Коледата наближава, Дюкан с режима си ни направлява - 273

• 57 659
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
  • Плевен
И аз се смях на "онази бременна хлебарка в ляво"... Алексbouquet Е, дойде време да му се радваш вече на коремчето!
Дебелушка, ами що, бе - не е лоша идея "манекенка"!  Laughing Ааа, ами ето - свалила си, разбира се - от вчера до днес цели 800 грама!!! Ти си отвори едни тефтери да пишеш, пишеш, мериш и вся и всьо! Може и в една графа - при отбелязан плюс - да си вметнеш каква е била храната ти през изминалия (предходния) ден. И после да внимаваш с този вид храна. Въпреки, че имаше случай с едно от момичетата - в два поредни дни, нарочно с една й съща храна, с едно й също ежедневие, с едни й същи натоварвания - в единият ден имаше минус, а на другия - плюс! Така, че не се шашкай много много от показанията на кантара, когато си стиктна и няма обяснение за някой плюс - рано или късно нещата си идват в минус на края на месеца!
И аз днес съм с минусче от 500 грама! Ура! Ама има още от плюса, де! Все пак снощи бях без салатка към вечерята, днес също! Ще видя утре как върви кантарчето! Но ето - ранната вечеря си е хубава работа!
До утре, момичета и Стайко! Умната с храната! Обичам ви! 

# 421
Здравейте момичета  Simple Smile Днес ми е трети ден от режима. Прочетох всичко, за да съм сигурна, че правя всичко както трябва. Режима и за мен не е нов, преди години свалих 17 кг. за три месеца. Много бях щастлива тогава, но нещо се отпуснах и сега го стартирам отначало. Преди два дни бях 87,400 днес сутринта се изтеглих 85,400. Надявам се да ме подкрепяте, защото бързо се отказвам. Но сега съм много мотивирана, че лятото да не се налага цял бански  Wink

# 422
АрхМих, разсмя ме - не познавам никой тука, просто стария ми звучеше прекалено лигав Simple Smile А и съм на вълна Уонда Джанксън, нещо много ме зарежда Simple Smile А иначе, днеска трети ден, кантара показва 93.800, което си е готино откъдето и да го погледнеш Simple Smile Нямам търпение да минат останалите 4, че днеска само си бутах зеленчуците от стека. Sad Успех на всички и хубава вечер Simple Smile

# 423
здравей те,момичета.Днес ми е първи ден от режима,нов е за мен и имам няколко въпроса,но най важния ми е мога ли да ям крем карамел, през ударния режим.По дюканска рецепта.Дано не сам ви досадила.  bouquet

# 424
alliz83, добре дошла.
Препоръчвам да прочетеш по-задълбочено 1ва страничка от темата, ако имаш възможност и книгата (можеш да си я изтеглиш отново от 1ва страница на темата). Може да се яде дюкански крем карамел, ако е от яйца, мляко, ванилия и подсладител, като спазваш ограничението от 250мл. прясно мляко на ден. Т.е. ако крем "карамела" е с 1л. прясно мляко 0.1% масленост, ще си го разпределиш за 4 дни.
WandaJackson, браво много добър резултат Simple Smile
ArhMih, alexaandraa    bouquet

# 425
alliz83 добре дошла  Peace
Може както ти е казала Гала, ама аз не бих ти препоръчала. По-добре се възползвай от шока за организма в ударната, от колкото да си уйдисваш на акъла с крем карамел. Ще имаш второ фаза в която да си правиш сладки неща  Peace

# 426
Добро утрооо! Днес ще се похваля с - 400 грама  newsm44. Това за сега, по-късно повече, че тръгвам на работа

# 427
Добро утро, Дюкеси!
Наспахте ли се? Аз сега пътувам в автобуса след нощна и тепърва ще лягам да спя.
Влязох набърже да кача ....................
Съжалявам, не можах да кача нищо и отивам да спя.

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 11:40 от staiko1

# 428
Добро утрооо! Днес ще се похваля с - 400 грама  newsm44. Това за сега, по-късно повече, че тръгвам на работа

Браво!!! Аз днеска мога само с -200 гр, но поне не е плюс след вчерашната обилна вечеря ! Хубав ден на всички и много минуси!

# 429
Благодаря ви момичета  bouquet.Изчетох темата и книгата,но ще ви питам от време на време по нещо,което не ми е ясно.Дано нямате нищо напротив.

# 430
  • Плевен
Ооо, банда, к`во прайте, бе?
mar4elka, добре дошла! Добър старт - 2 кг за 2 дни! Браво! Много е важно все така да бъдеш стиктна занапред и бързичко да преминеш през първа и втора фаза! Изненадала си го пак организма и виж колко е отзивчив! Супер!
Уонда Heart Eyes, ще издържиш ли 7 дни на чисти П? То след петия почти винаги не се сваля нищо и няма смисъл да си мъчиш организма пък чак до седми ден П... Почни си на шестия с ПЗ и карай стриктно и неотклонно схемата 5П/5ПЗ и така до целта! Ооо, и минус 200 грама са си минус!
 alliz83, и на теб добре дошла! Според мен няма нищо лошо да си хапнеш позволената доза дюкански крем-карамел. Гала bouquet) много хубаво ти е обяснила! Ударната си е ударна, но щом хапваш само позволените протеинови храни - не е грешно и подсладителче да се ползва! Представи се, моля! Килограми сега, височина, цел, години (ако искаш)... И...не ни досаждаш, как ще ни досаждаш?!?  Hug Питай! Когато можем ще отговаряме! Аз например в почивните дни не мога, че нямам в момента интернет в къщи, но след няколко дни ще имам.
Стайкоооо, слънце наше, нищо че не успя, аз ти благодаря за желанието да ни качиш петъчни протеинчета!!! Знам, че мислиш за нас и това е достатъчно! Спинкай си - така също се отслабва! Приятна почивка!  Hug
Дебелушче - крушче, виж как потръгнаха нещата, браво! А, така!
 Ани Hug Heart Eyes
Аз пък днес - статус - тъжен - отново нагоре с 300 грама! Еее да му се незнае! Ама трябва да си включа аз пак фитнеса, че нещо много се отпуснах - нито ходя пеша, нито гимнастика, нито фитнес! аааа!  #Cussing out Да се оскубеш на фитирии!
Хей, момичета - вчера като вървях и зяпах по витрините - видях такива изкусителни неща за слабички дами, че моментално се мотивирах да направя всичко възможно по-бързичко да падна на долния номер, чеее аман вече! както всички знаете - колкото по-малък номер сме - толкова са по-големи възможностите и избора на хубави дрешленца!
На всички желая приятен, режимен и хубав уикенд!  

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 15:13 от ArhMih

# 431
 ArhMih,няма как-имам много за сваляне.А и девойката , която ме мотивира да почна ми го препоръча Simple Smile Засега не се оплаквам, само първия ден ме боля глава Simple Smile

# 432
Привет и от мен днес  newsm51 newsm51 newsm51

ArhMih така го стресирах и изненадах тоя организъм, че направо се чуди какво му се случва  newsm53 днес още един килограм падна. Ударния период и първия път беше така. Чудя се обаче този път дали да не го направя 7 дни или да не ставам алчна  Crazy
Висока съм 171см. и целта ми е 60кг. - това значи че имам 27 килца в повече. Как ще ме посъветвате вие 5 или 7 дни ударен период?

# 433
Привет и от мен днес  newsm51 newsm51 newsm51

ArhMih така го стресирах и изненадах тоя организъм, че направо се чуди какво му се случва  newsm53 днес още един килограм падна. Ударния период и първия път беше така. Чудя се обаче този път дали да не го направя 7 дни или да не ставам алчна  Crazy
Висока съм 171см. и целта ми е 60кг. - това значи че имам 27 килца в повече. Как ще ме посъветвате вие 5 или 7 дни ударен период?

Преди 5 години спазвах режима. След раждането на детето бях станала 91 кг.  Embarassed
Бях решила да почна с 10 дни ударен, но в крайна сметка го направих 7 дни. За първа фаза свалих цели 6 кг. Никога няма да забравя колко мотивирана бях. Мисълта ми е, че повече от седмица не виждам защо да го правиш, при положение, че ще си доста време във втора. Аз свалих 26 кг. за четири месеца, които не са малко и не мисля, че тези три дни в повече ще спестят кой знае колко от този период.

# 434
инсп. Гаджет благодаря за бързия отговор   bouquet
Мисля, че наистина си права, в крайна сметка не е необходимо да се мъча толкова дни, след като така или иначе ще ги сваля  newsm47 И без това се крия в другата стая моите хора като си хапват салатка  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт