Съпруги на военнослужещи - 7

• 58 612
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
vanya_pleven, да, от както минаха на подчинение към Графа, нещата съвсем се....
И моя мъж е там..Simple Smile

# 361
Здравейте,
момичета можете ли да ми кажете какво представлява мезонет във Фрегата...
И въобще какво ви е мнението коя база от Северното черноморие е по- добра ,Адмирал или Фрегата.

# 362
junia-eli, мезонета във фрегата е на 2етажа. Долу имаш голяма стая, горе е една по-малка със спалня.
Иначе, Адмирал определено е по-добре от към храна, а Флагман най-добре. Simple Smile
Фрегата е отдалечена, над главния път е (на някои им пречи шума от колите) и имаш стъпала (към 120бр).

# 363
  • Варна
Момичета, а знаете ли защо ВПД Боровец и Олимп ги няма за летният сезон? Ние бяхме решили да отидем до там това лято, но май ще ни се размине.

# 364
Момичета, а знаете ли защо ВПД Боровец и Олимп ги няма за летният сезон? Ние бяхме решили да отидем до там това лято, но май ще ни се размине.
До колкото разбрах, Олимп го затварят сега след зимния сезон за ремонт ( неопределено време )

# 365
  • Стара Загора
E super opredeleno Olimp ima nujda ot remont!

# 366
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Със тези карти ми възбудихте любопитството. ММ изобщо не иска и да чуе за тези карти. Отговора му е, че и без това цяла година е с военни, та и почивката пак да е с такива. Ще видим де, ще му мрънкам, че като гледам цените са много изгодни.
Останах с впечатление, че на Созопол е много добра базата? Питам защото ние сме с две деца и не ми се иска да се носим напред-назад с хавлии, пояси, лопатки и кофички и т.н.

# 367
vivianka, то другите военни ги виждаш основно в ресторанта...през останалото време може и хич да не ги срещнеш. Simple Smile
Созопол много го хвалят но трудно се взимат карти за там.
С 2деца, Флагман на Св.Константин и Елена. : )

# 368
Момичета ММ ми обяснява за някакви пари който щели да им изплащат от лимитните книжки и отделно на това тази година дрехите за пари щели да са кеш.Аз нещо не мога да го разбера а и не ми се вярва армията да даде така лесно пари.Някой по запознат от ММ има ли или поне да ми обясни по не военен начин за какво иде реч

# 369
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Радинка, те всяка година им изплащат остатъка от лимитните книжки. Даже миналата година моя мъж беше с най-голям остатък  по лимитната книжка от цялото поделение. Пали на ръка за дрехи...не ми се вярва баш така да е, но не съм чула нищо от ММ. Ще питам.
Maryse, предполагам и аз така, че няма да е както ми го разправя той, ама като се е закучил и това е. Даже незнам ще има ли възможност да вземе карта. Но определено ще го подпитам,ако успея и да го убедя ще е доволна работа.И на тия цени....

# 370
Радинка, те всяка година им изплащат остатъка от лимитните книжки. Даже миналата година моя мъж беше с най-голям остатък  по лимитната книжка от цялото поделение. Пали на ръка за дрехи...не ми се вярва баш така да е, но не съм чула нищо от ММ. Ще питам.
Maryse, предполагам и аз така, че няма да е както ми го разправя той, ама като се е закучил и това е. Даже незнам ще има ли възможност да вземе карта. Но определено ще го подпитам,ако успея и да го убедя ще е доволна работа.И на тия цени....
Моя също взе остатъка от лимитната книжка, 90% от нея. ММ тази година ще ходи на Корен май месец,минала година беше пропуснал.Тази вечер имат и банкет,техните банкети никога не свършват Simple Smile.Твоя мъж в кой дивизион е ?

# 371
 А при ММ се чу,че тази година няма да се изплаща нищо, защото ще сменят униформите с нови.

# 372
А при ММ се чу,че тази година няма да се изплаща нищо, защото ще сменят униформите с нови.
ММ също каза, че май щели да имат нови униформи, ще видим Simple Smile

# 373
ММ е в Благоевград но той уж взе остатъка от лимитната му книжка явно не е бил пълния размер нз говори ми за някакви 100 лева

# 374
  • в рaя
Уф, честно, ако сменят униформите много ще ме е яд! Миналата година с ММ си поръчахме пълен комплект униформа (шиха ни ги по поръчка някаква Габровска фирма мисля) и там ни отиде лимита, та накрая ни изплатиха по 15-20 лв. Сега ако ги сменят и каква файда, че си имаме нови?! Голяма простотия!
Ох, аз след 4 годишно отсъствие след 15 дни се връщам на работа Sad Много ми е едно ...

Общи условия

Активация на акаунт