Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 8

• 76 361
  • 818
  •   1
Отговори
# 660
бръм-бръм, Благодаря ти, а за 7 дни колко мл ще ми е необходимо? Може би ,0500 мл ще стигнат........

Ами зависи по колко пиеш на ден. Ако си спазваш стриктно програмата по минимум 6 коктейла дневно няма да ти стигне. Най-често хората споделят, че си правят за цял ден коктейл със 150 мл сироп в двулитрово шише, т.е за 7 дни по-скоро към литър ти трябва или поне 750 мл. Пробвай с една по-малка развасовка (лично за мен тези в ДМ изглеждат най-достъпни като количество и цена - стига за 3 дни-4 дни, така че 2 може и перфектно да те оправят).

# 661
здравейте всички!
vanian , може би наистина трябва да смениш начина на диетуване, за да форсираш организма, явно със сиропа се е научил да се справя и се съпротивлява:)предполагам наистина е добра идея там плодуване, дюкан, лунни,ала бала,и после пак на сиропа.
и аз съм  вече корав фен на мадал бал,макар че се усещам, че на моменти просто искам да се поразтоваря ден- два, обаче ми се яде-особено по време на цикъла , и волята ми просто не е достатъчна в такъв момент, явно тялото си иска своето.
бръм-бръм, стискаме палци, пиши как върви.
рони,намери ли сиропа и почваш ли?
успех на всички!

# 662
Още не съм купила Мадал Бал, че мисля др.седмица д аго поръчам от Гарабитов. Мисля 0,500мл, дано стигне за 7 дни. Имам следните въпроси:
1. Задължително ли е да е ЛЮТ червен пипер Wink?
 2,Вие по колко чаши пиете на ден?
3, За цял ден може да се направи дозата в литрова бутилка, нали? Значи за 5 чаши трябва 10 с.л сироп, 10 с.л лимон, 1,5 л. вода и колко червен,лют пипер? В хладилник ли се държи приготвеният сок?

Мерси   bouquet

# 663
Рони 78 , на въпросите ти поред.за 7 дни вероятно ще ти стигне малка разфасовка мадал бал.на мен ми стигна.
пиперът НЕ е задължителен, и без него става.
аз пиех бутилка литър и половина коктейл на ден,но с намален сироп, отделно билков чай със сиропа.
дозата в литрова бутилка можеш д а си я направиш сутринта, и да издържи до вечерта без хладилник.но мисля че 5 дози дневно са малко.
НО самата бутилка със сиропа след отваряне се държи в хладилник
успех/

# 664
И аз да се отчета. Ден 4-ти -3,5 кг. Пърият ден мина със страшно главоболие, на вторият ръцете ми бяха ледени и ми беше хладно през целия ден. Вчера си бях екстра, но кантарът сякаш ме беше забравил и не помръдваше от сутринта до вечерта.
Въпреки че в началото на програмата пиех разхлабителен чай и билкови хапчета, а през първите 2 дни и ленена вода сутрин и преди лягане нямаше никакв ефект. Уплаших се да не се отровя нещо защото преди да започна детоксикацията дето се вика изядох света. Та ми се наложи да си купя английска сол и да я приложа на третия ден. Незнам дали лошо направих, ама поне ме отпуши Embarassed. Интересно как цял ден си стоях на едни кг, независимо че тичах във ВЦ-то през десет минути, а се събудих -0,600 кг по-лека, и то само с едно сутрешно ходене по малка нужда newsm78. Стискайте ми палци 4-тия ден да не ме преследват изкушенията Praynig и ще докладвам как се справям по-нататък. Мисля да се позаинатя за 10 дни сиропуване, ако имам сили и повече.

# 665
Здравейте, момичета!

vanian, ognena_dirq - Благодаря! Hug

Минавам само набързо да се похваля – от петък насам още -2кг!! За 10пълни дни на Мадал Бал и 2 пълни дни на захранване /днес ми е трети/ съм -10кг!!

Сега отивам да работя, пожелавам много слънчево настроение! newsm51 smile3525

Успехи и минуси!!!

