Коледата наближава, Дюкан с режима си ни направлява - 273

• 57 535
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
  • Русе
Добър вечер, аз също започнах от Понеделник да излизам с 20 мин по рано и да ходя пеша, след което съпруга ми ме настига с колата, взема ме и отиваме на работа, тъй като живея в квартал, който е извън града.
Днес цял ден гозби. Мисля да съм на ПЗ до Четвъртък.
Сготвих за цяла седмица, защото имам ангажименти всеки ден до Петък и няма да има кога да готвя. Та успях да сътворя миш маш, доматен сос с кюфтета, дом.сос с патладжан и чесън, риба пекох, кюфтета на скара, пилешки кебап. и "почивката" неусетно свърши, но като се има предвид че снощи и аз бях на рожден ден,легнах си в 3ч. и станах 11ч, на всичкото отгоре спах и 3 часа следобед, направо съм герой Simple Smile
Когато съм на работа пия по 3л вода, но днес пих доста по малко.
Лека вечер и успешна седмица.

An.che  Hug

# 376
Добро утро Simple Smile
Майки  newsm10  Hug
Смайлсче, Анче  Hug Hug Hug
Бях се позастояла миналата седмица, но днес вече кантара се раздвижи и още 1кг. е нокаутиран  newsm68 От миналата седмица правя и малко упражнения и маалко на тренажора, не се натоварвам много, да не травмирам и без това измъчените (от килата) колена. Преминавам на схема 3/3, без да съм планирала направих 2П и днес се очертава да е пак на протеини Simple Smile
Хубава и успешна седмица на всички   bouquet

# 377
  • Плевен
Привет, сладури!
Изкарах един свински грип да му се незнае и чудото и вече е време да се стягам в кръста! Тръгнах и на работа, че се олежах тези 2-3 седмици... Много гадно беше, стигнах до остър бронхит - личната лекарка трудно ми предписа антибиотика и се влачих, влачих "геройски", мислех, че просто трябва да мине време, а кашлицата се усилваше и усилваше... Абе ужас! Та първо от неядене и пиене на много чай и вода (но и лимони с мед, супички...) свалих 3 кг, после качих един, един и нещо...Та сега съм си пак около 80-81 кг и продължавам борбата с тях! Гърлото ми се затвори тези дни за всички видове меса, с изключение на пилешкото в супите. И отвори за много други неща постепенно... Но днес вече ги спирам! Да се надявам, че болестта е отшумяла и мога да дойда пак в режима! Е, пак давам предимство на пилешките супи. Пекох онзи ден и една забравена във фризера сьомга ... Абе освен, че апетита идва с яденето, идва и с оздравяването! Щом го имам, значи вече съм почти здрава!
Момичета, засега няма да се обръщам поимено, все още ви чета, че бях изтървала края! Но вие си бъдете режимни и здрави преди всичко! Обичам ви!
Виждам хубави резултати, Ани! Дерзай!
До скоро! И да знаете, че се радвам пак да съм сред вас! Мерих на първи и аз разни мерки и теглилки, но трябва да си ги взема от тефтера у нас и да ги поместя да кажем утре...

# 378
  • Русе
Ми не мога да не се похваля че тази сутрин съм -1 кг.
Тази сутрин отново 15 мин. ходене пеша.
Вече съм на 2л вода Simple Smile

Лек и отслабващ ден.

# 379
Привет и от мен,
аз съм вече във втора фаза, но имам малък проблем. Редувам 1П с 1ПЗ, но след всеки ПЗ има + след протеиновият ден - и в крайна сметка си стоя така на едно и също място, а съм доста стриктна. На някой случвало ли му се е ? Къде греша?
Прочетох, че има етап на задържане, но това вече е около 7 дена. Дали е нормално?

# 380
Браво бе, Майки  Peace А дано повлечеш крак и е успешна така цялата седмица, пък и не само тя  Peace
aneli003 не съм я редувала никога тази схема, но е нормално това за +совете и +сите. Според мен ако си решила да си на нея, не се вглеждай толкова в тези грамчета ежедневно, а примерно карай така 1м, или 2 седмици, и накрая тегли чертата, за да разбереш в крайна сметка какъв е тотала.
Мисля Гала и Майки бяха на 1/1   newsm78
ArhMih
  оздравявай и се пази да не повтори, че тогава вече страшно. Иначе се стягай в кръста и режима, щот такива "лирични" отклонения от него аз хич не ги толерирам  Laughing Laughing
gala222  14ти е тази седмица, как вървят нещата??

Хайде спорна и режимна седмица на всички, и да но е изпълнена с много минусчета  Praynig

# 381
  • Русе
Айде благодаря Ани, а дано и аз се повлека.
Ами при мен се случи нещо много интересно, днес разказах на Гала.
Започнах на 13 Януари, свалих 3-4кг, при което в ПЗ дните си върнах 1кг, след това дойде цикъла, който закъсня с 2 седмици и се върнах на стартова позиция.Бях на 20 дни режим и само 1кг. реално свален. Толкова бях демотивирана, но започнах да ходя на танци, след статията на Анче, в която пишеше за професиите и аз бях в най-високия %, започнах да ходя пеша всяка сутрин + танците през вечер.
И така имах 1кг минус. Днес отново -1кг  и искрено се надявам да потръгнат нещата вече както си му е реда, за редуването на дните мисля да ги рпоменя малко да не са 1/1.

# 382
aneli003, сподели дневното си меню. Да не прекаляваш със зеленчуците? А и аз изкарах почти 1месец на схема 1/1, като теглиш чертата накрая резултата ми е почти като при 5/5, но свалянето е по-колебливо. В смисъл при 5/5 след протеиновите винаги има -1 или 2кг. докато при 1/1 има постоянно колебание нагоре надолу, резултата виждам на края на месеца. Изкарай ако искаш някакъв период 1/1, а ако ти е демотивиращо пробвай 5/5.

# 383
Ето примерното ми меню от вчера:
Закуска- 1/2 кофичка кисело мляко + трици, кафе без захар
Обяд - около 150гр телешки суджук + салата зеле
Вечеря- Пилешко филе с гъби и лук на фурна

Тези минуси действат малко демотивиращо и за това реших да се консултирам с по опитните. Очаквам вашите съвети.

Хубава вечер момичета!

# 384
Протеините са ти много малко, суджук освен ако не е домашен от чисто месо не може. Тук се яде докато се заситиш, не се броят калории, не се ограничава количеството на позволените протеини.

# 385
Аз също си карам 5 месеца 1/1  и си свалих 20 от 25 килограма . Не се качвай всеки ден на кантара , само се отчайваш. Качвай се поне през 3-4 дни ( аз го правя веднъж в седмицата ) действа много мотивиращо , особено в началото като видиш -2кг Simple Smile

# 386
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добрютро.
Да се разпиша и аз, че темичката изпада на втора страничка.
aneli003 наитина протеините са ти твърде малко. Когато бях във втора фаза с това количество храна винаги покачвах.
maikinatati ще потръгнат нещата не се притеснявай. Нали знаеш, че при толкова много спорт неимоверно килата падат по-трудно, защото мускулната маса е по-тежка от "мазнините". Давай все така и изведнъж ще се отприщиш!  Mr. Green   bouquet

ANNAFACE много добри резултати за един месец!   bouquet БРАВО!!! Наистина ме озадачава малкото сваляне от размера на ханша, може би се е разширил от раждането и не се е възстановил.

Айде хубав и отслабващ ден на всички!

# 387
ArhMih  Hug липсваше ми .......
 Аз не съм много по спазването на редуване П и ПЗ ....затова и резултата не е добър от към кг, ноооооооооо  напоследък много тренирам почти 5 в седмицата и видимо съм отслабнала   Peace.
  Забелязвам,че когато ям мляко с канела и подсладител винаги имам плюс.... така обаче ми е най-вкусно да приема триците.
  Наближава 14 и аз все още не мога да стигна тези заветни 62 -63 кг, явно няма да мина в 3 фаза, но вече оргазинизма не ми се изкушава за въглехидрати, свикна да приема разрешените храни и да има енергия за натоварванията, за това и ще продължа . Времето се затопля и по-лесно се кара на салатки .
  Знам, че мястото не е тук но ще ви предложа една изключително лесна и вкусна салатка - китайско зеле, червена чушка и настъргано сварено / да не е преварено / червено цвекло . Овкусява се с парафиново олио и малко лимон ... Бон апети !
  Успех на всички, чета ви всеки ден ! Пишете !!!

