Коледата наближава, Дюкан с режима си ни направлява - 273

• 57 636
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
Привет Simple Smile
Аз влизам да се отчета за 1вия месец. Днес още 1кг. по-малко  Party Общо -6кг. затвърдени, -6см. от ханша и -4см. от талия  Sunglasses Вече преминах на схема 3/3 след месец ще се прехвърля на 5/5. Това си е лично мой избор, да не се възприема като регулярна практика! Днес ми е последния ден от 1вите 3/3 (т.е. последен ПЗ). Доволна съм, имайки предвид, че повтарям режима  #2gunfire
Хубав и усмихнат ден на всички   bouquet

# 391
Момичета благодаря Ви за милото посрещане,
реших да мина на варианта 5/5 и лека полека увеличавам храната, въпреки, че това, което писах като количество ми е достатъчно. За водата пия даже повече от 2 л. денвно.
И да се похваля днес кантара най - после се размърда -0,300кг., малко, но все пак е нещо.
Успех на всички!!!

# 392
  • София
Здравейте на всички...
позакъсах с писането в темата,но и няма с какво ново да се похваля!
Определено съм в сериозен почти едномесечен застой и си карам кротко и режимно ,в очакване на минуса!  Tired Tired

# 393
Здравейте момичета,
Може би сте дискутирали по напред но нямам възможност да прочета всичко 5 години назад,затова искам да ви попитам:
Смятате ли че е режимно вместо вода да се пие чай от джинджифил,в който на 1 л.течност вода  се слага 1 с.л мед.Казаха ми че е много полезен...
И  още нещо искам да питам Вещи-преди имахме линийки на които отбелязвахме теглото си,сега не ги виждам.
Хубава,спокойна и отслабваща вечер!!  bouquet

# 394
Не е режимен медеца  Tired Джинджифил можеш да си правиш на чайче, много момичета преди пиеха за засилване на метаболизма. Но лично мое мнение, че поне 1,5л. чиста вода трябва да се пие.

# 395
  • Плевен
Привет, сладури! Честит двоен празник на всички! То за нас е по-скоро единичен - позволена ни е само любовта! Ами тогава - нека сме пияни от любов!
Весел празник!
При мен - пак плюс! Хайде да кажем, че е от пълнолунието! Но аз пък от незнам колко време не съм правила чист протеинов ден! Снощи си направих и една не малка зелена салата с лук, репички, морков и цвекло, а и с двете последни нещица трябва да се внимава... Абее аман! Но след това боледуване много държа да имам разни витаминозни бомби всеки ден в менюто. Те пък колко са витаминозни днешните зеленчуци е друг въпрос!
Рошавчето, вече са ти отговорили за медеца... Аз си правя що годе редовно един джинджифилов чай, но слагам вътре и малко зелен, 1 с.л. коприва, лимон и понякога го смесвам даже с прясно мляко - става по-меко питие с него. Почти винаги го пия неподсладен. Нещо като лекарство го приемам този чай, не ми е най-голямото удоволствие в живота да го пия!?!  Mr. Green
Да беее - верно - няма линийки, няма нищо! То този новият вид, дето пропищяхме, че не ни харесва още в началото - така и ще продължи занапред - още по-неприятен става, амЪ!  
Хайде, банда, да внимавате днес и да не "шмугнете" някое и друго сърце! Аз снощи се трепах с една торта, че трябва да е за подарък на моите родители за утрешната им златна сватба (да са ми живи и здрави, милите!) Ядосвах се, че се нагърбих да правя торта по съвсем нова, непроверена от мен досега рецепта, недообяснена много добре и подробно...и се мотках, накрая оставих заготовките на балкона да си починат от мен, да ми мине яда и днес ще я сглобявам...но преди това ще мина и напазарувам необходимите продукти за едно Тирамису, че ако не ми хареса крайният резултат на "подаръка" - да им спретна моя специалитет (със завързани очи мога да я направя!) Та - изкушения дебнат отвсякъде! Вие си спретнете дюкански десертчета, че да няма издънки с апетита! До понеделник, момичета и Стайко! Обичам ви! Мога да проверя по някое време дали някой ще ни метне някое и друго любовно протеинче! А дано (ама надали!) Heart Eyes
И живнете малко, де, пишете, не само да четете и спотайвате! Така няма да отлепим скоро от тази "втора" страница! Аниии, къде си?

Последна редакция: пт, 14 фев 2014, 08:40 от ArhMih

# 396
  • Лутаща се
За да ви се виждат подписите, където предполагам са ви линийките трябва да влезете в профила си и да отбележите, че искате да се виждат.

# 397
Здравейте!

Искам да попитам, ако искам да сваля 3- 4 кг. каква схема е добре да следвам?Колко дена на чисти протеини и колко смесени.?И за колко време бих могла да стигна до желаното тегло?

