Коледата наближава, Дюкан с режима си ни направлява - 273

• 56 827
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
    Добро утро и от мен!Режима си върви -бавно,но със свалени грамчета всеки ден.При поправителния знам,че резултатите ще са по-бавни,но пък не бързам за никъде.Днес ми е последния ден от ударната.Утре ще се мерим и с метъра.Иначе до тази сутрин -3.400 кг.

Желая на всички вас усмихнат,слънчев и отслабващ ден!И дано утре да направя отчета в нова тема!Вещи стига си мързелувала!
         Смайлс Hugвиждам,че се появяваш в определени моменти-в тази връзка-разрешен ли е малко медец Laughing
          Мис Каприз-много си ми симпатична и браво за постигнатите резултати!
          Чакаме вести от Биг Баба-имаше ли дюканска среща в Русиииии?
          Гала,Анче-при вас поправителния даде резултат-дано и при мен е така!
          Арх Мих-появявай се по-често с позитивните постове!
          Мимс-знам,че четеш темата!!!Безкрайно ми липсваш!Върни се моля те!Върни всички онези неща,заради,които темата беше неповторима-кафенца,чергите,пухкавите котенца и най-вече протеинчетата.Как ще имам стимул без всичките тези неща да продължавам.Все пак ти и Исачето бяхте тези заради,които започнах режима!!!Аз съм тук и те чакам!!!Без теб нищо не е същото!!!

# 676
Благодаря ти Бубка  

И аз утре ще се отчитам нали е понеделник и аз ще меря със сантиметъра  Grinning Мъжо вчера ме похвали,каза,че съм отслабнала и все ме пита какво да ми купил да хапвам,какво мога да ям  Rolling Eyes и аз такава се кокетна и му казвам и си викам-Ох,какво гадже ще стана ще видиш ти  Laughing Чак ми подговаря за полички.Понеже си избирахме спортни обувки по нета и ми вика-Ей тези ще си супер с тях и с една поличка и потниче и аз ей така реагирах  Shocked Брей си казах само като се вталя да няма после слагай панталоните  Joy

# 677
Добро утро Дюкеси  Grinning това го прочетох преди малко от поста на Nastiya и много ми хареса Simple Smile

Nastiya от кога си на режима,това са доста свалени килограми направо си Супер   bouquet

От 25.09 съм на режима, но съм и повтарячка. Свалените килограми са доста добре предвид факта, че не мога да ям повече от 2 пъти на ден. Просто нямам време Simple Smile

# 678
  • Испания
    ...         Смайлс Hugвиждам,че се появяваш в определени моменти-в тази връзка-разрешен ли е малко медец Laughing
          ...

Разрешен, но като десерт към свински трътки и крила.  smile3534  love001

...
          Мимс-знам,че четеш темата!!!Безкрайно ми липсваш!Върни се моля те!Върни всички онези неща,заради,които темата беше неповторима-кафенца,чергите,пухкавите котенца и най-вече протеинчетата... Аз съм тук и те чакам!!!Без теб нищо не е същото!!!

Абсолютно подкрепям! Мимсчеееееееееееееееее!  sohappy sohappy sohappy

# 679

Стайкооо, дай по некой протеин, бе човек! Ела и кажи как си, добре ли си, какво правиш! Дойде ли пролетта при теб, какво каза кралицата на уше на нашио президент?

Здравейте, Дюканки!
Тук съм и ви гледам от балкона, ама нямам време да пиша...
За мен какво да кажа...?
Работя 7 дена в седмицата,ремонт на магазин , нощем от 10 ч. сутрин до 8 ч. - 10 часа на нощ, пътувам с влак , прибирам се след 9ч., закусвам, спя и пак на работа. Нямам време да включа лаптопа. Иначе билетите за лятото в БГ ги купих вече. Сега трябва да заделя и 2-3 бона джобни пари Simple Smile.
А относно режима - старая се да го спазвам макар и не много стриктно.  Преди 2 месеца ( след Нова година) бях върнал до 113 кг, сега съм 108 кг и се надявам да достигна кг от преди Нова година - 107 кг и така...
А относно протеинчетата ще ви кача някое макар, че сега не е петък, но когато - тогава.

