Съпруги на военнослужещи - 7

• 58 497
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
 Тъй тъй, там всичко е цветя и рози...

# 166
Много ми е интересно, когато са в къщи не ядат ли тези мъже?
Само на курс като отидат ли ядат? newsm78

# 167
  • София
Здравейте, може ли тези от вас, които са почивали на Пампорово в х-л Хармония да споделят отзиви?Интересува ни най вече има ли в близост ски писти,ски гардероб и цени евентуално?Предварително благодаря.

Точно под хотела има нещо като детска писта, а седалковия лифт е съвсем наблизо. В хотела имало шейни - 3 лв., ски гардероб не видях, ние бяхме пролетта.

# 168
Много ми е интересно, когато са в къщи не ядат ли тези мъже?
Само на курс като отидат ли ядат? newsm78

Нали можеш да направиш разлика м-у продукти и домашно сготвена храна и готова храна от магазин, закусвалня и т.н.
Със сигурност второто излиза повече.
Хайде не е нужно сега да се правим и на ощипани госпожици...

# 169
 Хм, че моя у нас не яде, само малко водичка и от време на време хляб....Но за това пък как хубаво чисти, на това поне го е научила БГ армията....А сега на курса, как да се покаже така пред останалите, няма да се излагаме пред чужденците я...

# 170
Харчат пари защото ходят по кръчмите аз да ви кажа. Mr. Green Когато моят мъж беше на продължителни курсове преди много години и му беше втръснало от банички правех следното: сготвям 2-3 манджи в неделя, още горещи ги слагам в буркани и те се запечатват от само себе си. Така издържат около седмица стига да не са на много топло.
Сега се сещам за един колега на мъжа ми, който отказва всякакви курсове даже и в чужбина, защото не можел да яде друго освен манджите на мама hahaha

# 171
  • Пловдив
...
Сега се сещам за един колега на мъжа ми, който отказва всякакви курсове даже и в чужбина, защото не можел да яде друго освен манджите на мама hahaha

Joy Joy Joy

Ами да, вървят повече пари. Един колега на моя приятел до миналата седмица беше на курс, ами харчел си човекът по кръчми /има странични доходи, не е на една заплата/ ... до 300 лв. на седмица, ама сега му се паднало да скъса синджира.  hahaha
Пък и бивало толкова мъже на едно място и да не седнат да изпият по една ракия. Ще им се смеят бе.

# 172
 Ми ходят си момчетата, няма лошо...Който е вързан в къщи, там се развързва...Ама никаква полза от тези курсове, само товарят бюджета...

# 173
Момичета не забравяйте , че все пак вашите съпрузи са военни. И по-добре на курс и то в прекрасния Търновград, отколкото командировка в Пъстрогор при бежанците.

# 174
Е, могат и на границата да ги пратят като полицаите....да мръзнат и стоят в мизерията...
Човек все трябва да има за какво да мрънка...като го пращат на курс...що го пращат. Като не го пращат...защо все други пращат.

# 175
  • Разпиляна във въображението
Аз от една година и половина вече правя това, което armyhousewife прави. Направо се сбърквам от готвене Crossing Arms

# 176
  • Пловдив
 През одисеята с готвенето и аз минах - 4 месеца... При това ММ беше на курс за станция, на която не е в разчета... Нямало кой да пратят, та затова - него... Нищо, че по това време беше с новоизлюпен син...  А месец преди това, го спряха от курса по английски, защото тъкмо съм била родила...
Иначе паричките си хвърчат яко - главно през ауспуха

Последна редакция: чт, 30 яну 2014, 02:10 от sweet_maniche

# 177
Момичета, не ме разбирайте погрешно- не ме притеснява отсъствието на мъжа ми, а ме притеснява как то се отразява на бюджета ни, защото всичко си го плащаш от джоба.  Tired

# 178
Да,с отсъствието им сме свикнали-мисии,учения,командировки,курсове....Но за парите си права-отразява се сериозно. Ние сме на същия хал,само че непрекъснато-мъжът ми си плаща,за да ходи на работа. Всеки ден изминава по 50 км само в едната посока,излиза по тъмно и се прибира по тъмно. Даже се смяхме с него,че трябва да дойдат почивните дни,че да се видим на дневна светлина  Simple Smile. Поне 140-150 лв на месец отиват за път,и то като се комбинират по 4-5 човека в един автомобил.

# 179
  • Пловдив
ние и двамата сме на 20тина км от вкъщи... Като сложиш разходите за бензин умножени по 2 (понякога и по 4, защото сме с една кола) - сещайте се... Сега поне съм в майчинство, та разкарването е наполовина Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт