Коледата наближава, Дюкан с режима си ни направлява - 273

• 57 639
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте момичета, От днес и аз съм с режима, изчетох първите страници, за да си спомня някой подробности от режимът, тъй като не е нов за мен. През 2005 свалих от 84 кг. на 65 - почти 20 /точно 19 кг/. Задържах на 68 кг.  до 2010, но след това се издъних  Sad. издънката стана "само с кусване на това и онова) и ето сега съм 81,500 все от кусване.
Започвам от 81,500 със закуска палачинка от трици намазана с извара, за обяд имам 2 сварени яйца - вечерята ще я мисля после. Крайната ми цел е 68 кг., добре се чувствах на тези килограми, а и на 40 години съм, мисля, че по-трудно ще свалям този път.
Готова съм да приемам критики и съвети, както и да давам такива, ако има нужда. Смятам да се отчитам всеки ден, виждам, че тук никой не пести коментари, упреци и подкрепа.

# 406
debeluchka, привет Simple Smile
Протеините са ти прекалено малко, хапваш си докато се наситиш от позволените протеини, в ПЗ (протеини+зеленчуци) същото, с уговорката, че зеленчуците са 1/3та от количеството протеини. Готви си, поне за 2 дни напред да имаш винаги нещо режимно под ръка. Не оставай гладна, опасно е  Laughing Успех Simple Smile

# 407
момичета аз с моята трета я докарах до стабилни 62.5, което е добре предвид факта, че се застоях пред РС, и не ми дойде, но... споделям мисъл от четвъртък мисля да се кача отново на Дюканската въртележка Simple Smile Направих си и калкулатора, качвам снимка Simple Smile не не мога дакача снимка на теста офффф

# 408
  • Пловдив
Здравейте, дюканки Simple Smile Преди 2 години пазих диетата и свалих 20 кила, но уви и аз уж от опитване си върнах вси4ко Sad От 10 дни съм я захванала отново, защото знам, 4е е сигурен на4ин за сваляне на килограми. Тук съм, защото както преди имам нужда от подкрепа, предполагам всяка от нас я има Simple Smile Все още се 4удя как позволих да се върнат килограмите, но старите снимки ме стимулират отново да си върна предишната фигура Simple Smile

# 409
  • Плевен
Добре дошли, debeluchka и slavin4eto!
Е, щом веднъж сте били на режима, ще успеете и този път! Не е добре, че сте опропастили толкова хубав резултат - по цели 20 кг свалено тегло, но пък сте се хванали в ръце! Винаги има резултат при съвестно режимстване, да знаете! Няма значение дали е повторение, потретване и т.н. Щом сте стриктни и си хапвате, ама хапвате разрешените храни, нещата се получават! За целта наистина трябва да се планира, пазарува и готви! Няма ли ги тези предпоставки за успешно режимстване, играта загрубява и се проточва! Така, че се нахъсвайте овреме и ще си помагаме взаимно!
Славинче, като си минала вече 10 дни, давай резултата - колко дни ударна направи и какво постигна, каква схема си избра? Гледай снимките и се бори! Тук девиза е добре познат:"Храната прави борбата!" Това важи и за Дебелушка - както и GalaEluard ти е казала - малко ти е храната! какви са само тези 2 яйчица за обяд?!? Пък и не трябва да се прекалява с жълтъците - само по един на ден и то при добро ниво на холестерола! Белтъци, обаче може - колкото си искаш!
На мен винаги ми е жал да изхвърлям жълтъчетата и затова просто спрях да ям сутрин дежурното си варено яйце, защото имам завишен холестерол! Иначе всички други неща ми бяха перфектни като резултат от профилактичен преглед, проведен наскоро!
Опитвам се тази седмица да съм на чисти протеини поне 2-3 дни, но не става - все си хапвам и салата... Затова плюсът ми бавно спада, пусто! Божее, кога ли ще сваля поне под 80 кг! Сега съм приела много ранна вечеря - към 17.30 - 18.00 часа! Когато се спазва винаги имам минусче на другата сутрин, но ето довечера съм на банкет! Как да стане?!? Ами - това е от мен! На зиг-заг ще е , но поне да си стоя около 80 и полека лека да ги свалям! Не искам никакви големи амплитуди. Бавно, но славно - все ще стане! А и запролетя нещо, което много ме мотивира да побързам със свалянето и преминаването на по-долния номер на дрешки и да си се фръцкам аз вече по 8 март и нататък с по-слабичко дупе!
Хайде, ... доби..., ох, пардон -  момичета, да се засилим, че скоро ще хвърлим ямурлуците и глей-кво става!!! Ще има - "Еж, пъ аз!" - т.е - пак не можах да се справя навреме с килата! Хайде да няма такива положения повече! Сега му е времето да побързаме, че до морето да сме се вталили!
Стайкооо, специални поздрави от мен, приятелю! И няма само да ми спиш, ами тука, тука, гражданино българо-саксонец се появявай по-често и като дадеш отчет да се срамуваш, ако е кофти и да се радваме всички заедно, ако е готин!
Мама и бебе, добре дошла и ти при нас! Ако ще се хващаш сериозно, давай! Хвани се в четене, готвене, споделяне! Ще помагаме!
Ани, що бе душко сте по болници? С бебчо ли нещо стана? Оздравявайте и да знаеш, че ще елиминираш плюсчето! Ти го можеш! Няма начин!
Хайде, сладурчета, дерзайте и не проспивайте времето за слабеене! Пролетта чука на вратата! Обичам ви! Заедно можем и ще успеем! Ама сериозно към целта, хей! Мислете за по-малкия размер дрешки! Пийте вода и ходете поне по 20-30 минути на ден пеша!!! Laughing

