Коледата наближава, Дюкан с режима си ни направлява - 273

• 57 690
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте мили хора, аз се завърнах при вас от понеделник, имам невероятен резултат Simple Smile 61,5 Simple Smile още 1-2 кила и съм БОМБА ! Атмосферата тук е страхотна, напоследък ! Сигурно е от слънцето навън Simple Smile (Стайко имам инфо, че и в UK e слънчево тия дни ) GalaEluard къде е тази активия 0,5 % търсих в пикадили, карфур и фантастико в центъра ни вест, ни кост от нея, за ескуизата да не говорим Simple Smile

# 481
Ескуизата и аз вече не я откривам по нашите магазини, но ми носят от чужбинско когато може. Активиа 0.5% натурална купувам от Метро 1 стекче 6бр. цената не помня 5-6лв. Другаде не съм я виждала да се продава.

# 482
Ескуизата я има в Кауфланд.

# 483
Ескуизата я има в Кауфланд.
ураааа ! Днес ще ходя в била да се запася с режимности ( ако има време ще скокна и до някой Кауфланд) , че от утре съм на Дуфастон, който не съм пила до сега (СТРАХ) , а и ще ми е 4ти ден П .  Забравих да поздравя всички за МИНУСИТЕ ! е ПОЗДРАВИ !

# 484
Добро утроо Simple Smile
В голяма чуденка съм  newsm78 Тази сутрин съм още 1кг. по-малко, че даже и 300-400гр., но грамовете не ги броя аз. Това е 3ти ден, вярно, че всеки ден ходя пеша и правя кардио на тренажора, но за по 10-15мин. Няколко пъти се теглих, да не би кантара ми да не е наред нещо, е, наред си е, тествам го и с туби от 11л. минерална вода. Както е тръгнало след месец ще съм в 3та  #Crazy Не ползвам нищо от толерираните, освен веднъж миналата седмица си правих крем с нишесте. Вчера ядох печено  пуешко за вечеря, а обяд бъркани яйца с няколко парчета тофу, 1 кофичка кисело мляко преди обяда, сутринта триците с активиата 0.5%. Хем съм много радостна, хем не мога да повярвам, че за месец и 11 дни почти 10кг. съм смъкнала.
Хубав и усмихнат ден на всички   bouquet

# 485
Привет момичета,
влизам да се отчета днес точно един месец, от както съм на режима.
За 1 месац  - 4,8 кг.
Ханш - 3 см - там ми е най-големият проблем и за това други мерки не меря.
Бавно се случват при мен нещата. Имам за сваляне още около 8-10 кг.

GalaEluard това е страхотен резултат! Поздравления!

Продължавам схемата ми е 5/5. Дано утре имам минусче, че нещо пак зациклих на едно място.
Хубав ден на всички!

# 486
Здравейте момичета,  да се похваля днес съм минус 1кг и нещо. Сантиметрите ми също намаляват, бавно но славно Хубав ден на всички! Hug

# 487
Здравейте и от мен   bouquet
Режима си върви бавно но славно, половината път е изминат и остава още толкова, боря вече 11-тото кило. Но нещо мерките мнооого ме притесняват. Взех да приличам на амфора - кокалите ми на рамената щръкнаха рано, рано, скулите излезнаха, а в Д-то никва разлика. За сега не мисля да сменям схемата и да минавам на онази за сваляне в долната част. Май ще наблягам  на супите, въпреки че пия по 4л течности, явно че и манджите ще ги оставя за малко и ще мина  и там на течни супички. Ако някой друг има идея как да се обърнат нещата, и да почна да свалям и в долната част съм отворена за всякакви съвети.
Иначе другите размисил налегнали ме напоследък са относно пилешкото - то предполагам всеки е почнала да се замисля. В къщи поне 2 пъти седмично готвих пиле, 1 телешко, 1, свинско, 1 риба и 2 постно. Явно ще сменям схемата и ще ограничавам както домашните, така и себе си относно това месо. Кофтито, че от него се внася най-голямото разнообразие на режима ни - става и за салати, и за супи, и за манджи, и за скара... Не съм решила още с какво ще го замествам, че той златен ще излезне за семейния бюджет този режим, ако се хвърлям само на телешко и сьомга или друга риба... Sad

# 488
  • Плевен
Привет, сладурчета!
Ехей, много заслабващи има! Браво!
Майки, браво, браво! Ще падат те къде ще отидат - толкова усилия и от толкова страни ги атакуваш! Много добре правиш! Храна, движение, танци! Не ги спирай танците - явно сега ще тръгнат килцата надолу по-бързичко!
Mariya-Mina, еее то не останало вече почти нищо за сваляне! Супер!
GalaEluard, чудесно! Какво по-хубаво от това! Отпушила си го този метаболизъм яко! И ти като Майки си предприела удари от три страни по килцата!      bouquet
aneli003 , и твоят месечен отчет си е много добър! Имаш по-малко килца за сваляне и затова е по-бавничко.  
Pteq , честито за сваления килограм!
ANNAFACE , ами почвай и ти да въртиш педалите на твоя уред в къщи! Иначе пък - какво 11 кг са си заминали вече!   bouquetМоже пък изведнъж да ти проличи, бе момиче! Споко! Ще го постигнеш пак мечтаното тяло!

Аз също имам днес минусче от 500 грама, но на фона на вашите паднали килца - направо си е едно нищо! Снощи ядох навън едни пилешки флейки. Тази вечер пак сме на пилешко - бутчета пък, ами какво да се прави - няма как да го махнем пилешкото от менюто! Ще търся довечера риба да купя, телешко..., че да има поне за две-три вечери! Въобще е ден за пазаруване, че и аванса снощи дойде... Ще се натоваря довечера, но трябва да се пълни този хладилник. Обула съм си и аз едни подходящи боти за пеши преходи, че все се оправдавам с токчетата и скоро не съм си ходила пеш до вкъщи. Голямо значение има това движение за режима!
Спорна вечер, банда и до утре!

# 489
Анн, пуешко? От Метро купувам охладени бутове 5лв. и нещо е кг. , вярно кокалите са по-големи, но има доста месо чисто, като махна кожата отдолу няма сланина като при пилетата.

# 490
Здравейте,момичета!   bouquet
От месеци ви чета и се самонавивам да опитам режима и най-накрая се реших.Отидох в най- близката книжарница и си купих книгата  методът Дюкан . Прочетох я на един дъх и от утре започвам. Опитвала съм какви ли не диети (90 дневна,точкова,с кленов сироп, гладуване , хербалайф и какво ли още не)с помоща на които достигнах 106 кг на ръст 167.Мисля да направя 10 ударни дни . Заредила съм хладилника само с режимни неща Simple Smile ще ви пиша и чета редовно за да може вашите резултати да продължават да ме мотивират Simple Smile
P.S. Края на месец август ще се омъжвам което допълнително ме амбицира да бъда 1000 процента стриктна 

# 491
Добро утро Simple Smile
debelanka23, привет и успех  Peace Ако приемаш съвети, 10 дни ударна няма смисъл повече от 5 дни. Само ще кажа, че аз 1вия път на Дюкан започнах 121кг. при височина 165см. направо квадратна  Sick И аз бях решила да правя 10 дни, но момичетата тук ме разубедиха, бях стигнала до 7ми ден, но реално след 5тия нямах повече свалени кг. в ударната. За 9-10 месеца бях успяла да достигна 74кг. успях да се докопам до 72кг. и послее започнах 3та, но за около месец спазвах и после изтървах края, та си върнах доста кг. Пробвах 90 дневната по едно време, но явно на мен не ми влияе (2кг. за месец при стриктно спазване) спрях я и след това скорострелно качих към 15кг. И ето ме отново на Дюкан, този път с няколко наум  #2gunfire
Ето старите ми снимки от преди и след http://eluard.snimka.bg/other/dyukan.632908.25552564
парола: 12345
Хубав и усмихнат ден на всички   bouquet

# 492
Добро утро и от мен!   food010
Благодаря за съвета,GalaEluard . Приемам всякакви съвети (все пак съм начинаеща дюканка). Резултатите ти са били доста добри.
Менюто ми за днес е:
Закуска-половин кисело мляко с 2 лъжици овесени трици
Обяд-пилешко филе на скара
вечеря-омлет от белтъци
Така добре ли е?

# 493
Не ограничавай количеството позволени протеини, колкото ти се яде толкова Simple Smile И аз в началото така се страхувах от количествата, но отново момичетата от темата ме вкараха в правия път. Триците повечето ги ядем по 3с.л. от 1вата дюканска книга е било така. В новите издания се говори за овесени трици според фазата, 1ва - 1с.л., 2ра - 2с.л., 3та - 3с.л....  Просто когато си гладна хапвай режимно и не се притеснявай. Тук не се броят калории, няма определени часове за храненията, щом е режимно не е проблем  Peace Спазваш само ограничението на млечните 1кг. според старата книга, според новите 700-800гр. Прясното мляко 250мл. на ден, като влиза в количествтото на млечните.

# 494
Здравейте и от мен! Бях стриктна 10 дни, докато онзи ден не се събудих подута и червена от главата до петите. Отидих бързо в болницата-бам, алергия от пилешкото месо, което е бъкано с хормони и антибиотици. И честито, сега съм на инжекции. Така, че, внимавайте с месото!

Общи условия

Активация на акаунт