълно. Сега обаче ако почти не пия вода и 5 дози сироп ги изпивам не за ден, а за два, разбираемо защо ми е лошо! Първоначално започнах с идеята да изкарам 5 дни, а ако се чувствам добре и 7, но май ще се задоволя с 5. При всички положения мисля да направя и захранването съвестно и постепенно, за да постигна добри резултати и през него. На втория ден излизах с една приятелка, която пуши /и аз съм пушачка, но ги спрях за режима/, не се стърпях и от приказка на приказка - от пицария на кафене /аз пих само вода/ запалих цигара, после още една и вкъщи още една и като ми стане зле, направо ми се повдигна и директно в тоалетна, и малкото вода и сок в организма излязоха от мен. Знам, че не е препоръчително, след това не съм запалила, даже ще опитм да ги спра, просто споделям, за да предпазя някой да не повтори някоя от моите грешки. Успех, момичета, и да знаете, че сте героини, независимо как го възприема организма ви /т.е. дали му е лесно/, някои хора нямат воля дори да опитат. Аз лично се радвам, че ще помогна малко на организма си и се надявам този режим да е старт на доста по-здравословен живот от моя страна - само от нас зависи до колко ще се възползваме от свитите си стомаси и усещането за храните, което ще е много по-различно /в добър смисъл/ след режима от колкото преди него. 

# 628
Здравейте момичета , наясно съм че трябва да съм само на сироп , но имам здравословен проблем и трябва да хапвам нещо от време - мога ли да консумирам зелена салата или риба?
  bouquet

# 629
Здравейте момичета , наясно съм че трябва да съм само на сироп , но имам здравословен проблем и трябва да хапвам нещо от време - мога ли да консумирам зелена салата или риба?
  bouquet
Пробвай със салата,ако не ти е добре включи и риба според мен де  Peace

Общи условия

Активация на акаунт