Коледата наближава, Дюкан с режима си ни направлява - 273

• 56 908
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
 newsm51 Здравейте мотивиращи дюканчета! Ето ме и мен. Днес е последния ден от ударния период и утре ще докладвам за общия резултат от пет ударни дни. Днес обаче наистина съм желязна 'щото съм на гости у сестра ми и освен че масата е отрупана,а и покрай задушницата днес ми се размотават пред очите такива неща, че направооо ми идва да ида да си легна и да не гледам  hahaha
Обаче остисках. Ръфнах си тука една скумрийка на обед, а сутринта си напражих тричаво хлебче със шунка, за вечеря печено пилешко бутче. До момента 3 литра вода, обаче съм много жадна и до края на вечерта ще станат поне 4.
Колкото до десертчетата аз снощи си направих кисело мляко с посладител и нес, прибавих желатин и го разделих в три купички. Хапнах си едното (защото само толкова остана за мен) и днес си имах минуса от 800 грама. Наистина мисля,че е по добре такова, отколкото някакво друго нережимно  Peace
Приятна и режимна вечер ви желая сега  Hug  Hug  Hug

# 451
Неделя е, а и е ден 6!! Щастието е голямо, мисля си за салатка и така преживям пилешкото хахах. Засега мисля, че добре се движа, започнах ден 1 на 95.9, ден 6 съм 93.000. Не очаквах днеска да имам каквато и да е загуба, не само защото ми казахте, че след 5 по принцип не се сваля, ами и заради биричката, която люснах снощи.  Embarassed Нооооо днес е нов ден и съм -400 гр от вчера Simple Smile Хубава неделя на всички и много минуси!

# 452
  • Испания
...биричката, която люснах снощи...

Няма как да е ден 6-ти. Нарушила си режима още в първа фаза. Много лошо. Cry

# 453
Няма как да е ден 6-ти. Нарушила си режима още в първа фаза. Много лошо. Cry
дам, то ще даде отражение и ще си тегля, ясно е Sad

# 454
Добро утро на всички! Ден 7, 93.00 кг  Laughing Денят е последен за моята ударна фаза, утре ще ръфам морковчета и марулка! благодаря ви за всички съвети ! Хубава седмица и много минуси!  bouquet

# 455
Добро утро Simple Smile
ANNAFACE, не съм имала за цел да обидя някой или да се заяждам. За никой конкретно не се е отнасяло "интерпретира", написах го като шега, явно неуместна.
Бреборих още един килограм, до момента -8см. от талия и ханш, другото не съм засичала Simple Smile
WandaJackson, още в самото начало нарушаваш режима  ooooh! Може да не се отрази веднага в покачване, но те очаква задържане, подготви се психически.
Хубав ден на всички и успешна седмица Simple Smile

# 456
  • Плевен
Привет, банда!
Докато смъкнах малко в петък и събота, така качих малко днес! Може би от недоспиване, малко от прегрешения и готово! Не е добре така, никак не е добре! Много е гадно да видя плюс на кантара! Ако някой си мисли, че някое малко прегрешение няма да се отрази - просто да забрави - ако не веднага, то малко по-скъсно - веднага се лепва! Организмът гладен за вмъглехидрати, щом ги види ги умножава по две и така ги залепва за себе си, че трябва да ги къртиш с дрелка! То си ми е за главата! Все едно не го знам това, но слаба воля! По този повод, много ми хареса коментара на Вещи за десертите с подсладител! Абсолютно подкрепям Peace Ако някой просто не обича сладки неща - ще може да издържи дори и цяла втора без да ползва подсладител, но повечето точно от това са с наднормено тегло - от любов към сладкишите и в никакъв случай няма да издържат без режимен десерт! И така - щом Дюкан е разрешил - много по-добре е да се ползват! Най-вече, че винаги може да се намери нещо нережимно под ръка и да издъним кофата с него! Да не повтарям повече смисъла на изказването и на Вещи, но си е така! А и Ани има право с превъзпитанието на хранителните навици, но то става с течение на времето (е аз моите толкова бавно ги превъзпитавам, че нямам думи! всичко знам, но не мога да го направя! или го правя временно и после пак - старата песен!) Ами трудно е! Мотивацията трябва да е желязна!
Гала, браво момиче! Супер резултат! Пада килограм след килограм и сантиметър след сантиметър!  bouquet
Уанда, скъпа - край на биричката! И още по-бързичко ще сваляш! Иначе - и ти имаш чудесен резултат след ударната! Сега ще си отдъхнеш на ПЗ!
Марчелка!!!   Hug Как удържа фронта на тази софра, браво! Леле, и десертчето ти е страхотно! Хайде, давай резултатите от ударната фаза!
Славинчее! Появи се значи най-после при нас! УАУ, кантара ти е поумнял най-после! Браво! Браво на теб, естествено!  bouquet
Стайко, наспинка ли се приятелю?
Хайде, сладурчета, успешна и режимна седмица! Аз днес ще подсмърчам, но ще се контролирам да съм в релсите!
МамаМия, къде си? Какво правиш? Заслабна ти и не ни обръщаш внимание! Осиротях и не вървят нещата! 