# 666
Здравейте ,момичета и аз се включвам към вашата групичка .Днес ми е 4-ти ден и съм - 4 кг и се чувствам супер . Искам още 2 кг да сваля ,може би и утре ще гладувам и ще започна да се захранвам Simple Smile
Хубава вечер на всички  Hug

# 667
За втори път го правя, трети ден ми е, не съм се теглила. Мисля 5 или 7 дни, зависи как ще съм с волята.
Млако ми се е увеличила чувствителността на зъбите.
Първия път не пих английска сол, но сега-да. Два дни не престанах да си ходя до тоалетна/ това заради солта. Хич не я обичам, повдига ми се от нея, но се насилих да пия малко. Мисля без нея, ефекта няма да е същия.

# 668
Момичета, много се радвам, че сте тук и не съм сама в това начинание. Аз съм в 6-ти ден и съм минус 4,5 кг. Супер не се чувствам нито по-бодра, нито по-лека, но предполагам това е защото ми подрани МЦ. Освен главоболие първия ден, и леко омазняване на кожата на лицето и косата други ефекти не получих. Незнам как някой влиза да прави активни тренировки. Аз правя само разходки, но дори и те ми изпиват силичките #Crazy. Иначе всичко останало е наред. Мисля да направя 9 дни (иначе планувах да са повече от 10), защото съм на сватба и да се захраня за нея, та да имам поне сили за едно хорце Wink.
Стискам ви палци да се преборите с гадните токсини и кг. Аз също съм на мнение, че английската сол в началото ще ви лиши от по-нататъшни притеснения от неходенето до 00, въпреки слабителните чайове и прочие. Лично за мен най-страшното обаче предстои - захранването, при което много се плаша да не се събуди прасето в мен и като почна да ям да не мога да спра.

# 669
Здравейте , момичета !
Много съм доволна от себе си 5кг за 5 дни ,от утре мисля да се захраня ,че другата седмица имам двама рожденника . хубава вечер

# 670
Имам горчив вкус в устата, дори когато пия вода ми горчи, много неприятно

# 671
Здравейте момичета, присъединявам се към вас. Вчера поръчах сиропа на Гарабитов и в понеделник ще ми го доставят. Преди година го пих и свалих 8 кг за 10 дни, но се изложих при захранването и сега започвам от същата позиция. В момента съм 92 кг  Cry , не се понасям,тежи ми. Дано да успея този път.
Имам само един въпрос, който никак не е маловажен и не знам какво да правя. Опитваме да правим бебе, бях на лекар и той ми каза да отслабна, но и в момента съм на дуфастон и клостилбегит по схема. Ако може да дадете съвет дали може сироп с тези лекарства?
Много минуси на всички ви и успех  Simple Smile.

# 672
Здравейте момичета, присъединявам се към вас. Вчера поръчах сиропа на Гарабитов и в понеделник ще ми го доставят. Преди година го пих и свалих 8 кг за 10 дни, но се изложих при захранването и сега започвам от същата позиция. В момента съм 92 кг  Cry , не се понасям,тежи ми. Дано да успея този път.
Имам само един въпрос, който никак не е маловажен и не знам какво да правя. Опитваме да правим бебе, бях на лекар и той ми каза да отслабна, но и в момента съм на дуфастон и клостилбегит по схема. Ако може да дадете съвет дали може сироп с тези лекарства?
Много минуси на всички ви и успех  Simple Smile.
здравей,
дуфастона беше хормони за задържане на плода, нали?по мое мнение , едва ли е ти пречи сиропа на хормоналното лечение,но определено килограмите ще ти пречат на едно забременяване.като се има предвид,че повечето жени качват по 20 -30 кг при бременност,(включително и моя милост-22 кг),, ти какво ще правиш в деветия месец?!а колко здравословни проблеми ще ти се появят, не ми се мисли просто.
така че имаш моята подкрепа!!карала си програмата и знаеш как е, знаеш си,че работи,така че давай!!успех и ти желая и здраво бебче някой ден!!но и мама да е здрава!

# 673
Благодаря ognena_dirq, от утре го започвам.Успех на всики ни и във всико.

# 674
Здравейте отново. Имам следния въпрос понеже сироп Мадал Бал ми се вижда доста скъп, идей за замяна дали бихте споделили. Има ли надежден кленов сироп, но по евтин и някой сменял ли е Мадал Бал с друг и какви са резултатите newsm78 newsm78 newsm78
                                                                                                                                                               Аз го правя вместо сиропа с мед,вече съм 12 ден и съм  -9 кг.

Общи условия

Активация на акаунт