Коледата наближава, Дюкан с режима си ни направлява - 273

• 56 824
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
Бубка нали ме е срам да си кажа, няма как да разбереш, но от бременността съм +15кг, а годините изобщо не са ми малко  Wink приключих с бременностите. И калкулатора показва 21 кг надолу, защото лятото преди да забременея, спрях цигарите, и си имам едни 5-6 килограма от преди това.

# 691
   Така ...21 кг.се свалят приблизително за 4 месеца с Дюкан.Казах ти просто не се вманиячавай на всяка цена да свалиш,а и трябва да имаш реална цел.
   Много от минаващите тук момичета казваха-примерно...калкулатора показва ,че трябва да стана 65 кг.-няма пък-аз искам 50

# 692
   А и щом си тук няма от какво да те е срам.Всички сме на този хал.Кой има да сваля 10,кой 20 , такива като мен 50,малко са ,ама има.
   Като споделяш,нещата ще вървят по-леко.
    Ето така!Аз съм на 47 год.в момента.На 25 год.тежах 60 кг.на 30-след 3 бремености 70,на 35- 75 кг.На 44 вече бях 130 кг.7 кг.свалих с разделно хранене и 1 м. от 90 дневната.Двама диетолози ми правиха програма и..нищо.Стрес и това е.
   Тогава открих Дюкан бях 123 кг. свалих до 90-целта ми беше 80 кг.Провалих се!
   Сега тръгвам от 115 кг. при височина 166 тази сутрин бях 111.400-сега ще вкарам зеленчуци-не знам дали ще има минуси,но това не ме отчайва и нямам цел засега.
   И аз не мога да се гледам,ама до там съм се докарала.Важното е да започна да нося дрехите,които си накупих,защото старите ги изхвърлих още миналата година,а нови-няма да си купя.
  Мотивацията ми да продължа са снимките на момичетата тук.
  На хладилника имам залепен следния текст-"2 минути в устата,2 часа в стомаха и 2 години на д....!"става въпрос за нережимни храни
   В коридора имам празни туби от вода и слагам вода,колкото кг.съм свалила.Предния път имах 3 туби по 10 литра и 1 по 5-всичко,което бях свалила,а то както се досещаш не е вода,а мас.Гледах тубите,пробвах да ги вдигна-не става.Та сега това количество почти-малко по-малко го нося на себе си-по стълбите/Пак не ползвам асансьор/до магазина---навсякъде и ми тежи ужасно много  и под секрет-не се гледам в огледалото

# 693
Бубка иаз съм се самонаказала с никакви нови дрехи... чакат ме 2 гардероба с нови дрехи от преди! Това с тубите и като отслабнах много и като погледнех, че съм носила в/у себе си 4 такива зле ми ставаше. Как се изтървах направо ми идва да се  #2gunfire Но пътя го знаем, превъзпитанието продължава цял живот за нас...

# 694
Здравейте на всички Simple Smile нуждая се от вашият съвет ! Миналата година бях във вашите редици и постигнах завидната ми цел:) Новата година ме изненада приятно ,макар и неочаквано за нашето семейство ,оказа се че съм бременна ,преди две седмици се наложи да прекъсна бременноста по медицински причини (няма да се впускам в разказване и подробности) та всичко това оказа влияние и на моята фигура .Моля ви за помощ отново и подкрепа влизам отново активно в темата ,ще задавам въпроси ,ще давам отчети .Вие бяхте хората които ми помогнахте и които бяхте до мен Simple Smile надявам се и сега да сте все така до мен

# 695
   Цветето 79 добре дошла отново.За тези 2-3 месеца предполагам,че не си качила кой знае колко!Успех ти пожелавам и бързичко сваляне на кг.

# 696
пораженията не са толкова големи ,но ги има ,за да съм честна с вас трябва да споделя че опитах да карам на плодове и чай ,но не ми допада този режим,така че с вас съм .