# 680
ArhMih, Hug
Ето няколко протеинчета.

Последна редакция: нд, 23 мар 2014, 12:45 от staiko1

# 681
Здравейте сладуранки дюканки.Отдавна не съм ви навестявала,и аз бях в редиците на Дюки свалих 20 кг ,но нещо се отпуснах ,но пак ги закротих около 65, 66 може би това ми е оптималното за ръстта и годините.Какви хубави срещи си организирахме във Варна,почти година и половина бяхме хубава банда .Поздрави на всички,дерзайте и бъдете щастливи и доволни от себе си.Смайл,Мимс,биг баба ,ArhMih и още много много  и на всички които  в момента  са в темата поздрави   bouquet
Едно намигване от мен
цък

# 682
  • Испания
Здравейте сладуранки дюканки.Отдавна не съм ви навестявала,и аз бях в редиците на Дюки свалих 20 кг ,но нещо се отпуснах ,но пак ги закротих около 65, 66 може би това ми е оптималното за ръстта и годините.Какви хубави срещи си организирахме във Варна,почти година и половина бяхме хубава банда .Поздрави на всички,дерзайте и бъдете щастливи и доволни от себе си.Смайл,Мимс,биг баба ,ArhMih и още много много  и на всички които  в момента  са в темата поздрави   bouquet
Едно намигване от мен
цък

Иве, страхотно секси намигване, прекрасна!  Hug Hug Hug Стопила си се още и си свалила оооооооооооооще години от ЕГН-то.  Wink

# 683
  • Испания

МалИИИИИИИИИ, ометох я с благодарност.    love001  love001  love001

# 684
Добро утро Дюкеси   bouquet

След вчерашния ПЗ явно съм похапвало повечко салата и днес кантара си остава на 65,макар че видях и 64 и малко,но не е пълен кг и не го отчитам.От днес ще направя една серия 5/5 ,защото искам да видя как ще ми се отрази.Вече даже ми и свърши МЦ-то и мисля,че ще се размърдам още повече.
Гала за теб бях чела ,че с 5/5 си свалила 12кг Simple Smile дано и аз скоро ги изгоря от тялото си Simple Smile
Иначе на 06.03 - 68кг  бюст-95,талия-82,ханш-105
днес 18 дни по-късно бюст - 94,талия-79,ханш-103 65кг
Е много съм доволна,сантиметъра много ме слуша Simple Smile
 Ivllin Здравей и от мен   bouquet

# 685
   Здравейте момичета и Стайко!

При мен ударната приключи с -3.600 с продължителност 6 дни.Измерих мерките,но на този етап не си заслужава да описвам подробно - 2 см от всички измерени компоненти.Ще видим на месечния отчет.
   Алергията не се появява,но продължавам 2/2-за всеки случай

От днес трябва да добавя и зеленчуци.Ей това е моя кошмар!Докато съм на П дни -нямам проблем,появат ли се зеленчуците-се панирам!

Лек и отслабващ ден Ви желая!Бъдете здрави!

# 686
Добро утро Simple Smile
Бубче Hug защо се панираш от зеленчуците? Няма страшно, нали трябва и витамини да набавим  Peace
Mis Kapriz, с 1/1 и 3/3 сега смъкнах 11-12кг. още съм в застой или варирам нагоре надолу, но съм и в МЦ. С 5/5 2011г. успях за около година да смъкна 46кг.  Embarassed не спазвах 3та след това и си върнах половината  #2gunfire миналата година...
И аз искам Мимс да се завърне  Praynig
Ivllin, изглеждаш чудесно Simple Smile
Смайлсчее  Hug

# 687
Добро утро!
След като днес понеделнишки се качих на кантара, се оказа, че нищо не съм свалила последната седмица, въпреки съветите да ям по-често, и да пия повече вода. Сигурно и при мен, като при анафейс този вариант на диетата не действа, най-вероятно има връзка все пак с липсата на цикъл. Все трябва да има нещо  newsm78 Да си призная реве ми се. Единственото, което ми остава е да направя е да опитам 5П/5ПЗ въпреки кърменето, че вече не мога да се гледам.
Скрит текст:
Намразих го това кърмене, а даже не знам как да я отбия. Мрънн.

# 688
bub.ka  newsm10 и на мен ми е по-лесно когато са ми чисти дните Simple Smile
GalaEluard  ще пробвам за сега така 5/5 и ще видя какво ще стане.Искам да проверя още докато съм в началото тялото ми на коя схема ще реагира най-добре.

# 689
   Мистериозна,най-важното сега е да си кърмиш дететцето,пък за кг винаги има време да се свалят.Вие тук почти всички сте много младички и има време и за сваляне на килограми ,и за следващи бремености.
  Моят съвет е да не се вманиачаваш в кантара и да отложиш Дюкан за по-нататък.А дотогава спазвай основните принципи за намаляване на теглото.
   Сутрин 1 порция плодове,чаша чай или кафе,повече зеленчуци,сирене-храни се разделно,повече разходки и упражнения-без тестено и сладко.
    Аз не разбрах колко килограма си-та не можеш да се гледаш,килограмите от бремеността ли са дошли,защото ако е така няма от какво да се притесняваш-сами ще паднат.
   Успех и зарежи временно кантара!
   Всъщност не разбрах и на колко си години и колко си висока.Някъде съм го пропуснала..Прави ли калкулатора на Дюкан.А е възможно и да не е това твоят режим.

Общи условия

Активация на акаунт