Съпруги на военнослужещи - 7

• 58 628
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Е те сега са към Графа...та не знам как ще стоят нещата.

Чак пък борба...карта от поделението не сме взимали никога, само една година кандидатствахме и не ни одобриха. После на свободната продажба.

# 346
Леко увеличение има на цените за Лято 2014

http://militaryclubs.bg/sites/default/files/zapoved_ceni_oh_122_18_02_14.pdf

# 347
Някои бази ще  имат и повече смени...
http://militaryclubs.bg/sites/default/files/zapoved_ceni_oh_130_18_02_14.pdf

# 348
  • Пловдив

Апартаментите само на семейства с деца ли се дават или може и от двойка?
И преди да ме вербувате, че съм толкова нахална  Mr. Green , да кажа че питам за началото на сезона /от 1 или 11 юни/, когато предполагам и без това няма голям наплив, особено от семейства с малки деца.

Питам, защото ми препоръчаха Вила Сирена, а за там гледам, че само апартаменти предлагат.. или има и стаи? Никога не сме билли в Созопол и не знам как е във въпросната вила.. а и не знам и дали ще ни огрее изобщо де.

И да не забравя - честит празнк на всички дами   bouquet  bouquet

# 349
Даването на апартаменти на семейства с повече от 1 дете е с цел да не стоят празни легла. И без това семействата с повече деца са ощетени. За многодетните пък да не говорим. Агенцията винаги настоява броя на хората да е колкото леглата в помещението. Разбира се , на 28.09 ако никой не иска апартамент във Флагман агенцията ще го реализира.
И разбира се ако си съпруга  на генерал няма да ви настанят  в двойка стая. Laughing

# 350
Честит 8 март мили момичета  Flowers Bouquet бъдете здрави и ценени от своите любими хора Simple Smile

Относно картите тази година ММ каза че е искал само за Созопол карти т.е и трите му желания са за там ,понеже предни години  така и не ни одобриха сега се надявам да се получи .По спомен към края на този месец се сформираха комисиите и до към средата на април сме плащали дано и сега да е така  Wink

# 351
Много ми е интересно,кой одобрява за картите, все едно кандидатстваш за работа.

# 352
И аз да споделя мнение за картите. Напишете си се , пък ако не от поделението, ще си вземете на свободно, миналата година бях номер 400 и някой си и имаше карти. На Несебър бяхме, малко е далеч от плажа, но пък ние ме без деца и не ни тежеше. На Созопол е мн хубаво, ако можете си вземете карта за там, а що се отнася до апартамента предполагам ,че от 1 юни както сте написали ще ви дадат и без да сте съпруга на генерал , ако има свободни Simple Smile Трябва да попитате просто, ако има свободен апартамент и няма желаещи които да са с деца или с много деца Simple Smile Късмет

# 353
При нас Несебър отпада, понеже сме с 2 малки деца, а знам че хотела е бил далече от плажа.И аз искам Созопол, а дано, ама надали... Laughing

# 354
Здравейте!

А кога започва свободната продажба, защото си мисля , че през поделението тази година няма да стане?

# 355
Аз преди няколко години съм вземала за Созопол, но беше юни месец и в нашето поделение никой не ги искаше, предполагам и за септември имате шанс за там , но в активните юли и август наистина ще е трудно. А за Несебър да споделя само , че ако сте с кола на базата на НСА има паркинг и там плажа  си е на базата, но мн военни ходят там с децата си. Поне моите наблюдения са такива.

# 356
Апартаменти се дават на който вземе...
На нас с 2деца миналата година дори не предложиха апартамент, а бяхме в стая за 2ма човека. В същото време в базата имаше 2ки в стаи 2+1. Апартаментите поне си бяха заети от хора с деца.

vanya_pleven, свободната е май месец, някъде към края. Обявяват го на сайта.
Мъжа ти в ШЗОто или в Д.Митрополия е?

# 357
Здравейте!

А кога започва свободната продажба, защото си мисля , че през поделението тази година няма да стане?

Тази година вероятно свободната продажба ще е от 12.05. Обикновено плащането на картите е до 30.04. До 06.05 са почивни дни и после има четири работни дни да обработят данните от банките. Едва ли ще бъде преди 12.05. Понякога е стартирала на 07.05., но тогава не са били сливани почивните дни до 06.05.  Но никога не е започвала свободната продажба в края на май.

# 358
kativita, възможно е, явно не съм обръщала внимание.
Ще е кофти ако е от 12ти...че моя мъж тогава заминава за Хисаря. ( ама ще го мислим като обявят датите.

# 359
Съпругът ми е в Долна Митрополия, но там картите все още не са пристигнали.Това , което казват е, че са изпратени от София, но ги задържат в Графа.

Общи условия

Активация на акаунт