# 398
  • Плевен
Додо33, ако държиш да ги свалиш с този режим, направи си ударна не повече от 3 дни, после можеш да продължиш на 3ПЗ/3П или пък 1ПЗ/1П. Не знам височина и кг и дали въобще имаш наднормено тегло, за да дам някакви прогнози за колко време ще свалиш тези 3 - 4 кг?!? Ако не са ти излишни, организмът ти може трудно да се раздели с тях. Може пък само като си промениш малко хранителните навици и изключиш тестени, сладки храни, газирани напитки и без режима на Дюкан да си ги свалиш... Може и само с повече движение да ги свалиш за 2-3 седмици... На този режим щом си се спряла, направи си калкулатора (1 стр.) и той "ще те светне" за колко време ще си на втора фаза и кога ще преминеш в трета. Ако пък едно такова протеиново хранене е изненада за твоето тяло, може още в ударната фаза да ги махнеш тези килограми... Без информация за твоите мерки и теглилки, няма как да дадем инфо за време, схема и т.н.
Момичета, успешна седмица желая! Времето е чудесно за разходки! Възползвайте се! Аз си държа плюса, но тази седмица ще ми е предимно протеинова и ще се сборя с него! Дерзайте!

# 399
Здравейте , Дюканки!
Тук съм на балкона и ви чета от телефона, че няма време за лаптопа. Хванал съм се на една нощна работа уж за по-вече пари. 7 нощи по 12 часа. И пътуването до там 1 час и навръщане 1 час. и останалото- сън. Няма време за нищо друго. Инъче си дюканствам. Смъкнах 3 килца от натрупаните по празниците, но има да махам още 4 кг за да стигна до теглото преди празниците.
Успешна седмица ви желая!

# 400
Здравейте!

Къде мога да погледна калкулатора на Дюкан, за да разбера колко време трябва да съм във втора фаза?

# 401
Тук съм. Няма с какво да се похваля, дори напротив   Confused Но ще си нося кръста както се казва - в събота си развалих режива с 2 ябълки и 1/2 пакетче солети, тъй като нямаш абсолютно нищо друго покрай болницата за ядене, а бях вече пред припадък. Как да е, ще видим как ще ми се отрази. ИнАче (staiko1 нищо лично  Peace) имам смъкнато почти кило, от неядене, недоспиване, стрес и притеснения. Ще видим дали ще се задържи, и ще местя линийка.
Dodo33 калкулатора е на първа страница в различните си езикови варианти  Peace
Лека, режимна и успешна седмица на всички  Peace

# 402
Здравейте дами. Аз съм нова в темата. Не съм правила режима преди, но сега искам да се включа. Имам да свалям около 15 килограма. Ще ме посъветвате ли нещо?  Мога ли да ям от тези сладкиши от щандовете за диабетици?

# 403
Тук съм. Няма с какво да се похваля, дори напротив   Confused Но ще си нося кръста както се казва - в събота си развалих режива с 2 ябълки и 1/2 пакетче солети, тъй като нямаш абсолютно нищо друго покрай болницата за ядене, а бях вече пред припадък. Как да е, ще видим как ще ми се отрази. ИнАче (staiko1 нищо лично  Peace) имам смъкнато почти кило,
Приемам позитивно критиката - за оправдание , бях уморен и ми се спеше след поредната 12 часова нощта смяна.

# 404
Добро утро Simple Smile
Знаех си аз, че нещо ми е познато, но не бях съвсем сигурна...
 >Здраве и красота / Диети, поддържане на фигурата / Re: Дюкан ме връща на ниво със салати и месо - 269    : Съб., 23 Март 2013, 12:28
mimensita, от зор съм на АД...повярвай ми...но друг път може да разкажа.
През бременноста качих 30 кг, от които свалих 15 с 90 дневната диета. Не кърмя. Висока съм 1.63 и тежа 67 кг. Искам да стигна до 57кг.  Преди време бях на режима на Дюкан и свалих и за това ми се иска и сега да опитам, но искам да съм на макс стриктна. На 25 г съм.
От днес съм на мръФка.  Надявам се в този форум да намирам сили в тежките моменти, в които ще ми се дояжда шоколааад
 >Здраве и красота / Диети, поддържане на фигурата / Re: Дюкан ме връща на ниво със салати и месо - 269    : Пет., 22 Март 2013, 12:05
Извинявам се за тъпия въпрос, всичко си пише, но аз да се подсигуря. Smile
През ударния етап, мога ли да ям зеленчуци с месото?
Това са цитати, вижда се от кога на mama_i_bebe . Защо ни лъжеш само не ми е ясно  newsm78 И не, не може да се консумират сладкиши от щандовете за диабетици. Този път вземи прочети поне 1ва страница от темата  Crossing Arms Лично мое мнение режима не е за теб.
Хубав и усмихнат ден на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт