Съпруги на военнослужещи - 7

• 58 552
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте и от мен,
от много време следя темичката, но все не се решавам да коментирам  Simple Smile

Ние сме ходили в почти всички морски курорти с изключение на Чайка. Миналата година бяхме на Адмирал в апартамент парк и бях много разочарована- обикаляш целия хотел на горе на долу да си стигнеш до стаята, ползваш уж апартамент и няма тераса... Тази година сме на Флагман август месец в стая море - корпус 2+1. Някой знае ли какво представлява и дали са хубави?  Цвети М. беше писала , че са били в къщичките отстрани и мисля , че става въпрос точно за там, но не съм много сигурна. Казаха ми че били до бунгалата...

Слънчев и усмихнат ден!

И ние ще сме на флагман стая 2+1-корпус-така пише.Но дали това е в бунгалата не знам. И преди сме били 2+1 в бунгалата, но не помня какво пишеше на миналогодишната карта.

# 556
  • Розовата долина
Когато пише корпус са бунгалата!!

# 557
Значи пак бунгало-много ни харесват тези с верандата,но все не се дореждаме. Но нищо важното, да има моренце Heart Eyes

# 558
Стаите корпус на нас ни бяха идеални миналото лято.Бяхме в тези към плажа ,но беше много добре,за разлика от миниатюрните стаи в главната сграда Simple Smile

Преди 2-3 години ходих със синът ми на кожен във Военна болница - Плевен.Проблеми не съм имала,но искаха само да отбележат на регистратурата в моя картон,че съм ползвала услугите им.

# 559
Здравейте и от мен,
от много време следя темичката, но все не се решавам да коментирам  Simple Smile

Ние сме ходили в почти всички морски курорти с изключение на Чайка. Миналата година бяхме на Адмирал в апартамент парк и бях много разочарована- обикаляш целия хотел на горе на долу да си стигнеш до стаята, ползваш уж апартамент и няма тераса... Тази година сме на Флагман август месец в стая море - корпус 2+1. Някой знае ли какво представлява и дали са хубави?  Цвети М. беше писала , че са били в къщичките отстрани и мисля , че става въпрос точно за там, но не съм много сигурна. Казаха ми че били до бунгалата...

Слънчев и усмихнат ден!

Ех,че ме притесни.Тази година и ние ще сме точно в Адмирал,апартамент парк.Досега не сме били в тази база  и ще са ми полезни всички подробности.Не е приятно наистина без тераса.......Има ли заведение /кафе/ в Адмирал? В крайна сметка ,важното е,че имаме карта.Относно стаите море-корпус 2+1,те също са без тераса....,но пък не са малки.

# 560
Когато пише корпус са бунгалата!!

Абсолютно сигурно!

# 561
Ние нямаме конкретен проблем, но не е излишно. Доколкото разбрах се взима някаква служебна бележка,з ащото от болницата "се правели на интересни". Имало изменение в някакъв член и можело.  Например ортопеда - преглежда на частно и във военна болница. Защо да го водя на частно, ако може във болницата. УНГ също знам, че се занимава с деца, но ние сме стигали до там с уговорки, а сега явно има "законен" начин. Просто ми беше интересно, не би било излишно Simple Smile
[/quote

Носи се служебна бележка от поделението , с която се то удостоверява ,че еди кой си е син/дъщеря на баща си/майка си Laughing и ЛАК, заверен от ЛЛ на детето.
На регистратурата на ВМА-София има за всяка категория от контингента какви документи са нужни за преглед.

# 562
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Специално за Ортопед съм сигурна, понеже една приятелка си водеха детето до София за второ мнение, че ние тука си имаме едно "светило" дето се нарича "д-р" Хасбун, който за щяло и нещяло изписва отропедични гащи. Мъжът и също е военен и ходиха до ВМА-то да прегледат детето при ортопед (не знам никакви подробности за име, кабинет и т.н., но мога да питам).Естествено нищо му нямаше на детето, гащите бяха отхвърлени .... ама  Rolling Eyes

Уф .... на мен пък ми е студено на тази Варна  Confused .... от 1 до 10 август съм се мъчила ииииии така не можа да ми стане топло,  мръннннн ........ и затова хич не ме блазнят картите за там.Иначе за Фрегата  проблем никакъв , стига да искам ....  Wink

# 563
pettesa, как студено....преди 2г. бяхме точно от 30ти юли до 10ти август...щяхме да изпукаме от жега. А морето беше като чай.

# 564
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
pettesa, как студено....преди 2г. бяхме точно от 30ти юли до 10ти август...щяхме да изпукаме от жега. А морето беше като чай.
Абсолютно същата смяна - 2011г.Явно не съм имала късмет, времето беше "ОК" - адска жега,  а водата в морето беше студ 24-25 гр., а аз обичам над 28  Crazy

# 565
pettesa, е, то 28С на водата само на юг може да се получи. На север стига максимум до 25С. Аз не обичам топла вода в морето.

# 566
# 567
# 568
# 569
  • Пловдив
След историята на Анювите бонуси от преди 3-4 години (отменени след 24 часа от от Дянков) на никакви политически приказки не вярвам. Когато ги видя преведени по сметката ми (и на ММ) тогава може и да повярвам. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт