Съпруги на военнослужещи - 7

• 58 639
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Асеновград ДСК са все последни, та по-рано от 14.30 честно казано аз и не очаквам да има нещо.

# 301
Момичета,в Асеновград са превели парички.ММ току що ми се обади че е получил СМС Hug Crazy newsm74   Ние сме на УниКредит!!!

# 302
  • Пловдив
Щом при едните има, ще дойдат и при другите. Просто преводите се отразяват по различно време в зависимост от банката, където е сметката.
И в нашата фирма е така. Тези, които са със сметки в обслужващата банка получаваме парите веднага. Тези, които са в други банки, може да получат парите на следващия ден, ако преводът е направен след 12 часа. Споко.  Simple Smile

# 303
Хубавото е ,че  днес ще има заплати  newsm44

# 304
Даааа и няма да скучаем през уикенда  newsm68 coolcool

# 305
  • Пловдив
и при нас има Peace
С благоверния не мога да се свържа, да докладвам при тях как е положението Mr. Green

# 306
и при нас има Peace
С благоверния не мога да се свържа, да докладвам при тях как е положението Mr. Green

Има заплати  Peace

# 307
и при нас има Peace

Има заплати  Peace
newsm44 newsm44 newsm44

Ще има утре Джъмбо за децата  Laughing

# 308
И ММ има вчера заплата.

# 309
ние даже похарчихме някой лев  Joy

# 310
Пуснаха заплати се разбягахте да харчите  Laughing Wink Wink

Търся инфо за военната станция в Банкя. Всичко ни е на много първоначален етан на разузнаване, даже по-подробно ще гледам утре сутрин, но все пак ще ми е от полза, ако някой сподели лични впечатления.

# 311
  • София
В Банкя няма станция, има военен санаториум за сърдечно-съдови заболявания. Подчинен е на ВМА. Общо взето е пълно с баби и дядовци, бивши военни.

# 312
vivianka, обяснили са ти вече, санаториума е със статут на болница и режима там е в общи линии такъв.
Ако мъжа ти има някакъв проблем с нерви, сърце и т.н. може през военния лекар в поделението да го изпратят.
Иначе, може да се пробвате и свободно, но предполагам ще е като в Хисаря...вечно нямат места.

# 313
Да, точно така. Аз съм се изразила неправилно. Подобно инфо беше стигнало и до мен, че е военен санаториум. А самите условия в санаториума? Храната как е, стаите, Нещо интересно в околностите за разходка? Общо взето всичко ме интересува.

# 314
vivianka, вие искате свободно да отидете, или за лечение?
Колега на мъжа ми беше ходил преди 2г., мога да попитам.

Общи условия

Активация на акаунт