# 697
mysterious според мен си преосмисли приоритетите  Peace Кое е по-важно за теб - кърменето или кг, и вземи някакво решение сама за себе си.
Мен ме линчуваха тук, че видиш ли съм го направила, но хич да ти кажа не ми пука, щот аз не съм няква фанатизирана кърмачка. ИМах амбициите до 6ти месец и си изпълних плана. От тук насетне иде моето време. За това съм захранишла рано, почваме кухна вече, а кърменето (по скоро досадното цедене) ще го преустановявам (целенасочено отбиване) преди лятото, защото знам, че в топло не се отбива и ако изтърва момента, ще трябва да остане след това през септември, когато вече ни е потвърден приема за ясла. Така че, всеки според чергата, плановете и т.н. Има майки, които си гледат пълни 3 години децата до детска градина и държат, да си ги кърмят до тогава. Ако си от тях, то просто режима не е сега за теб. Върни се към него след 1-2 години.  Но има и други "егоистични" като мен, които мислят, че щастлива майка е равнозначно на щастливо бебе. Щот няма човек, който да ми оспори, че "пълния и не чувстваш в себе си човек в кожата си" не е досаден, озлобен, депресиран, непонасящ се и т.н. Мерси съм, това ми отношение към мен да го предавам в настроението си, в отношенията към околните и т.н. Сега летя вече, никой не ме дразни, кефя се че влизам в дрехите си. Имам още много до моите цели, и ще ги постигна въпреки всичко. Но пък виж почти достигнах целите на Дюкан, което пак е нещо (оставо ми кило и половина до неговия калкулатор  Wink ).
Ей сега е момента да влезне някой фанатизиран ЛЛЛ и да ме почне, че те агитирам по някакъв начин.
Уви не е така - казвам за мен какво е въздействието на психиката многото кила, и непоносимостта към самата себи се, както и че това, че слабея, не означава че съм лоша майка.
Така, че седни, премисли и вземи решение - вместо да се тормозиш. Явно цикъл, хормони и всичко останало си оказват все още влияние и няма да стане с олекотена. Та дали сега, дали след 2-3 месеца, дали след година ще се върнеш към този режим, или друг и ще свалиш досадните килца  Peace Успех с решението!
bub.ka  Добре си дошла отново   bouquet Ти можеш, извървяла си го пътя, така че дерзай! Кофтито, че втория път лично според мен наистина стават много по-бавно нещата. Трябва повечко търпение, воля и силна храна  Peace
А Русенска среща е нямало незнам от кога... Майкинтата ти се покрива на всяка среща, и все измисля причини  Mr. Green, Исаче е на светлинни години от режима вече, мир на праха на Теди  Cry ... и то остана само аз сама да се срещам освен Rolling Eyes
Mis Kapriz това за клина и дънките прозвуча като: Петя имала 80 пасти, изяла 74 от тях. Въпросът е... ЗАЩО ПЕТЯ ХОДИ С КЛИНОВЕ?!?
 Laughing Laughing Иначе браво  Peace
Гледам има посещение и от Ivllin - браво за запазените резултати. Малко хора успяват в това отношение  Peace Е то иначе нямаше да има повтарячи, потретачи и т.н.

Инак аз не се спирам по цял ден в това хубаво време - разходки с дреба, после да се завъртя из в къщи да посвърша нещо и то деня минал. Чета ви предимно вечер от тел, и за това не се включвам честичко, че ми е кофти писането от там. Но то и нямам дет се вика нищо за хвалене, че да се включа де. Както казах имма още малко да достигна казаните от Дюки 64 кила, които мен хич не ме удоволетворяват, особено на този етап, защото от към мерки положението няма нищо общо с предходентие мерки на същите кила. Та ще се боря със зъби и нокти след това, колкото и да е трудно  Crossing Arms
И така лека и слабееща седмица  Peace

П.П. Ади изписвайте я таз Коледна тема, че то Пролетната ще изпуснем, и направо за Лятна ще се налага да почваме

# 698
ANNAFACE аз ще стоя у нас поне още година, но нямах намерение да кърмя до тогава, мислех до около година на детето - демек до наесен. Но идея си нямах, че това ще попречи на отслабването ми.
Ще се пресрамя да си призная  Embarassed
На 37г 168см ги докарах с кърмене до 87,8. Вече 85,2кг,  Embarassed изглеждам ужасно, според калкулатора 64 са добре, но аз и на 68 -70 ще съм доволна.

# 699
   Да споделя и любимото ми стихотворение за Дюкан-от сладуранката Тумба Лумба,която незнайно защо не се появява,а и си е сменила ника.Но пък имам честа да я познавам лично.Тумбе Hug

На Дюкан съм вече аз
и отслабвам с всеки час
странно може да звучи
ала гладен тук не се стои

Туй режим е, не диета
някаква си там превзета
хапваш яйчица, пържоли
и забравяш всякакви неволи

Три лъжици трици всеки ден
те изхвърлят вредното от мен
супи, кексчета, млекца
с тях стопяват се килца

И калориите не броиш
за количества не се косиш
хапваш всичко и по много
но следиш режима строго

Да не прегрешиш с масло, сметана
на филийка от зарана
ако всичко спазваш по етапи
ще си най красива сред познати

И ще видиш що е то
нови дрехи и палто
тясна рокля и пола
няма ги омразните кила

Нека всички чудят се, невярват
как дюканки хапват и отслабват
Как живота си променят с туй режимно дело
и със токчетата по паважа тракат смело

Ако искаш ти килцата да свалиш
смело включавай се сред нас да ги стопиш
и на новата ти слабичка снага
вече няма да тежат излишните кила

И помни едно едничко
с Дюки се променя всичко
визия и начин на живот
веч не са мечта, а твоя верен ход

Щом прочел си книгата Дюканска
забрави за всяка ти диета канска
щото тоз режим е най вълшебен
за дюканки-дебеланки най потребен

С Дюки всяка дебеланка
скоро става кат фиданка
и красива и сияйна, без дори да има тайна
щото тайната е тук пред вас-с тоз режим отслабвам АЗ!

Tumba_lumba

# 700
Страхотно стихотворение  Peace Радвам се, че се включват повече хора. Помислих, че само 3,4 слабеем. Сега ще й видим работата на темата  Laughing Аз я правя диетата за трети път и от 06.03 до сега съм свалила 5,5 кг, което е суперрр, въпреки че потретвам. Даже сега я карам по-плавно (увеличих с 1 броя на дните ПЗ) да не се пък нацепя... стигат ми стриите от бремеността.
И аз да ти кажа Мис Каприз, че днес за първи път съм с едни дънки, които си бях купила преди месец без да мога да си закопчавам копчето, а сега е закопчано и любовните дръжки даже не ми стърчат.

# 701
ANNAFACE, Laughingвлизам специално да те поздравя с третото дете и с резултатите ,които постигаш след раждането,Когато бях в темата  Смайлчето , ти ,исаче ми бяхте като факел за резултатите,наистина с хъс и инат се постигат целите,но не на всяка цена.На мен от режима ми остана пиенето на вода -по1,5 л.,един или два дена на белтъци или белтъци и зеленчуци ,сутрин закусвам плод и имам един панталон  си го купих когато бях най-слаба ,ха ха той ми е ориентир ,ту го обувам и събувам и ми е обеца на ухото ,за да не се оливам.Много минуси и усмивки на всички момичета! wavey

# 702
  • Плевен
Охо, сладурчета, много сте напреднали! Пролетта ви влияе добре! Разписахте се яко! Още малко и на новата тема да се впиша! Сега ще дебнем вече! Наближило е!
Незнам дали ще ми стигне времето да се разпиша, както трябва, но все пак ще гледам да не пропусна някого!
Ивлин, чудесно намигване, мила! И прекрасна визия! Пък за волята и удържането на килограмите – нямам думи! Поклон!   bouquet
Мис Каприз, отношението на съпруга много ме впечатли! Видя той, че си упорита и постоянна, че ставаш все по-красива и елегантна и се е влюбил повторно в теб! Браво и на двама ви! Виждаш ли, сладур, като се променяш ти самата – променяш неволно и него! Това не би постигнала, ако директно трябваше да го “обработваш” него!!! За кафенцата – огромно благодаря! И поздравления за мерките и теглилките! Все така да е надолу! И аз сега преминах 5/5, че нещо голямо лигавене се лигавя с тези предимно ПЗ+тук-там прегрешения! Аз не съм светица тука! Грешница съм аз, грешницааа ... но знам – “Прекален светец и богу не е драг!” – това е лирично отклонение, дами и Стайко!
О, Стайко!  HugНаправо ми скри шайбата с това – сега да сложа в джоба и едно 2-3 000...паунда ли, приятелю????) Добре се потруди, сега гледай през лятото и добре да си починеш, защото го заслужаваш! Почувствах се специална като прати протеинчетата...направо ми се отвори изведнъж апетит и за тримата, ама не съм лакома, беее – нека има и за другите момичета! Айде, от мен да мине – ще си ги поделим! Дано ни смогнат! Ама, те млади, та млади – чак – малки! Но пък колко да са малки, важното е само на години...
Бубка, на едно дередже сме дет се казва ... с годинки, с борбата с-у килата... Но тука всичко е възможно с Дюкан! Ти го знаеш това! И примера с тубите е много внушителен!
Мистериозна, става става с ядене предимно на протеини. Салатката да е притурка. За кърменето Ани добре се е изразила – ти си прецени! На колко месеца е бебчо? Не, че режимът не е за теб, но много здраво трябва да се пазарува и доста авоари отиват по него, както и здраво да се яде, което е една стройна организация на всичко – пазар- готвене-ядене!
Цветенце, много съжалявам миличка за случилото се! С теб сме, разбира се!  Hug
Ани, чудесен пост, кристално ясно мнение! Подкрепям те за всичко! Много си печена ти!
Сладурчета, обичам ви! Кантарът шикалкави с някакви си грамове, но ще го стегна аз да влиза в час и да слиза с по кило надолу! Имам от вчера до днес 900 грама, но още не съм си преборила онези плюсове над 80-те...щото съм Грешница! Близо съм и аз! 79-те дебнат като нова пролетна тема на Вещи! Оооо, като казах Вещи та се сетих – нашият доктор Хаус (Хю Лори– ако не греша името...) ще има концерт на 11 юли, момичета в София!  
wasntme , страхотни теми и времена, но и сега ще се върне този дух тук - предчувствам го! Поздравления за резултата!
 Целувки на всички Heart Eyes!

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 10:46 от ArhMih

# 703
  • Варна
пораженията не са толкова големи ,но ги има ,за да съм честна с вас трябва да споделя че опитах да карам на плодове и чай ,но не ми допада този режим,така че с вас съм .

Здравей, Цвети! И аз съжалявам...  Sad

# 704
Момичета ОБИЧАМ ВИ  Hug ВСИЧКИТЕ  Hug
До сега ви четох,много сте ми симпатични.Пожелавам на всяка да сбъдне мечтите си с лекота и каквото си е намислила през новата година да се осъществи с един замах  newsm51
Днес закусих добре и после по центъра цял ден и чак на вечеря хапнах.Правих скумриийка Simple Smile
За утре май ще са дробчета,много ги обичам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт