Коледата наближава, Дюкан с режима си ни направлява - 273

• 57 663
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте. Тази зима много боледувам, та се чудех...дали от тази диета няма да ми спадне още повече имунитета? Вие какво мислите?

# 436
  • Пловдив
alliz83 добре дошла  Peace
Може както ти е казала Гала, ама аз не бих ти препоръчала. По-добре се възползвай от шока за организма в ударната, от колкото да си уйдисваш на акъла с крем карамел. Ще имаш второ фаза в която да си правиш сладки неща  Peace

Да не е излязла някоя новост, която да забранява сладкото в ударната?  newsm78 Аз нали си гледам само първата книга нищо чудно и да пропусна нещо.

# 437
ЗлаВещица, даа, ти пък си изостанала с информацията, вече може да се яде мед, филии с масло, шоколада е задължителен! Торти, пасти и сланина, за всички по много ще има  Crazy
mar4elka, повече от 5 дни ударна според мен е излишен тормоз, колкото и кг. да има за преборване  Peace
При мен застой, но и МЦ, няма място за притеснение щом си спазвам стриктно Simple Smile Правих си млечна майонеза, стана супер, докато не премина през стомаха и не дойде време за ВЦ  Joy Ако имате проблем със запек това е начина  Joy 50мл. прясно мляко 0.1%, малко сол, малко лимонов сок и течен парафин 2 шишенца(80мл.) разбива се с пасатор, като нормална домашна майонеза, ноо понеже вече бях смесила всичко и не открих приставката за пасиране трябваше да действам бързо иии... ползвах миксерчето за фрапе  Joy Пак казвам, страшна работа стана после само от 2 чаени лъжички от тази майонеза (като се има предвид, че на мен течния парафин по принцип не ми действа рахлабващо), та препоръчвам само при сериозен запек  Naughty
Хубав и усмихнат ден на всички Simple Smile

# 438
  • Испания
... Ако имате проблем със запек това е начина  Joy
...

Направо е за патентоване.  Joy  Hug
Така и не помирисах течен парафин, само като си помисля за него...

Усмихнат ден!

П. П. С един ден закъснение, но... предизвиква усмивка.  Wink

Скрит текст:

# 439
При мен застой, но и МЦ, няма място за притеснение щом си спазвам стриктно Simple Smile Правих си млечна майонеза, стана супер, докато не премина през стомаха и не дойде време за ВЦ  Joy Ако имате проблем със запек това е начина  Joy 50мл. прясно мляко 0.1%, малко сол, малко лимонов сок и течен парафин 2 шишенца(80мл.) разбива се с пасатор, като нормална домашна майонеза, ноо понеже вече бях смесила всичко и не открих приставката за пасиране трябваше да действам бързо иии... ползвах миксерчето за фрапе  Joy Пак казвам, страшна работа стана после само от 2 чаени лъжички от тази майонеза (като се има предвид, че на мен течния парафин по принцип не ми действа рахлабващо), та препоръчвам само при сериозен запек  Naughty
Хубав и усмихнат ден на всички Simple Smile
Тъкмо щях да попитам как точно ходите до тоалетна, че аз нещо не мога последните 4 дена ... и кантара днеска не е мръднал, но може би ако успея да мина през ВЦ-то , резултата ще е зашеметяващ  Grinning

# 440
  • Испания
Тъкмо щях да попитам как точно ходите до тоалетна, че аз нещо не мога последните 4 дена ... и кантара днеска не е мръднал, но може би ако успея да мина през ВЦ-то , резултата ще е зашеметяващ  Grinning

Не трябва да чакаш толкова време.

Ето изпитани методи: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22878004#msg22878004

Аз не съм имала проблеми. Няколко месеца след започване на режима хвърлих хапчетата на д-р Тошков, които пиех от години.

# 441
А и забравих да попитам вещите дюканки дали може да се пият кокосова вода, вода с алое вера и такива ми ти напитки? Мерси предварително  Simple Smile

# 442

Не трябва да чакаш толкова време.

Ето изпитани методи: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22878004#msg22878004

Аз не съм имала проблеми. Няколко месеца след започване на режима хвърлих хапчетата на д-р Тошков, които пиех от години.
Мерси, аз по принцип съм много редовна в това отношение - по два пъти на ден, сега ще пробвам някой неща!

# 443
  • Пловдив
ЗлаВещица, даа, ти пък си изостанала с информацията, вече може да се яде мед, филии с масло, шоколада е задължителен! Торти, пасти и сланина, за всички по много ще има  Crazy

Мислех, че е очевидно, че става въпрос за сладко с подсладител. И конкретно за крем карамел с подсладител, за който беше споменавано. Но се извинявам ако не съм се изразила правилно.

# 444
Смайлсчеее  Hug Hug Hug
WandaJackson, аз всяка сутрин на гладно изпивам чаша топла вода, не гореща, не хладка, амии като за чай, това за ВЦ проблема. Не чакай по толкова много дни, 1 ден ако не си ходила на следващия вземай мерки Simple Smile Кокосова вода какво ще рече  newsm78 Ако има нещо кокосово различно от есенция (и то такава без захар, фруктоза или нещо на оза завършващо) не може. Алое би трябвало да няма проблем, ако отново е без захар или -оза.
ЗлаВещица, разбрах те Simple Smile Пошегувах се с това, как всеки си интерпретира по свой начин режима Simple Smile

# 445
GalaEluard ето това пише за нея
Кокосова вода от 100% пресни кокосови орехи.
Хранителна информация за 100 мл:
Енергия - 91kJ/20kcal
Въглехидрати - 5.4 г
от които захар - 5.4 г
Мазнини - 0 г
Протеини - о г
Натрий - 0.02 г
Ноооо намерих в един сайт, че не може Simple Smile Мерси за отговора Simple Smile

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 10:26 от WandaJackson

# 446
  • Пловдив
Ето ме и мен, бях изчезнала от хоризонта, но не съм ви забрвила. Както си имах застой в свалянето, сега се случва нещо, което ме изумява... Когато ви писах преди няколко дни, кантара беше на 101... днес е на 96... колко е нормално да се случва това? Първите дни толкова седеше на едно място, че помислих, че аз нещо бъркам...

# 447
alliz83 добре дошла  Peace
Може както ти е казала Гала, ама аз не бих ти препоръчала. По-добре се възползвай от шока за организма в ударната, от колкото да си уйдисваш на акъла с крем карамел. Ще имаш второ фаза в която да си правиш сладки неща  Peace

Да не е излязла някоя новост, която да забранява сладкото в ударната?  newsm78 Аз нали си гледам само първата книга нищо чудно и да пропусна нещо.

ЗлаВещица, разбрах те Simple Smile Пошегувах се с това, как всеки си интерпретира по свой начин режима Simple Smile

И двете четете и се заяждате. Ама ще го пропусна покрай ушите и очите си, че да не разваляме хубавата темичка  Peace

Не съм казала нито че не може, нито пък си правя интерпретации !!! Казвам, какво АЗ не бих направила в ударната. Всеки си има глава на раменете и си преценя. Аз не бих си позволила нито в нея, нито във втора сладко, колкото и то да е позволено (изцяло от режимни продукти), а не бих и кусала дори такова, ако е от толерирани  Peace Но това го преценям АЗ, въпреки че може. За мен е по-правилно човек да се превезпита с режима, а не да се хвърля на сладкото от първия ден. В крайна сметка режима не е само за отслабване, а и за промяна изцяло на мисленето и отношението към храната  Peace

# 448
Момичета,за крем карамел попитах,защото видях в рецептите ,че е с червено и реших да питам вас,като по-опитни.Да се представя:на 30год. съм,166см.,започнах режима 60кг.сега съм 58,500кг.,днес ми е трети ден от ударния режим.Дали ,резутатите са добри не знам,в сантиметрите не сам мръднала.Уж изчетох всичко ,но сигурно бъркам някъде. newsm78

# 449
  • Пловдив
Разрешен е. Вече дали ще ядете сладко през ударната фаза и след това е въпрос на собствено решение. Има момичета, които издържат много време и не чувстват липсата му. Има други, които не могат без сладко и е по-добре да си го приготвят, отколкото да кръшнат към нещо непозволено.
Режимът е достатъчно тежък и според мен не е нужно да си даваме и допълнителни ограничения, а да се възползваме от това, което ни е позволено. Не налагам мнението си, просто го изказвам.

Общи условия

Активация на акаунт