Съпруги на военнослужещи - 7

• 58 557
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Хайде честито на печелившите. Simple Smile

Тази година по поделенията изобщо изглежда не са пускали от малките карти за по 5-7-9дни. Аз точно такава търся.
при нас имаше само за Маяк 7 дни
Като цяло е нямало много желаещи тази година за карти,нормално в предвид датите,които бяха за нашия дивизион

# 511
  • Пловдив
Ние миналата година ходихме на Картела в края на юли и базата беше полупразна. Казаха, че за август нямало места. Не мога да си обясня защо всички искат да почиват през август  newsm78
Аз най-добре съм си изкарвала на море през юни - дълги дни, няма големи жеги, няма навалица. Сега ще видя как ще е през септември.
Та датите са последната причина да не се кандидатства за карта, поне за мен де.

# 512
  • Велико Търново
Maryse, мисля, че такива кратки карти за морските курорти, пускат само на свободната продажба, впоследствие. Тогава просто разбиват смените да кажем две 10 дневни съседни по период смени ги правят на 3 или 4 по-кратки, с цел да удовлетворят повечето желаещи на свободна. Наблюденията ми са поне за последните 3-4 години. Тъй като ние предпочитаме по-кратките почивки, и все ги заглеждам тия кратките карти. 

Да, за Маяк съм виждала смени по 7 дни още на разпределението по поделенията, но те са така нагласени заради безплатните карти на мисиите.

# 513
Аз поне харесва в най много август за море на север.  Водата гореща направо а иначе времето не толкова топло. Юни си е студено, а юли пък е голяма горещина.

# 514
Миналата година нашата карта беше от 01.07 до 11.07, в деня в който заминахме беше много студено,също и предните дни,валеше постоянно,даже си викахме какво ще правим 10 дни ако продължава така да вали,но за наш късмет времето се оправи,не беше жега около 28-30 градуса,екстра.Аз по принцип не обичам да ходя на море,жегата много ме мори и не мога да си представя да кисна по цял ден на плажа.Нямаше много хора,на плажа се намираше места, та и аз по принцип не обичам август да ходя на море, но таз годишната карта е за началото на август

# 515
Нас май ни огря за къмпинг "Чайка" за първата седмица на септември, където искахме да отидем де, щом даде подробно имена и ЕГН-та.  newsm44
Много обичам да се кандидатства за карти, за които няма много желаещи. Дано да имаме късмет с времето. Ако ли не, ще бръмчим насам - натам по крайбрежието.
на бунгало ли?

# 516
То в Чайка са само бунгала.

# 517
Мира,в свободната продажба миналата година пуснаха доста такива карти,даже и за апартаменти имаше.Дано да пуснат и тази и да успеете Simple Smile

# 518
Цвети,  сигурно ще пуснат го всяка година има. Просто тази с двете деца ще ми дойде нанагорно 10 дни. Simple Smile

# 519
Цвети,  сигурно ще пуснат го всяка година има. Просто тази с двете деца ще ми дойде нанагорно 10 дни. Simple Smile
Да,то и ние поради тази причина ще търсим нещо по-спокойно,да избегнем лудницата на плажа на Константин и Елена.Не знам Борис как е,но Елена ще обърне плажа с нагоре краката  Laughing

# 520
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Ние отпаднахме от класирането за карта.При нас са останали много свободни карти, които в момента ги завъртат за второ вътрешно класиране, обаче нищо не ни устройва.Абсурд да се наврем в двойна стая с двете деца, а и като дати няма подходящи понеже на 19.07 съм на защита на ДР и няма как преди това.След тази дата има за Несебър унгарски бунгала, които освен че не били реновирани, били и много зле.Живот и здраве на свободната продажба, дано да вземем нещо подходящо.

Впрочем, знаете ли кога започва свободната продажба в агенцията  newsm78

# 521
  • Пловдив
ESTELITA, да, на бунгала. Като сами ще си се грижим за храната, но те са оборудвани с кухнички, та няма да ни е проблем.
Ние за друга морска база не сме мислили тази година. Другият вариант ни беше Рибарица, че в онзи район никога не съм ходила.

# 522
ESTELITA, да, на бунгала. Като сами ще си се грижим за храната, но те са оборудвани с кухнички, та няма да ни е проблем.
Ние за друга морска база не сме мислили тази година. Другият вариант ни беше Рибарица, че в онзи район никога не съм ходила.
На нас ни предложиха там,но за юни месец.Иска ми се иначе и на бунгало да сме някоя година

# 523
Цвети, как е....огън. Simple Smile Още не е проходил, но всеки момент ще хукне самостоятелно. Днес бяхме на детска площадка със сестра му...не мога да го сваля от пързалката и другите съоръжения. А на плажа...не знам...но не бих го издържала 10дни. Simple Smile

pettesa, май месец е свободната продажба, мин. година беше след Гергьовден.

# 524
Ние сме одобрени за Созопол - апартамент с две основни и едно допълнително легло. А ние сме с две деца.  Rolling Eyes Някой има ли представа как точно изглеждат тези апартаменти?

Общи условия

Активация на акаунт