Коледата наближава, Дюкан с режима си ни направлява - 273

• 56 834
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Добър вечер Simple Smile
 bub.ka  страхотни са Simple Smile Малката ще правят базар в градината и и ние ще носим по нещо и съответно ще си купим.От миналата година имаме кошничка с пиленца Simple Smile
Днес вечерях раничко,правих и разходка цял следобяд и се надявам и утре кантара да е надолу Simple Smile
Лека вечер  Hug

# 646
Добро утро момичета  Grinning

Днес още малък минус и в понеделник може не да видя 65,а направо 64 дай боже  Praynig
Днес пак ще правим разходки,много добре ми се отразяват .

# 647
Мис Каприз радвам се, че на теб режима ти помага. При мен нищо не помага, за капак нещо му стана на този кантар, с чехли и без чехли ми показва килограм разлика, а май в понеделник бях с чехлите, и излиза, че нищо не свалям. Разходките ги продължавам по 3 чАса на ден, връщенето е по един огрооомен баир, който рядко някой да качва пеша, и полза няма. Но аз си знам, че цялата работа е на хормонална основа  Sad Ако приема това с чехлите за вярно, за 18 дена -2кг, направо почвам да се отчайвам.

# 648
mysterious  съжалявам,че при теб нещата се получават така.Може би някъде с нещо бъркаш.Дали в менюто,примерно ако не хапваш достатъчно или пък ако не пиеш достатъчно вода пак няма да мръднеш,това поне от опит го знам или и аз не знам друго какво може да е   newsm78 нека по-вещите тук да се намесят и да ти помогнат.

# 649
Mis Kapriz не мога да ям 5 пъти, признавам си. Едва ги докарвам до 3 със зор, нещо така ми се сви корема откак съм на режима, че не мога да ям 5 пъти  Embarassed

# 650
  • София
Днес още малък минус и в понеделник може не да видя 65,а направо 64 дай боже  Praynig
Днес пак ще правим разходки,много добре ми се отразяват .

Браво мила...   bouquet

Mis Kapriz не мога да ям 5 пъти, признавам си. Едва ги докарвам до 3 със зор, нещо така ми се сви корема откак съм на режима, че не мога да ям 5 пъти  Embarassed

и при мен е така,пиеш ли вода? ако искаш сподели менюто си и да го обсъдим и с другите момичета...аз в самото начало си мислих че моркова мога да го слагам на всякъде  Laughing и все нещо застой или + оревах света тук ,споделих менюто и момичетата видяха проблема...нали ЗА ТОВА СМЕ ТУК??!!!

# 651
Добро утро Simple Smile
Вчера готвих до дупка  Laughing И сега си имам за няколко дни манджички. Имам минуси, но са по 100-200гр., не е ли килограм не обръщам внимание  Twisted Evil продължавам си стриктно напред и знам, че режима си действа. Правя си разходки и по 5км. на тренажора, 10тина минути упражнения и така. Не ми се прияда нито сладко нито тестяно, мазно пък по принцип не ям. Усещането, че отново правя нещо хубаво за себе си, че олеквам с всеки изминал ден е супеер  Sunglasses
Честито на всички с минусчета, дори и малки са крачки към желаното  Peace
Хубав и усмихнат ден на всички   bouquet

# 652
  • Русе
 mysterious  18 дни от началото на режима ли е това. Ако е да и са само 2кг има проблем. Какво е менюто ти. Цитирай един ден.

Галааа, много ти се радвам, нали знаеш   bouquet

# 653
Аз вече съм почти убедена, че проблема не е в режима, а в мен, още нямам цикъл след раждането, и си мисля, че може и това да е проблем. Обикновено ставам сутрин към 8, пия една чаша 250мл вода и пия едно кафе без захар, с малко мляко, около 20-30мл. Към 10ч ям половин кофичка кисело мляко с 3сл трици. Към обяд излизаме с детето и се моткаме навън около 3ч, както казах, трудна разходка, защото сме на един баир, и с количката натоварена, догоре ставам вир-вода, нещо като след фитнес  Mr. Green Прибирам се към 14:30-15 ч, и като заспи детето, аз се сещам да ям, ооо да навън си изпивам 0,500л вода/една малка бутилка/ Вчера например менюто ми беше / то от 3дни е такова/ мусака от дробчета, намерих рецептата някъде тук, и 1/2 краставица за гарнитура. На вечеря, за да не ми писнат дробчетата обикновено към 21ч, като съм успала пак детето ям някакви яйца, или бъркани, или варени с една олекотена пуешка шунка. На 3-те дена един път се сещам да изяждам  между 15 и 20ч една ябълка, че пък нали все още кърмя сутрин и вечер. Като между и след вечеря изпивам по още 1л вода.
Гала на мен ако знаеш колко пък много ми се яде сладко, ама няма как.
 Иначе в събота имах прегрешение, но в понеделник бях свалила един килограм, нооо странното е, че до днес всеки ден по малко + и вече днес пак съм си го качила, изобщо не знам какво става. Или това не е мойта диета, предният път действаше, но сега - не. Или подраних с диетата.
И да не забравя имам излишни 15кг след раждането и изобщо не съм била вейка и преди това. Т.е. не е като да имам малко за сваляне.

# 654
mysterious, храна ти е малко, водата също, предвид, че и кърмиш, хормоните още не са се кротнали... Плодовете сутрин. При всичко това 2кг. са си цяло геройство даже Simple Smile Шунката също замени с нещо друго. Хапвай риба, тези дробчета не знам до колко са полезни за бебето, все пак здравето на бебчето е по-важно. Разнообрази зеленчуците, поне сега има избор голям. Това са съвети, ако искаш обръщай внимание, решението и преценката са си изцяло твои  Peace
 maikinatati  Hug

# 655
  • София
според мен не ядеш... 14:30-15:00 да закусваш си е направо страшно.... млякото с триците не са "храна" ,която може да ти даде сили ,енергия... това е мое мнение но наистина се убедих ,че когато ядеш и то здраво режимно,само тогава има ефект!
Кърмиш ли? това е цикъла не е толкова странно по принцип,но на профилактичен преглед няма да е зле да ти кажат дали има нужда от притеснение   bouquet  пии повечко вода и ЯЖЖЖ

# 656
ОК, ама как да ям, като хич не ми се яде  Sad благодаря за съветите, ще измисля нещо по въпроса.

# 657
Момичетата са прави. Ония ден и аз се вайках че задържам, но ме посъветваха да ям по често и сега свалям (на мен също не ми се яде). Пия по2,5 -3 литра вода. Вчера ядох много  ПЗ и днес съм -600. Пробвай!  Wink

# 658
Момичета днес излизах с дънки бързам да се похваля с Дънкиии  Laughing,че ходех с клинче и туника или с един широк панталон . И моя като ми каже пак ли клин  Rolling Eyes и аз Ужас  Rolling Eyes а днес бях трепач  Blush
Много си се кефя и смело продължавам напред Simple Smile

# 659
Браво на теб. Продължавай в същия дух и скоро и с поличка ще се разхождаш.

Общи условия

Активация на акаунт