# 457
Момичета,помагайте,нещо бъркам и аз не знам ,какво ooooh!днес трябваше да ми е последен ден,от ударния,но съм в изходна позиция.И така,въпроса ми е възможно ли е да качвам от млякото, не че ям много,но не знам,не съм в БГ.а тук не мога да намеря извара.Както и да е ,реших да съм на П още някой и друг ден.вчера си купих пшеничени трици и ще видим,дано се справя.Дано ме разбрахте, че така го описах #Crazy

# 458
Здравейте момичета и може би момчета,
 искам да се включа към вашата тема. От скоро започнах да с тази диета, всъщност днес ми е 6 ударен ден, но съм свалила само 2 кг. .  Чудя се дали да продължа до 10 ударни дни както бях решила или да спра, след като прочетох ваши стари публикации, че не е много добре да са 10 дни.  Не знам  дали нещо не бъркам, защо съм свалила само 2 кг. ? Ям две неща, за който вече започнах да се двоумя дали трябва да ги ям?- крема сирен на PHILADELPHIA -LIGHT и Панирани пилешки шницели на "Сами М”. Моля за съвет как да постъпя?

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 12:30 от Pteq

# 459
Pteq панирани пилешки шницели?  Thinking Naughty
Даже ти е много добър резултатът, щом си ги хапвала. Панировка, пържено, предполага и мазнина...прочети книгата или поне първа страница отново.
Режимът не е шега работа и дава много добри резултати, но само ако се храниш по правилата.
Успех!

# 460
Привет банда!!! Hug Hug Hug
Виждам новички попълнения,явно приближаването на баба Марта си казва думата! Laughing
При мен бавно и плавно си върви трета,въвеждам много внимателно новите храни,
"ослушвам "се и се оглеждам....абеее много ме страх да не върна килата,това е истината!
За сега няма проблеми,пък да видим...
Момичета,голям шум се вдигна с това пилешко,видяхте ли това:

http://www.blitz.bg/news/article/252312
За децата -ясно,ами ние....Кво да ядем,ааааа??? Mr. Green
Успешна,спорна,отслабваща и слънчева седмица ви желая!

# 461
Привет банда!!! Hug Hug Hug
Виждам новички попълнения,явно приближаването на баба Марта си казва думата! Laughing
При мен бавно и плавно си върви трета,въвеждам много внимателно новите храни,
"ослушвам "се и се оглеждам....абеее много ме страх да не върна килата,това е истината!
За сега няма проблеми,пък да видим...
Момичета,голям шум се вдигна с това пилешко,видяхте ли това:

http://www.blitz.bg/news/article/252312
За децата -ясно,ами ние....Кво да ядем,ааааа??? Mr. Green
Успешна,спорна,отслабваща и слънчева седмица ви желая!

Сега се замислих...чудя се аз защо карам втори пубертет  newsm78, а то какво било.... Rolling Eyes

# 462
Pteq панирани пилешки шницели?  Thinking Naughty
Даже ти е много добър резултатът, щом си ги хапвала. Панировка, пържено, предполага и мазнина...прочети книгата или поне първа страница отново.
Режимът не е шега работа и дава много добри резултати, но само ако се храниш по правилата.
Успех!

Благодаря ти много инсп. Гаджет,
за шницелите- в панировката има малко пшенично брашно, но не се пържат, без мазнина са, а за крема сиренето какво ще кажете, него мога ли да го ям?

# 463
Ееее, ама вие какво искате за 5 дни да смъкнете натрупваното цяла година? 2кг. кой ви ги дава Simple Smile
Pteq шницелите НЕ! Филаделфията лайт също НЕ! По спомен беше 10% или 12% маслеността. Ескуиза 0.2% е на същата цена като Филаделфия лайт, но разликата в маслеността е ехеее. Е, вярно на вкус Филаделфийката е оохаа, но е прекалено маслена за нас  ooooh!
An.che Hug аз за това намалих значително консумацията на пилешко, наблягам на пуешко, риба, телешко, кой знае и в тях какво има, ноо какво да се прави  ooooh! то вече всичко, което не си отглеждаме сами е с поне 1 неизвестно в състава.
alliz83, повече от 5 дни ударна няма смисъл. Какво ядеш? Дай примерно меню за един ден, може да хванем къде ти е проблема. Вода пиеш ли достатъчно? Колко кг. искаш да смъкнеш?

# 464
Ееее, ама вие какво искате за 5 дни да смъкнете натрупваното цяла година? 2кг. кой ви ги дава Simple Smile
Pteq шницелите НЕ! Филаделфията лайт също НЕ! По спомен беше 10% или 12% маслеността. Ескуиза 0.2% е на същата цена като Филаделфия лайт, но разликата в маслеността е ехеее. Е, вярно на вкус Филаделфийката е оохаа, но е прекалено маслена за нас  ooooh!
An.che Hug аз за това намалих значително консумацията на пилешко, наблягам на пуешко, риба, телешко, кой знае и в тях какво има, ноо какво да се прави  ooooh! то вече всичко, което не си отглеждаме сами е с поне 1 неизвестно в състава.
alliz83, повече от 5 дни ударна няма смисъл. Какво ядеш? Дай примерно меню за един ден, може да хванем къде ти е проблема. Вода пиеш ли достатъчно? Колко кг. искаш да смъкнеш?
[/quo

Здравейте GalaEluard, благодаря Ви за бързия отговор. Искам да сваля общо 14 кг. Това Ескуиза къде да го намеря, търсих го в магазини Фантастико, Лидъл, Пени- единствено в Калфланд не съм проверявала? Менюто ми общо взето преобладава- тутманик с овесени трици, палачинка пак с овесени трици, тележка пържола, пилешка, яйца- много варени.  Единственото което присъстваше на всяко ядене е Филаделфията- но край, ще издирвам това Ескуиза. Гледам да ям канела и кукрума.

Общи условия

Активация на акаунт