Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 8

• 76 375
  • 818
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте дами.Утре започвам ,дано да има резултат.Стартирам ръст 157 и 59 кг.

# 586
Здравейте,момичета!И аз де се отчета след първите 3 дни резултата е -3кг ,не съм гладна само вчера на третия ден вечерта ми се похапваше,но успях да издържа и днес успешно карам 4 ден!Сутрин си приготвям 5 дози от сиропа и до вечерта гледам да го изпия и изпивам и 1,5-2,00литра  вода(сиропа ми е доста сладък),но с всеки следващ ден ми се пие все по-малко от него:( чувствам се изморена  и започнах а си лягам по-рано вечер.Успех на всички сиропуващи и пишете за да се подкрепяме.

# 587
Здравейте,момичета.Днес мина първия ден от сиропуването.Много ме боли главата.Може ли да се пие аналгин

# 588
Здравейте,момичета.Днес мина първия ден от сиропуването.Много ме боли главата.Може ли да се пие аналгин
някои момичета казваха,че са пили хапче за глава.аз не посмях на празен стомах хапче.
но някои пък казаха, че с повечко вода като пият,отминава.
мен също яко ме мъчеше главоболие,но беше до третия ден.дръж се, ГАНИ!
давай, ЗЛАТУШИ!
Не се отказвайте!

# 589
Здравейте момичета:))

Доста информация по темата прочетох, мненията са противоречиви за този сироп и се чудя дали да го купувам и аз. Имам нужда за сваля поне 10 кг., а каква е гаранцията, че чудото ще се случи? Желая хубав и успешен ден на всички.

# 590

Доста информация по темата прочетох, мненията са противоречиви за този сироп и се чудя дали да го купувам и аз. Имам нужда за сваля поне 10 кг., а каква е гаранцията, че чудото ще се случи? Желая хубав и успешен ден на всички.
здравей.аз съм чела всичките 8 теми тук в бг мама и по спомен май само на 2-3 момичета споделиха, че не са доволни. при един курс от 10-14 дни,вслучай, че се спазва стриктно сиропуването-без изкушения,ама само една бисквитка, ма само половин черешка, кафе, ма не знам си какво, и захранването-също по ред на храните и количества, няма какд а не паднат 5 поне  кг.
по мои наблюдения тук,и според книжката на Гарабитов, при пълна версия се отслабва средно между 5 и 10 кг. няма никакво чудо. сиропът е течна диета, с която поглъщаш към 300 калории дневно,затова организма си набавя остатъка от запасите на тялото.това е. опитай,няма да съжаляваш. приемът на калории е намален до минимум, затова се отслабва.а да ядеш и да отслабваш, е извинявайте,няма такава бира:)

# 591
Здравейте и от мен момичета! Решила съм да направя прочистване със сироп. Мадал Бал е смес от кленов и палмов сироп. Защо когато се замества препоръчват само кленов сироп? Вие от кои производители ползвате и имате резултати?

# 592

здравей.аз съм чела всичките 8 теми тук в бг мама и по спомен май само на 2-3 момичета споделиха, че не са доволни. при един курс от 10-14 дни,вслучай, че се спазва стриктно сиропуването-без изкушения,ама само една бисквитка, ма само половин черешка, кафе, ма не знам си какво, и захранването-също по ред на храните и количества, няма какд а не паднат 5 поне  кг.
по мои наблюдения тук,и според книжката на Гарабитов, при пълна версия се отслабва средно между 5 и 10 кг. няма никакво чудо. сиропът е течна диета, с която поглъщаш към 300 калории дневно,затова организма си набавя остатъка от запасите на тялото.това е. опитай,няма да съжаляваш. приемът на калории е намален до минимум, затова се отслабва.а да ядеш и да отслабваш, е извинявайте,няма такава бира:)

Привет и от мен "огнена диря"  bouquet
Може би не съм се изразила много правилно, но единствените ми опасения са дали ще подейства и при мен. Видях, че някои момичета свалят повече, други по - малко. След поредното разочарование с великото зелено кафе си мисля, че е нормално да съм скептично настроена. Позитивно настроен човек съм, но дали организмът ми не е зациклил и отказва да сваля?  Минах и през Японската диета - за 7 дена стриктно спазване не мръднах грам, а това действа доста подтискащо и демотивиращо. Въпреки всичко и след 2 - те големи и изчетени теми си закупих Оригинален Канадски кленов сироп 500ml. - буквално преди 15 мин., защото няма да спра да водя тази битка с излишните килограми. От утре ще започна и аз сиропуването - пък знам ли може чудото да се случи. Ще споделям всеки ден резултати  - дано килограмите най - сетне тръгнат надолу.

