Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от основните стратегии за отслабване, обсъдени в дискусията?
Какви са някои ефективни начини за поддържане на мотивацията за отслабване и какви методи обсъдиха във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от основните стратегии за отслабване, обсъдени в дискусията?
-
Какви са някои ефективни начини за поддържане на мотивацията за отслабване и какви методи обсъдиха във форума?
Участниците споделят няколко метода за поддържане на мотивацията при загуба на тегло, като споделяне на лични постижения, изразяване на подкрепа и взаимно насърчаване, използване на положителни мисли и цели, както и визуализиране на желаните резултати. Форумът подчертава значението на редовно споделяне напредъка си, изразяване на подкрепа и взаимна мотивация, както и поставяне на цели и награди за постигнати постижения.
-
Каква е диетичната схема на Дюкан и какви са основните принципи на тази диета?
-
Какви са препоръчителните количества млечни продукти, които трябва да се консумират по време на диета Dukan?
Е, дойде време да му се радваш вече на коремчето!
Днес ми е трети ден от режима. Прочетох всичко, за да съм сигурна, че правя всичко както трябва. Режима и за мен не е нов, преди години свалих 17 кг. за три месеца. Много бях щастлива тогава, но нещо се отпуснах и сега го стартирам отначало. Преди два дни бях 87,400 днес сутринта се изтеглих 85,400. Надявам се да ме подкрепяте, защото бързо се отказвам. Но сега съм много мотивирана, че лятото да не се налага цял бански
Успех на всички и хубава вечер
. Това за сега, по-късно повече, че тръгвам на работа
, ще издържиш ли 7 дни на чисти П? То след петия почти винаги не се сваля нищо и няма смисъл да си мъчиш организма пък чак до седми ден П... Почни си на шестия с ПЗ и карай стриктно и неотклонно схемата 5П/5ПЗ и така до целта! Ооо, и минус 200 грама са си минус!
Питай! Когато можем ще отговаряме! Аз например в почивните дни не мога, че нямам в момента интернет в къщи, но след няколко дни ще имам.
Да се оскубеш на фитирии!
днес още един килограм падна. Ударния период и първия път беше така. Чудя се обаче този път дали да не го направя 7 дни или да не ставам алчна 
И без това се крия в другата стая моите хора като си хапват салатка