Коледата наближава, Дюкан с режима си ни направлява - 273

• 56 818
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
Mis Kapriz намислих си, че ще отслабна за рожденият ден на детето, та искрено се надявам, да ми се сбъдне новогодишното обещание  Embarassed А за дробчетата, нали миналата седмица, мотах дробчетата, днес правих сърчица по една рецепта пусната в дюкански рецепти. Определено сърчицата са по-вкусни, дробчетата са по-сухи и нещо ми отъртиха.
Лека нощ!

# 706
Добро утро Simple Smile Обичам да пия кафето си с приятелки  Hug

При нас е валяло,но сега нещо има малко слънце,дано се оправи времето,че ще излизам да пазарувам.Чувствам се много лекичка,даже и моите любовни дръжки нещо започнаха да се изглаждат. се замисля от кога не съм вкусвала хляб,картофи,ориз и направо  Rolling Eyes ми то ми било добре без тях,не усещам нещо липсата им .Даже като готвя за другите с тези продукти и не ми се прияждат,не искам и да ги опитвам,нямам такова желание.Все си мисля как ако се изкуша и пак ще започне всичко от начало и ми се изпарява желанието за прегрешение ако ми се създаде такова.
 wasntme с теб вървим заедно от 6.03,но ти ме водиш по кг,аз май свалям сега на сантиметри,пък и килограмите ще дойдат няма как:)
ArhMih той моя е много наблюдателен.Не пропуска да огледа някоя по-засукана  #2gunfire или да направи някои изнервящ ме мен коментар докарвайки ме до ревност и лудост  #Crazy
bub.ka Благодаря за стихотворението   bouquet много е стимулиращо,надъхващо и окуражаващо,ако някои има понякога изкушаващото намерение да залитне от режима нека си го прочете и осъзнае,че е писано за него,защото то се отнася за всяка една от нас  Peace
ANNAFACE Поздрави   bouquet
cveteto79 Здравей и Добре дощла   bouquet и на мен ми се е случвало преди втората бременност беше,времето е пред теб за всяко нещо трябва време,за всяка болка болка трябва време.С теб сме момиче,смело НАПРЕД  Hug

# 707
Привет момичета и момче(виждам че Стайко все още е тук),благодаря и за топлото посрещане newsm51 newsm51 ,днес плана е ясен трици за закуска ,концерт на дъщеря ми по повод Благовещение ,тичане по задачи ,което води до извода ,че обадя е пропуснат или заместен с кафе ,по някое време омлет на фурна с пилешко месце ,ако се уредя с риба ще е супер ,много чай или вода .като цяло имам да смъквам 4 килограма програмата е 5 ударни а втора колкото продължи .Simple Smile приятен ден от мен момичета ,макар и тук в Русе да е леко дъждовно

# 708
  • Русе
Здравей Цвети, добре дошла Simple Smile

Ами нашата следваша среща на Чанове, може да се брои за дюканска русенска Simple Smile

Моето меню от 3 дни е супа лопуш( влюбила съм се в него и е от моята градина   Blush ) + скумрия.

И аз май на см, свалям по бързо от кг, но важното е едното да върви надолу Simple Smile

# 709
Добро утро, момичета. Мис Каприз по-сладко е да сваляме на мерки, че дънки и къси полички ни чакат в някое паяжинясало кътче на дома ни. А по принцип съм забелязала, че бързо свалям, а още по-бързо качвам. От два дни изпитвам зверски глад (чакам да цъфна) и като ми се яде нещо сладко, започвам да правя някакви сладкиши от нета за мъжа ми и детето и така се чувствам по-добре... Все едно аз съм хапнала. Вчера направих едно руло, което миришеше и изглеждаше страхотно. Рулото ми намигаше, ама устоях. Зная, че изкуша ли се веднъж всичките ми усилия отиват на вятъра.
Аз си чакам МЦ-то и кантара се застоя, въпреки протеиновия ми ден. Хем не искам да свалям рязко, хем ме дразни кантара да се застоява   Rolling Eyes
Хубав (макар дъждовен) ден на всички изпълнен с много минусчета!

# 710
  • Русе
wasntme първият път като правих режима, по същия начин си убивах глада.
Постоянно приготвях за съпруга най-различни вкусотии.
А аз ги миришех и на работа някой като черпи с пита, баница аз отивах , помирисвах си и това ми беше достатъчно. Сега не ми се дояжда сладко все още.

# 711
Добро утро Simple Smile
При мен МЦ отминава и килцата започнаха да мърдат надолу  newsm68 Грамчетата от предните дни вече се събраха за цяял килограм  Laughing
Говорено е преди време, но не си спомням, маята за сирене може ли да се ползва  newsm78 Попаднах на рецепта за домашно сирене крема, всичко друго е позволено, само маята ме зачуди, дано Смайлсчето да се намеси  Whistling

# 712
maikunatati и на мен не ми се преяждаше досега сладко, но винаги преди МЦ съм зверски гладна... всичко ми се яде.  Blush

# 713
  • Испания
Цвете, добре дошла!  Hug Съжалявам за случилото се. Имаш малко за сваляне и ще се справиш. Успех!

...дано Смайлсчето да се намеси  Whistling

Ако имаш състава й, напиши го. Да разнищим въпроса.  Wink

# 714
Нямаам  Tired Ще погледна в магазин като ми попадне сирена мая, а иначе домашното сирене крема е с прясно мляко, кисело мляко, сол и въпросната мая. Ако в маята има нещо завършващо на -оза е ясноо.

# 715
  • Русе
И аз да попитам Чиа позволена ли е Simple Smile

# 716
  • Плевен
Привет, сладурчета!
И днес е един прекрасен ден за Дюканското войнство! Пак са грамове(-400), но пък на минус! Вече два дни си дъвча пилешки гърди, печени в плик ... Довечера ще отскачам до Кауфланд - има телешка кайма намалена 50% май - 2,49 за 400 гр.опаковка. Незнам точно къде да я търся и дали ще я намеря там, където мисля, ноо... ще пробвам. В неделя гледах, че са изложили обезкостено и обезкожено пуешко - охладено в кутийки от х 400 гр., но доста скъпичко ми се видя - ~11 лв/кг ... по-добре да си взема замразено. И пак ще си купя рулца от раци на VICI - много ги харесваме в къщи (от набезите на дъщерята не остават за мен понякога). Снощи си залях мръвките с онзи сос от кисело мляко, горчица, балсамов оцет, копър, зелен лук - 1 перце и малко чеснов прах. Сипах в спаначената си супичка (половин купичка) едно люто къри на прах...Та от толкова подправки така се заситих все едно съм изяла 5 основни порции с нещо...
Гала, не ти ли се прави с желатин прясното сиренце, а?
Момичета, аз избягвам да помирисвам, че няма да си остана само с това!!! Снощи даже завих с една салфетка едно кексче, стоящо на масата под стъклен похлупак... Да не го гледам, че незнам какво ще направя ... Но и аз все си повтарям онази "мантра" на Бубка от хладилника ли беше?!? - "2 минути в устата, 2 часа в стомаха и после 2 г. на д...ето!" И толкова светкавично качвам от такива въглехидратни бомби - не ти е работа!
Мис Каприз , почерпих се аз още сутринта от кафецето ти за приятелки! Мерси! И сега к`во ще правиш без любовни дръжки - направо не ми го побира главата?!? Wink
И довечера ще припкам пеша към в къщи, че и през Кауфланд - леко отклонение...да се пораздвижат нещата! Искам вече в новата темичка да съм на седмата пейка!
Майки, виж тука - http://www.bb-team.org/articles/4174_semena-ot-chia
 но гледам -  Мазнини  ~30%, Въглехидрати - 42%; Протеини - 16%... на 100 гр. все пак - нали ще е по 1 с.л. на ден... дали не беше толериран продукт?!?  Аз по едно време си ги прибавях вечер в киселото мляко и ставаше много интересна консистенция като набъбнат семенцата, но нали си правя самоволни отклонения и незнам режимни ли са, толерирани ли са... Има кой да каже! Naughty

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 15:12 от ArhMih

# 717
  • Испания
Нямаам  Tired Ще погледна в магазин като ми попадне сирена мая, а иначе домашното сирене крема е с прясно мляко, кисело мляко, сол и въпросната мая. Ако в маята има нещо завършващо на -оза е ясноо.

Добре. Ще чакам инфо.  Wink

И аз да попитам Чиа позволена ли е Simple Smile

Да. Виж какво ми отговориха от официалния испански дюкански форум:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22977927#msg22977927  В поста има и доста инфо.

# 718
Намерих информация как се добива сирищната мая, няма да споменавам, че сигурно има гнусливи  Wink Като цяло е от животински произход и няма мазнини. Значи би трябвало да може да се ползва в режима. Все пак като се докопам до такава в магазин ще разгледам какво пише в състава.
ArhMih, аз не искам сирене, а сирене крема за мазане, че тази Ескуиза ми излиза златна  ooooh!
Като стана въпрос за сирене, скоро си купих да опитам въпросното Култура, обезмаслено, бляк  Sick много е гадно, толкова солено, че чак горчи... Бях си взела опаковка към 200гр. и за салата от 2 домата ползвах 1/4 от сиренето, хапнах 2 резенчета домат и изхвърлих всичко. Не се подлъгвайте с това уж обезмаслено сирене  Naughty
Смайлсчее, амаа хич не искам да ти отварям темата, че ме обхващат едни готварски страсти  Crazy метнах един поглед за чията и маалко по-надолу бум рибата в хартия, тъкмо се чудех какво да правя едни малки парчета сьомга  Joy
За РД-то ми съм замислила една палачинкова торта с шоколадов крем и целувки за разкош  chef като кажа така и повечето възкликват да ти имам диетата  hahaha Като я направя ще снимам, ако и на вкус съм я докарала ще кажа и рецепта.

# 719
  • Испания
...Смайлсчее, амаа хич не искам да ти отварям темата, че ме обхващат едни готварски страсти  Crazy метнах един поглед за чията и маалко по-надолу бум рибата в хартия, тъкмо се чудех какво да правя едни малки парчета сьомга  Joy
...

Видя ли сега ползата от файдата?  Joy Joy Joy Вече не чудиш, а знаеш какво ще ги правиш.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт