Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 8

• 76 385
  • 818
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря много, засега съм добре" удържам фронта " , но съм едва на 2-ри ден  bouquet

# 631
Изцеден сок от портокал също може Wink

# 632
Здравейте,
днес ми е ден 5!!! Чувствам се прекрасно, леко и жизнено  newsm44 Малко ми е неудобно да го споделя, но все пак си е база данни и за останалите.. от както съм на сироп всеки ден ходя по голяма нужда и уж течности пия само, а днес си се изходих все едно вчера съм изяла 1 хляб  newsm09
 Успех на всички!

# 633
Здравейте,
днес ми е ден 5!!! Чувствам се прекрасно, леко и жизнено  newsm44 Малко ми е неудобно да го споделя, но все пак си е база данни и за останалите.. от както съм на сироп всеки ден ходя по голяма нужда и уж течности пия само, а днес си се изходих все едно вчера съм изяла 1 хляб  newsm09
 Успех на всички!
Оф,на мен това ми е проблем и ще мисля някакъв чай  newsm78 Супер,че се чувстваш добре и аз нямам главоболие за сега пък да видим по натам.

# 634
Опитай със зелен чай! На мен предните пъти ми помагаше Simple Smile

# 635
Опитай със зелен чай! На мен предните пъти ми помагаше Simple Smile
здрасти,а какъв зелен чай, и откъде го вземаш?то има 20 вида...
и лек ли е?преди време бях пила  сание, но много силно ми дойде,болки,спазми,..искам нещо с по-леко действие.

# 636
Моя зелен чай е насипен. Бях си купила от един арабски магазин.

# 637
Досега не съм писала никога по форуми, но реших, че всяко мнение е важно.
Втори ден на кленов сироп - около -3.7 кг., но кантарът играе - не знам дали не е развален или както знам от един диетолог, когато се топят мазнини се случва това - един път нагоре, един път надолу.

За всички, които се чудят - ГЛАД НЕ СЕ ИЗПИТВА НИТО ЗА СЕКУНДА!
Имам леко главоболие, което не знам отново дали се дължи на прочистването от токсините или си е моето главоболие, което си имам.
Успех на всички - действа!

# 638
  • гр. Пловдив
Дидатата като за втори ден много добър резултат.
Главоболието е в следствие на чистенето на организма от токсините. Пий много вода. Минимум 2 литра на ден, а сега в жегите даже 3 литра.

# 639
Тази програма /диета е невероятна ... Аз съм щастлива , наспана, ведра енергична и много малко гладна . Simple Smileтри килограма изчезнаха за5 дни , намалих значително цигарите и се чувствам много добре, няма да спра да я препоръчвам на приятели . Аз комбинирам сиропа със зелен чай и алое Вера и горе долу действа . Единствен недостатък е че започнах да забравям дребни неща.

# 640
момичета, здравейте!
 да ви споделя неочаквана полза от сиропуването:))вчера влязох  в болница за операция от херния, и ми казаха, че ако изчакам, могат да ме резнат същия ден.И чаках до 15,30 часа, минах , и днес ме изписаха.
чаках си гладна до три и половина без грам проблеми и си свирках, че какво е половин ден глад за мадалбалка,а една женичка, дето беше с мене, след единадесет и половина чак  подскачаше от глад и през десет минути ходеше да тормози сестрите кога ще я вземат че е ГЛАДНА!!:)))))))))))) Joy
и ми се чудеше как  издържам  newsm78,,,хихихиххи, можеше да и кажа, защо мога ,,ама не посмях,  да не вземе да припадне:))))))))))) #Crazy
мн минуси на всички!

# 641
хей,няма ли желаещи да станат по -красиви ?Simple Smile))
за всички, които се колебаят-през май започнах 65,5 кг, свърших 57 кг,след захранването си върнах два килограма,после -само с някой коктейл отвреме навреме, контролирано сипване в чинията и избягване на късни вечери ги разкарах, и свалих още един, така че в момента съм 56.!!
не му мислете!!
какво стана с всички момичета,които почнаха сиропуване  и се изгубиха по трасето?Simple Smile

# 642
Здравейте, страхотни сте и се мотивирах докато ви четях. От днес  и аз  съм  на сиропа   Simple Smile За съжаление обаче преди малко се върнах  от зъболекар и ми се налага да приемам Антибиотик .Та въпроса ми към вас . Дa продължа ли със сиропа или да изчакам докато ми свърши Антибиотика?Иначе се чувства за сега много добре. Не изпитвам глад само леко главоболие ,но може да се дължи и от изваждането  на зъбат ми .Благодаря ви много предварително.

# 643
Здравейте, страхотни сте и се мотивирах докато ви четях. От днес  и аз  съм  на сиропа   Simple Smile За съжаление обаче преди малко се върнах  от зъболекар и ми се налага да приемам Антибиотик .Та въпроса ми към вас . Дa продължа ли със сиропа или да изчакам докато ми свърши Антибиотика?Иначе се чувства за сега много добре. Не изпитвам глад само леко главоболие ,но може да се дължи и от изваждането  на зъбат ми .Благодаря ви много предварително.
здравей.по-добре изчакай да свърши антибиотика.не се препоръчват лекарста по време на програмата.

# 644
Дидатата като за втори ден много добър резултат.
Главоболието е в следствие на чистенето на организма от токсините. Пий много вода. Минимум 2 литра на ден, а сега в жегите даже 3 литра.

Аз по принцип пия над 2 литра.
Иначе с 2 леки прекъсвания направих 5 дни сироп+ 5 дни захранване - започнах 73.6, сега съм 68 кг. Като размери - между 3 и 5 см. надолу.
Странното е, че кантарът играе непрекъснато с 2 кг. и както ми показва 67 след това 69. В момента съм в месечно неразположение и може и от това да е!

Общи условия

Активация на акаунт