# 593
nosia_svetlina, съгласна съм с теб. за японско чудо не знам,но аз пих "зелено кафе",после и какво 'бери" беше предната година и само се гръмнах за всяко от тях по 60-тина лева,обаче с нулев ефект
.супер съм доволна от диетата с кленовия сироп и гласувам с две ръце за него, на мен ми помогна безотказно,навих и една моя приятелка и тя е доволна, пожелавам и надявам  се и на вас да помогне в борбата с килцата.
успех на всички започващи!

# 594
Здравейте на всички. Аз съм 7-ми ден само3 кг, но съм със здравословни проблеми доста сериозни свързани с нарушен метаболизъм. Доста неща съм пробвала+спорт , доста трудно стават нещата, но ще пиша , ако има резултат. Ако при мен подейства, значи при всеки би трябвало да има ефект.
Пишете, ако някой има заболявания като хипотироидизъм и поликистозни яйчници, тези две заболявания доста намаляват метаболизма и удрят силно в килата, особено, ако ги имаш и двете  Cry Cry Cry Cry
успех на всички - не се изкушавайте, аз малко го направих основно с домат и диня, веднъж само с половин на половинка наденичка, значи 1/4. Но не трябва и това. Дори диня не трябва да се яде, абсолютно нищо.  УСпех отново и пишете, ако има ефект при някой с подобни здравословни проблемя.

# 595
Здравейте отново. Имам следния въпрос понеже сироп Мадал Бал ми се вижда доста скъп, идей за замяна дали бихте споделили. Има ли надежден кленов сироп, но по евтин и някой сменял ли е Мадал Бал с друг и какви са резултатите newsm78 newsm78 newsm78

# 596
Добро утро момичета - започнах и аз от днес сиропуването.
Забърках си дневната доза 1,5л., малко прекалих с лютото, но си го глътнах.
Ще споделям всеки ден - надявам се да има резултати.
Хубав и успешен ден на всички.

# 597
Здравейте отново. Имам следния въпрос понеже сироп Мадал Бал ми се вижда доста скъп, идей за замяна дали бихте споделили. Има ли надежден кленов сироп, но по евтин и някой сменял ли е Мадал Бал с друг и какви са резултатите newsm78 newsm78 newsm78

Alegriaaa,
Аз също започнах от днес с Оригинален Канадски кленов сироп 500ml. - 24лв. закупих го от аптека.
Нямах търпение, а и възможност да поръчам Мадал Бал.
Ще споделям всеки ден има ли резултати Peace
Успех на всички водещи тежката битка с излишните килограми  bouquet

# 598
момичета,какъвто и сироп да пиете,ще стане.вие не отслабвате от сиропа,неговата роля е да ви поддържа, за да можете да НЕ ЯДЕТЕ,и от това отслабвате.
дерзайте,трудно е,но си струва! стискам палци на всички сиропуващи в момента!
алегра,какво казва кантара днес,нищо не казваш?Simple Smile
успех,nosia_svetlina  !
златуши, гани,какво стана с вас?

# 599
момичета,какъвто и сироп да пиете,ще стане.вие не отслабвате от сиропа,неговата роля е да ви поддържа, за да можете да НЕ ЯДЕТЕ,и от това отслабвате.
дерзайте,трудно е,но си струва! стискам палци на всички сиропуващи в момента!
алегра,какво казва кантара днес,нищо не казваш?Simple Smile
успех,nosia_svetlina  !
златуши, гани,какво стана с вас?

Благодаря за подкрепата ognena_dirq  bouquet
Твърдо съм решена поне 10 дена поне да изкарам.
Ако сиропчето свърши ще си купя още, само да тръгнат
килцата надолу Peace

Общи условия

Активация на акаунт