Съпруги на военнослужещи - 7

• 58 506
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Момичета вероятно съм им разменила имената , сега питах мъжо каза Флагман бил, това е от към входа с колите , до паркинга къщичките , бунгала ,все тая , по скоро къщички , че на мен като ми кажат бунгало и ако знаете какво си представям. А тези са хубави , били сме в не знам как да го нарека , двойна стая ли е единична ли е , влизаш малко коридорче и си направо на леглото  , не можете да се разминете изобщо , там на двамата ни беше клаустрофобично за дете абсурд, има и стаи със спалня и холче , това е доста по добре , и обширно. Мъжо ги взима и аз представа нямам дори нито за цени нито за вид на стаята.

# 211
Два пъти сме взимали карти от Агенцията и то доста време след края на свободната продажба. И двата пъти бяхме в хубави стаи, вторият път даже бяхме в апартамент.
Моят мъж отказа да ползва "подаръка" в Маяк след мисията и си купихме редовна карта.

# 212
При нас пускат само обикновени стаи,апартаменти няма никога - за Флагман.
Миналата година се вредихме  и взехме,но тази не ни устройваше двойната стая и за това взехме от агенцията след като 2 дни звъняхме по телефона,на третия вече бяхме с карта и то за 6 дни в тези къщички от страни.

# 213
Миналата година мъжа ми беше командировка и изобщо не се бяха сетили от поделението да осведомят колегите му, че са изпратили списъка с картите. Когато се върна, вече беше приключило всичко.
По мои спомени е имало един път и карти за апартаменти във Флагман.

# 214
При нас не помня да е имало апартаменти за Флагман.
Миналата година извадихме късмет,защото на третия ден бяха пуснали още карти и то все за къщичките ,които наистина са огромни в сравнение с двойните стаи.
За 5 нощувки платихме към 290 лв. за 2-ма възрастни + 1 дете на 7 години.

# 215
При нас не помня да е имало апартаменти за Флагман.
Миналата година извадихме късмет,защото на третия ден бяха пуснали още карти и то все за къщичките ,които наистина са огромни в сравнение с двойните стаи.
За 5 нощувки платихме към 290 лв. за 2-ма възрастни + 1 дете на 7 години.
Къде се намират тези къщички, като влезнеш през портата, встрани някъде ли, имаше нещо като къщи една до друга, качват се с няколко стълби.Аз не знам как е в Маяк, но тя е най-отдалечена от плажа.На нас миналата година ни предложиха за Флагман, но рано 01.06, затова се отказахме и взехме на Фрегата 01.07

# 216
Два пъти сме взимали карти от Агенцията и то доста време след края на свободната продажба. И двата пъти бяхме в хубави стаи, вторият път даже бяхме в апартамент.
Моят мъж отказа да ползва "подаръка" в Маяк след мисията и си купихме редовна карта.
А редовната карта колко излиза ?

# 217
ESTELITA, къщичките са отстрани в дясно като се влезе през портала и се спуснеш надолу. Както има и разположени такива малко преди паркинга.
Редовна карта за Флагман 10дни, 2+1 излиза 480лв.
За Маяк ще е с 20-30лв. по-малко.

# 218
ESTELITA, не си спомням точно колко пари беше. Мисля, че беше петстотин и нещо - апартамент в Адмирал за двама души и две деца (тогава бяха на 3.5 г и 1 г.). Картата беше за десет дни.

# 219
ESTELITA, не си спомням точно колко пари беше. Мисля, че беше петстотин и нещо - апартамент в Адмирал за двама души и две деца (тогава бяха на 3.5 г и 1 г.). Картата беше за десет дни.
А сега де, ние миналата година платихме 500 и нещо за 2 възрастни и две деца на 3 и 5 години,това значи че на нас са ни дали редовна карта ли? newsm78
Каква е разликата?

# 220
Да, редовна карта си е. Аз имах предвид, че моя мъж отказа петте дни, които им се полагат безплатно след мисия и си взехме нормална карта.

# 221
Да, редовна карта си е. Аз имах предвид, че моя мъж отказа петте дни, които им се полагат безплатно след мисия и си взехме нормална карта.
Peace
Къде беше на мисия съпругът ти?Преди2- 3 години и моя мъж се точеше за Босна, но в последния момент се отказа,просто нямаше да мога да се оправя с малко бебе и батко на на 2,5 години

# 222
В Афганистан.

# 223
ESTELITA, цената на картите зависи от типа стая, както и от възрастта на децата.

# 224
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
ужас ... тръпки ме побиха ... мислех, че само някакви супер амбициозни несемейни момчета ходят ............

Общи условия

Активация на акаунт