# 388
  • Плевен
Привет, банда!
Много мило, gala222! Лека полека се връщам и в режима и в темата... То който не е стриктен - не му се и пише за резила! Хубаво звучи салатката! От едно кулинарно предаване - незнам на кого (май от Бон апети) ... заимствах печенето на червеното цвекло на фурна, увито в два пласта фолио. Имах в къщи 3 глави - измих ги, омазних малко фолиото със зехтин, поръсих с малко сол и кимион - такава беше рецептата...?!? и ги метнах барабар с една увита във фолио риба в тавата на фурната. Използвах едната глава за една салата "Снежанка" и става розова, та чак червена, а останалите две главички са в хладилника - така си стоят увити с фолиото. Наистина е много по-вкусно и приятно от суровото цвекло. Мириса на земя е притъпен. Довечера ще използвам едната за твоята поместена рецепта (що да не й е мястото тук?)! Цвеклото се обелва и реже с ръкавици - да не си цапате ръчичките. Виж к`во - ти сигурно сваляш сега на сантиметри и държиш килцата на едно ниво - заради ежедневните ти тренировки! Така, че дори да не свалиш до 63 кг, сантиметрите ти ще са паднали! Heart Eyes
Аз съм в плюс днес! Вчера, обаче почти не съм яла и едва съм изпила 1 л. вода - незнам защо така! Увлечена в работа ...Карай! Та затова е права Нинчето, че и от неядене на протеини се покачва ... Иначе минах снощи и си купих едно пиле на грил в Била - били на промоция тази седмица - 5,79! Без да искам съм ги уцелила! Снощи това и вечерях - пиле и салата. Имам за още поне две вечери от това пиле. Днес на обяд пък в едно ресторантче имаше в обедното меню - пилешко филе с ананас и пикантен сос... Не беше лошо! А и ананаса присъстваше едва доловимо - изразено в 3 мини кубченца... направо за аромат само!
Ани, права си - такива "лирични" отклонения не водят до нищо добро!
aneli003 - привет и добре дошла и от мен! Звучи ми като Агент007!!! Мдаа - малко ти е яденето! А и суджуците не са много "отслабващи". Аз почти винаги имам плюс след малко мезе вечер от телешки суджук. Те са си по-соленички и това води до задържане на вода в тялото... На закуска прибавяй още нещо или си прави една междинна към 10 часа... Незнам как изкарваш така - хем само 3 пъти ядеш през деня, хем толкова малко като порция!?! Имаш място в дневното меню за още кофичка и половина кисело мляко, за още салата - щом си на ПЗ и за още поне 1-2 хранения! Водата не я споменавам - знаеш, че е задължително 1,5 л на ден!
МайкиHug Много хубав почин имаш - хем пеши преходи сутрин, хем танци вечер - браво, момиче!
GalaEluard Hug
 Хайде, сладурчета, до скоро!

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 14:27 от ArhMih

# 389
Привет и от мен!

Аз, за съжаление, няма какво да се похваля, за 23 дни имам свалени 1.400 кг, от мерките нямам свалени изобщо - направо да си скубе човек косите!!! #2gunfire От 57,100 съм 55.700 , на всичкото отгоре съм и в застой! Дънките не ми стягат само с една идея, колкото като седна да дишам малко по-свободно от преди ! Аман !!!!  #2gunfire Тия хормони направо ми разкатават фамилията! По калкулатора март трябва да съм свалила до 50кг и да съм в трета, но изобщо не виждам как ще стане! Ще си ударя задника в тавана , ако до май месец стана поне 52кг. Предния път килограмите също много бавно падаха в начлаото, но поне мерките падаха бързо, а сега...
Исакм да си нося дрешките, че ми  писна да ходя с едни и същи дънки Praynig Обаче аз съм упорито магаре. Определено смятам да се тегля на 10 дни, защото така е много демотивиращо.

Общи условия

Активация на акаунт