Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 8

• 76 373
  • 818
  •   1
Отговори
# 645
  • мъничко градче
 Привет и от мен, аз от днес съм с вас , но незная дали мога да вземам сиропа без лютия пипер че с него много ми се повдига, моля да ми кажете някоя от вас пробвала ли е без пипера дали има ефект, аз започвам на 58 кг , дано имам успех Simple Smile

# 646
  • София
Здравей  kati_peal  Simple Smile значи ще сиропуваме заедно. На мен днес ми е 5-ти ден. Запланувала съм 10. Сиропът отдавна ми е противен, затова започнах да го пия с билков чай.  Аз използвам джинджифил на прах. Пробвай, може така да ти е по-приятно. Според мен, щом не се яде, дали с пипер или не-все ще има ефект.
Дотук сиропуването ми върви много леко. Не съм имала главоболие или друго неразположение. Чувствам се малко отпаднала, лесно се уморявам, но мисля че е нормално.
Успех на всички!

# 647
Здравей те момичета, бихте ли ми казали каква зеленчукова супа си правите при захранването?

Желая успех на всички сиропуващи Peace

# 648
Здравей те момичета, бихте ли ми казали каква зеленчукова супа си правите при захранването?

Желая успех на всички сиропуващи Peace
Здравей.аз си направих класическа картофена супа с малко сол и първият ден ядох без картофите,от следващите дни си сипвах и картофи.в  постовете назад съм срещала супа тиквички.
Успех

# 649
  • мъничко градче
Момичета привет , за жалост не успявам да съм супер стриктна , хапвам по малко доматки салата без мазнина наобяд , но въпреки това се чувствам по лека и по добре , ще продължа по този начин , а ако усетя че мога и без нищо да хапвам ще е още по добре , но аз съм си стръвничка и немога да устоя , успех на всички

# 650
Здравейте и от мен момичета и момчета. Аз току що изпих първата си чаша. От днес и аз съм с вас. Само че въобще не ми допада вкуса на сиропа за жалост,но ще изтикам някак си. Аз живея в чужбина и от 2 дни съм в България и ми е страшно трудно да се лишавам от каквото и да е било. Знаете... лято,разходки,хубава българска храна и се чудя ако веднаж дневно си хапвам по нещо без хляб няма ли да има поне някакъв ефект. Края на септември съм на почивка на Малдиви и исках да смакна някое друго килце а имам мнооооогггооооо наднормено тегло,от което трябва да се отърва някой ден.... А тук ми е страшно трудно да гладувам....

# 651
здравей,  jenita1251
за вкуса на коктейла-опитай варианти на количествата на съставките- с повече лимон, с повече сироп, с или без пипер, с или без джинджифил..
що се отнася до изкушенията-моят съвет е:за два-три дни хапни всичко, което ти се яде-шопска салата и каквито там български благинки ти се ядат, яж от всичко по веднъж, за да не се дразниш после, и едва тогава  почвай сиропа,но сериозно, зашото с едно ядене на ден и без хляб да е ще  е само мъка, а резултатът най-вероятно ще е нулев.
със сиропа се отслабва, но с пълно въздържание и колкото повече дни,по-сигурен и голям ефект.
поздрави!
има ли други сиропуващи?Simple Smile

# 652
Здравейте, момичета!

Аз съм на Мадал Бал от миналия четвъртък/правя 10-дневната програма/. До вчера сутринта съм -6кг/почти -7кг, но грамовете не ги броя, за да се дисциплинирам Wink/. Ще се премеря отново в петък и после чак на последният ден от захранването, като тогава ще меря и мазнини, активно тегло.
Отдавна не съм писала във форума и няма да се разпростирам с обяснения от първият път, ако имате въпроси питайте.
Тук съм за подкрепа, това в момента ми е най-важно!

Целувки и много минуси!!!

# 653
Здравейте,

Ден 9-ти на Мадал Бал – за пълни 8 дни -8кг,.!
Аз доволен и щастлив сиропен фен! Wink
  Hug Crazy smile3501 newsm44 newsm68

Целувки и минуси! newsm51 smile3525

# 654
  • София
Браво! Чудесен резултат!
Аз от посленото сиропуване за 10 дни свалих само 5 килограма. При захранването, както винаги се получава при мен, върнах 2. Така равносметката ми е -3кг. Незнам защо все по-трудно свалям, като имам поне 20 излишни килограма, които са и целта ми за идната година.

На всички успешно и леко сиропуване!

# 655
divimo -66,8, браво,впечатляващ резултат!!
vanian ,обърнала ли си внимание дали правиш сиропуването непосредствено преди или по време на цикъл?аз лично по себе си забелязвам, че това има значение:) не че твърдя, че точно при теб това  е причината, но посочвам възможност. също така мисля, зависи кога си го правила предходното сиропуване, достатъчна ли е паузата между двете и  дали организма ти е свикнал с това тегло или се опитва да задържи.
поздрави и успехи на всички

# 656
  • София
ognena_dirq Предишното ми сиропуване беше за 5 дни в края на април. Аз по принцип за 10 дни свалям 7кг и при захранването връщам 2. Този път свалих само 5...Започнах точно след цикъл. Мисля, че свалих по-малко, защото сиропът ми е все по-гаден и приемах съвсем малко от напитката. Действително е важно да се пият поне пет дози! Явно е време да пробвам и друг режим (мисля, че плодуването е сходно).
Продължавам да твърдя, че сиропуването е добро, както за прочистване, така и за сваляне на килограми. Работи, стига да се направи правилно!

# 657
Здравейте и от мен  Simple Smile
Мился скоро да започна и аз сиропуването с  Мадал Бал и да Ви попитам -от къде си купувате сиропа, каква цена и мл. е? По- колко чаши пиете на ден?

Сега спазавм лечебното гладуване на Лидия Ковачева, но правя само 7 дни. Чудя се дали след 7- я ден да продължа със сиропа  newsm78 и най вероятно ако уикенда го намеря ще направя и сиропуване- 7 дни. След това, захранването е също 7 дни, така ли ( чета 1 стр.). Кога е междинен ден с ориза?

Благодаря

Последна редакция: сб, 06 сеп 2014, 13:44 от Рони 78

# 658
Здравейте и от мен.
Рони, Мадал Бал може и през сайта на мадал бал.бг да си го поръчаш или на сайта на гарабитов. Обаче 1 л е 100-тина лв. Ако парите са ти проблем съвем спокойно можеш да си го купуваш от пикадили (250 мл за около 14-15 лв) или аз последно си ввзех от ДМ (370 мл за 16 лв, а сега дори имат промоция и ти дават 10 % отстъпка за следвващата покупка). С тези по-малки развасовки няма да се набуташ толкова, ако решиш да преустановиш сиропуването по-рано.

Правих сиропуването преди 3 години и имах много добър ефект. Впоследствие обаче ме диагностицираха с Хашимото и пустите кг се връщат при мен дори само въздух да глътна. Метаболизмът ми е толкова бавен, че нито една диета не помага. Затова сега отново съм решила да преборя някое и друго кило със сиропа. От опит знам, че без храна човек се справя, обаче захранването е най-трудното. Хем можеш да ядеш, хем трябва да внимаваш и да се ограничаваш, а тялото ти като невидяло храна си иска един реванш. Та днес съм ден 2-ри. Вчера имах страшно главоболие и последната си доза сироп я замених с резен диня, който си рязах на малки хапки и боцках с вилицата. Не се чувствам виновна, че излязох от строгия режим, защото динята е също отличен детоксикатор и пречиствател. Ефекта за едно денонощие е -1.5 кг. Давам си сметка, че това е вода, сланинките почват да се топят след някой друг ден. Ама, хайде, че стана цял роман. Ще докладвам скоро Peace

# 659
бръм-бръм, Благодаря ти, а за 7 дни колко мл ще ми е необходимо? Може би ,0500 мл ще стигнат........

Общи условия

Активация на акаунт