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 15:21 от ArhMih

# 410
ArhMih Много вдъхновяващо действаш, искам и аз да излея едни такива разпалващи слова ! Благодаря ти   bouquet

# 411
ArhMih, специални поздрави и от мен!
Спя аз, ама и здраво бачкам. Трябва да събирам парички да дойдем с домочадието до БГ-то на лято, а може и за моренце да заделя!
Ето кратък отчет от мен - преди празниците бях смъкнал. до 107 кг от 129 кг, т.е. 22 кг. След празниците качени 7 кг, т.е. 114 кг. Тази сутрин - 110.8 кг. Скоро ще седна на десета пейка.
Чао за сега, че автобуса спира.

# 412
  • Пловдив
Ами аз си ги карам 5 на 5, както и преди. Лошото е, 4е не се ка4их на кантар първия ден и ми е трудно да кажа резултат, но ще го следя ве4е Simple Smile Аз също наблягам на яйцата в момента, просто ми е най-лесно за носене на работа, но ще трябва да по4на да горвя и аз нещи4ко Simple Smile

# 413
Добро утро! Благодаря за това, че ме приехте в редиците си  smile3525! втори ден на режима - нямам с какво да се похваля  Sad, напротив днес съм +500  Shocked - що ли?!??
Това хапнах вчера:
закуска палачинка от трици с извара
към 11 часа 2 варени яйца
на обяд пилешко на скара
за вечеря отново пилешко на скара
вода около 2 литра
че аз като сметна това всичкото няма 500 гр., от къде дойдоха на кантара  newsm78
но няма да се отчайвам, така ще е нагоре - надолу, по калкулатор до края на май при стриктно спазване на режима трябва да сваля  Simple Smile както се пее в песента " А дано!"
На всички пожелавам хубав и отслабващ ден! А аз днес почивам, ще поразровя рецептите да понаготвя за 2-3 дни, че който е свикнал да отваря честичко хладилника ...

# 414
Добро утро и от мен Simple Smile Вчера започнах диетата с килограми 94.8 ! Днес съм изхвърлила 0.500 кг. вода и ще видим как е Simple Smile За нея научих от една моя позната, която свали 40 кг за около година. Пожелавам успех на всички и се надявам да ме примете като начинаеща Wink

# 415
Добро утро Simple Smile
softkitty, добре дошла и успех Simple Smile Ако не си прочела поне 1ва страничка, напрви го,а още по-добре и книгата (можеш да си я изтегли пак от 1ва страничка на темата).
debeluchka, може би задържаш вода  newsm78 Пак ще кажа, струва ми се, че количеството протеини за деня са ти малко, но ти си знаеш. Спазвай си стриктно и всичко ще си дойде на мястото, търпение и постоянство. Измери си и мерките със сантиметър, често се случва на килограми да не се мърда, но на мерки ефекта да е УАУ Simple Smile
При мен е застой, но съм и на ПЗ, а и вчера доста тренажорствах, чак мускулна треска имам на краката, ноо ми харесва  Laughing
Хубав и усмихнат ден на всички Simple Smile

# 416
Мерсссиииии Simple Smile Прочетох я, чела съм и книгата и я имам - според калкулатора на Дюкан трябва да съм 70.80 кг на 13.08.2014 - а дано викам аз! Струва ми се прекалено рано, но пък знае ли човек Simple Smile Пия си чайче и си водя дневник , мисля че ще ми е полезен

# 417
  • Плевен
Хей, сладури, привет!
Днес умишлено пренебрегнах кантара за да не се разстройвам! Снощи до късно дъФках една пържола и една голяяма салата с домати, краставици, снежанка и зеле... мнооого работи в нея имаше! Пих три води, изиграх 5 хора, изтанцих 4 танца, нооо лошото е късната вечеря и тази голяма салата! То днес ще се изтече всичко, но все пак - що пък да си развалям настроението - стига ми и мъглата навън дето сбърка прогнозата на синоптиците за хубав слънчев ден и над Плевен! Хубав - друг път! Мъгла и студ - вярно - 5-6 градуса - зимно време, но нали вече се почувствахме като в Тропиците, свикнахме на 15-20 градуса, на слънчице... - направо островна държава! Хей тези високи температури са причина и за задържане на килата. При студ се трепери и се отслабва - тялото гори повече калории да се стопли! А сега - кво - нищо - от плюс та на плюсище! (Да знаете, че ако пък беше под нулата пак щях да напиша, че студа е виновен за плюса, щото не си пуска мазнинките през зимата - иска да го топлят - т.е. има инстинкт за самосъхранение - ако случайно някоя дама (или господин) си го е загубил и дава мило и драго да се отърве от така красящите го топлещи мазнички паласки!)
Мария-Мина, давай де - аз очаквах твоето слово след това изречение! Много си мила, сладур! Абе скоро - някъде към юни може да скочим на нова тема с това писане! Давам аз всичко от себе си (ох, добре, че в момента е затишие откъм работа, че иначе и аз ще млъкна...) да мръднем на трета страница, ама...мудничко вървим! Ноо сега ще скокнат тука още новички и ще станат нещата. Иначе можеше да си я ползваме тази тема до другата Коледа! Има - няма още нЕкакви си 10 месеца са останали до нея!
Добре дошла, WandaJackson ! Що ти викат другояче? Я, съобщи каква е интригата!?! Подозирам аз познанството ти с друга съфорумка тука, затова, нали? Ноо това няма никакво значение - важното е да се нахъсаш и да го постигнеш това, което калкулаторът ти е дал - не е невъзможно!
Дебелушчее, в ника е причината да знаеш! Така като ти прочетох менюто от вчера - добре си включила и две пължолки - не е в храната този плюс! Я вземи си смени ника с Отслабваща или нещо подобно, а не този! Кантара изхвърли...в Кауфланд гледам сега има електронни за по 15 лв ли бяха, че нещо не помня...!?! Триците нали само 3 с.л. са? Вода пи ли достатъчно? - -да, пила си предостатъчно - 2 л! Тогава ще чакаш до другата сутрин - ще се отприщят нещата!
Стайко, тенкс, приятелю! Знам аз, че работиш, мило, знам! А дано събереш и за моренце! Ами хубаво вървиш с килцата надолу!!! А, така! И вече дано не позволяваме никакво връщане нагоре!
Славинче, мери се душко, мери се! Нали после ти трябва да знаеш и за трета фаза колко килца общо си свалила във втора, че толкова умножено х 10 ще са ти дните в трета!  
GalaEluard , браво за гимнастиката! И щом не покачваш в ПЗ - страхотно!

P.S.   Божее, открих Америка или топлата вода! Имало бутон " Използвай старата визия" и аз чак сега го открих! (горе вдясно на екрана като отвориш темата - т.е. сайта) Та да си видя аз добрата стара визия на сайта! Уф! Що съм толкова консервативна! Ама - на и за това не бързам да се разделя и с мойта стара визия - на пухкавка  (т.е. съблазнителна) жена! Ако не ми тежеше и беше и здравословно - хич и нямаше да се пъна да свалям кила!

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 15:59 от ArhMih

# 418
Привет! Днес изкарах най накрая протеинов ден. Какво ми стана с тея пусти зеленчуци Simple Smile
Преди малко случайно намерих една снимка ( година преди да започна режима )   Sick
Скрит текст:
тази "бременна" хлебарка в ляво съм аз. Направо не е за вярване, тези дни ще си направя снимка в профил да се види разликата ( а преди малко седях на огледалото си гледах корема и му се ядосвах колко е голям, сега му се радвам Simple Smile )
Армих , Смайли, Гала .....     bouquet

# 419
Привет и днес от мен!
ArhMih, успя да ме разсмееш  Joy - да сменя ника  , ако от това се отслабваше щях да се кръстя "манекенка"  Laughing. Триците ми са си 3 с.л. днес като мъфин, вчера палачинка. Днес резултата е 81,200 гр. предвид че започвах 81,500 и вчерашния плюс от 0,500 гр.  #Cussing out боже обърках се от цифри за два дни режим. По мои сметки все пак съм свалили 300 гр. - не е зле, а?
Това от мен, желая ви спокоен ден!

Общи условия

Активация на акаунт