Коледата наближава, Дюкан с режима си ни направлява - 273

• 56 829
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
wasntme ,а каква рокля съм си харесала само да се мушна в нея Simple Smile

# 661
  • Плевен
Ооо, Мис Перфект си станала ти!!! Не каприз! Браво! И кво - разходи си дънчиците, а!?! Скоро и на къси полички ще минеш! Благодарско за готиното кафенце!   bouquet
Мистериа/озна, ами опитай се да хапваш и друго заедно с млякото с трици или преди да излезеш с детенцето да обядваш. Вземи си плодчето да си го хапнеш по време на разходката, че да имаш сили по баира на връщане! Като се приберете - си направи ранната вечеря и после към 21 - си хапни кисело мляко с подсладител ей така за разкош (за десерт).Предполагам, че си изяждаш двете полагаеми кисели млека!?! Както казва и Деси_87 - трябва си здраво режимно ядене за да има резултати! Пък то апетита идва с яденето! Боже, момичета как така не ви се яде, бее - де да можеше и при мен да се случи нещо такова! Една приятелка сега отслабва с неядене - прилапвала от време на време по нещо малко ... приключва към 17-18 и с тези малки хапвания, после нито вода, нито нищо ... Викам - ще умреш, бе жена - какво е това неядене - аз не мога така - апетитът ми е винаги на макс! През деня вече си е научил часовете за ядене и съм като кучетата на Павлов (първосигналната система) - като стане съответния час - и гледай какво става - ще скъсам синджира! Тя ми отговаря - то и аз едва се удържах първата седмица, но после се свиква. Викам й - да не стане като оня - "Тъкмо си научих магарето да не яде и то взе, че умря!" ... Яжте режимно и разнообразно - това е решението на отслабването в нашия режим! Аз карам 2-3 дни по обяд на скумрия, но днес направо не можах да я погледна... В къщи също не й обърнаха внимание децата. Довечера ще си я доизям на салата с лук и лимон и дано утре си зарадвам телцето с минус! Снощи купих много вкусни пресни краставици! Даже се учудих! И гръцките домати уж били вкусни - ще ги проверя - взех 2-3. Утре ще си правя тиквички с яйца и кисело мляко заляти на фурна.
Стайкооо, дай по некой протеин, бе човек! Ела и кажи как си, добре ли си, какво правиш! Дойде ли пролетта при теб, какво каза кралицата на уше на нашио президент?
Момичета и момче, отворила съм се вече на пролетно почистване, белким ми помогне за свалянето на още грамажи... И в службата архивирам и разчиствам, мятам папки и кашони напред, назад,...А така ми се ходи нанякъде...но там става с парииии! Хайде - ще си мина пак с мечтите и тази пролет май! На вас желая много пролетни усмивки и сбъднати желания! До понеделник,  сладурчета!

# 662
ArhMih ВЕСЕЛ УИКЕНД ТИ ПОЖЕЛАВАМ Simple Smile   bouquet

# 663
ArhMih е нужно ли е да изяждам две кисели млека  Rolling Eyes аз ям само половин кофичка на закуска. И тази твоя приятелка отслабва ли с неядене? А иначе преди като си седях у нас, само за ядене мислех, но откак почнах да излизам с детето навън, не се сещам, не мога да мъкна ядене и за мен, аз докато се оправя на нея манджи, води не знам какво си, остава и за мен да мисля  ooooh!  Явно проблема е с неяденето, но пък нали уж като ядеш малко, а ходиш много, изразходваш повече отколкото поемаш, значи трябва да има резултат  Thinking явно това правило не важи тук. Днес съм си купила миди, и довечера съм си наумила ще си правя салата от миди, това ще ми е вечерята. Успях да изям със зор 1 салата на обяд - домати и краставици, освен нормалните ми хранения, и сега едва дишам, докарах ги с триците до 3 яденета дотук, и с мидите ще ги докарам поне до 4.

# 664
Добро утро Simple Smile

Весел и усмихнат уикенд с много минуси Simple Smile

# 665
елдата позволена ли е ?

# 666
  • Испания
елдата позволена ли е ?

Има ли я в списъка с разрешените храни? Не.

ЕЛДА

Хранителна стойност за 100 г продукт

белтъчини - 12.6 г - 25%*
въглехидрати - 68 г
мазнини - 2.6 г
баластни вещества - 16.8 г
калций - 114 мг - 14%*
желязо - 3.9 г - 28%*
енергийна стойност - 329 ккал

# 667
  • София
Момичета днес излизах с дънки бързам да се похваля с Дънкиии  Laughing,че ходех с клинче и туника или с един широк панталон . И моя като ми каже пак ли клин  Rolling Eyes и аз Ужас  Rolling Eyes а днес бях трепач  Blush
Много си се кефя и смело продължавам напред Simple Smile

Браво мила! Само така и аз карам колело и спортувам напоследък и се размърда големия застой...много съм доволна!Постоянство и воля му е майката  Peace

Цитат на: mysterious
link=topic=752914.msg27760666#msg27760666 date=1395418564
ArhMih е нужно ли е да изяждам две кисели млека  Rolling Eyes аз ям само половин кофичка на закуска. И тази твоя приятелка отслабва ли с неядене? А иначе преди като си седях у нас, само за ядене мислех, но откак почнах да излизам с детето навън, не се сещам, не мога да мъкна ядене и за мен, аз докато се оправя на нея манджи, води не знам какво си, остава и за мен да мисля  ooooh!  Явно проблема е с неяденето, но пък нали уж като ядеш малко, а ходиш много, изразходваш повече отколкото поемаш, значи трябва да има резултат  Thinking явно това правило не важи тук. Днес съм си купила миди, и довечера съм си наумила ще си правя салата от миди, това ще ми е вечерята. Успях да изям със зор 1 салата на обяд - домати и краставици, освен нормалните ми хранения, и сега едва дишам, докарах ги с триците до 3 яденета дотук, и с мидите ще ги докарам поне до 4.

киселото мляко и прясното- изобщо млечните си имат определена доза,която не е хубаво да се прекалява! Друга грешка ,която аз видях лично е че на обяд яденето е само салата.... и в книгата мисля че пишеше ,че протеина- демек месото трябва да е във всяко вдене,когато включваме зеленчук в ПЗ дните той трябва да е 1/3 от месото,но не и само зеленчук! хапвай яйца като нямаш време...аз на 5 яйца ям само 1 жълтък,защото има много холестерол в него и хич не ги обичам! хапвай риба ,морски,те са много богати на омега 3 и доста спомагат за спадането на теглото!Относно поетата храна и изразходените калории с движение- това не е за нашият режим ,а за режим в който си броят калориите! от 11 Октомври съм на режима и до скоро, не съм имала тази възможност да спортувам! Да имах и много за сваляне но си ги свалях с правилно ядене ,допускала съм грешки но като споделя тук ,момичетата ми помагат и се коригирам на време- всички тук са грешили дори и най-заклетите Дюканки ,така че няма проблем да се сподели!
Успех мила и на теб!

за мен - свалям грамове но всеки ден по малко....доволна съм и в това хубаво време съм се отдала на спорт,разходки и режимна храна! Резултата е на лице!
Хубави почивни дни момичета и много - !

# 668
  • Испания
... всички тук са грешили дори и най-заклетите Дюканки...

Така ли?  Shocked newsm78

# 669
  • София

Така ли?  Shocked newsm78

Смайлче ти безгрешна ли си мила Simple Smile ? ако е така се извинявам ....

# 670
  • Испания

Така ли?  Shocked newsm78

Смайлче ти безгрешна ли си мила Simple Smile ? ако е така се извинявам ....

Да, когато се отнася за първата, втората и третата ми фаза. Затова и се опулих на подобно твърдение. А знам и за други момичета, които не са нарушавали режима, но не мога да пиша от тяхно име.

# 671
  • София
мхм.... извинявам се! Аз колкото и да чета,колкото и да знам съм бъркала -не говоря за прегрешаване с друга храна и нарушаване на режима от това естество...както и да е де ПАК да кажа ,че се извинявам! Simple Smile

# 672
  • Испания
мхм.... извинявам се! Аз колкото и да чета,колкото и да знам съм бъркала -не говоря за прегрешаване с друга храна и нарушаване на режима от това естество...както и да е де ПАК да кажа ,че се извинявам! Simple Smile

Извинението - прието.

# 673
Здравейте,момичета, Стайко! Добре дошли на новите дюкеси. Напред момичета, постоянство му е майката и ще видите резултат. На кратко за мен.  Преборих точно 27 кг от старта на режима. В момента съм по средата на желаните кг. Виждам, че започнах да се застоявам все по-дълго на едни и същи цифри,но е нормално. Давам си сметка, че трудното тепърва предстои, но ще паднат,няма къде да идат. Аз имам подвижен фитнес вкъщи- дъщеря ми,която проходи и сега се гоним непрекъснато, разходките и плюс 5 етаж, на който живеем. Без асансьор. Та откъм движение съм добре. В общи линии ви чета момичета,но трудно ми остава време да напиша. Успех!

# 674
Добро утро Дюкеси  Grinning това го прочетох преди малко от поста на Nastiya и много ми хареса Simple Smile

Nastiya от кога си на режима,това са доста свалени килограми направо си Супер   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт