Съпруги на военнослужещи - 7

• 58 215
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • София
    Здравейте момичета,случайно открих темата Simple Smile работя в Вма и се водя гражданско лице, искам да ви попитам за ВпД Сарафово -ако е ходил някой в базата,да сподели как е ,относно морето  и пясъка дали са чисти и базата как е...стаите имат ли изглед към морето ,и за колко минути се стига до плажа?
    Много ще съм ви благодарна.  bouquet

# 661
petiu6a, в Сарафово миналата година бяха приятели.
Плажа е кофти, драки, храсти и морски таралежи (едни гадни бодли), като си изчистиш, казаха че става. Базата е като повечето по морето, т.е. сносна.

# 662
  • София
   Maryse,благодаря ти  Simple Smile аз още се двоумя каде да избера да отидем,ако имаме късмет за карта Simple Smile

# 663
   Maryse,благодаря ти  Simple Smile аз още се двоумя каде да избера да отидем,ако имаме късмет за карта Simple Smile

Зависи какви са ти изискванията към курорта и базата. Simple Smile
Аз съм си фен на северното черноморие и винаги съм предпочитала там. Съответно ходим на Св.Контантин и Елена, Флагман.
Базата в Несебър също е хубава, но плажа е по-далеч.

# 664
  • София
Базата в Сарафово е перфектна за любителите на спокойната почивка-най-близката лудница/въртележки и сергии/ е в Поморие.За мен е идеално-децата цял ден вършеят из парка на станцията/разкошен/ и не се сещат за глупости. В Созопол-всяка вечер по атракционната им улица-луди станахме.
Плажа-има много водорасли, събрани на купчинки по брега и бодли по пясъка/ходи се с джапанки/. Но шезлонги има предостатъчно за всички, така че, не пречат. Но, басейна е толкова страхотен, че децата не искаха на плажа.
Има изглед от стаите, зависи от блокчето, по-задните номера нямат. Плажа е само на ВПД-то, то е построено на брега.

# 665
здравейте, искам да ви попитам дали знаете стаите в Адмирал т.е. апартамент парк дали имат тераси, защото във Флагман стая парк на 1-вия етаж нямаше тераса, и стаите с 300 на 3-ти етаж ли са? ако някой е бил там да сподели

Ние миналата година бяхме там и нямаше тераса

# 666
Здравейте,искам да Ви попитам някой да ли е ходил на Фрегата в Мезонет.Там как е?Благодаря. newsm78

# 667
здравейте, искам да ви попитам дали знаете стаите в Адмирал т.е. апартамент парк дали имат тераси, защото във Флагман стая парк на 1-вия етаж нямаше тераса, и стаите с 300 на 3-ти етаж ли са? ако някой е бил там да сподели

Ние миналата година бяхме там и нямаше тераса

а самите стаи достатъчно ли са големи, защото на картата ми пише 3 осн легла + 1 доп. и какво точно представляват, била съм във Флагман 2 години и стаите там са доста малки, а съм с 2 деца и това ме притеснява, има ли къде да се простира поне? немога да намеря никакви снимки в нета за да си представя

# 668
Здравейте,искам да Ви попитам някой да ли е ходил на Фрегата в Мезонет.Там как е?Благодаря. newsm78
Били сме в един от мезонетите на Фрегата. Първо ниво са две единични легла, горе има спалня, голям гардероб, огледало, нощни шкафчета - знаете какво има в стаите. Много е  просторно, а терасите (имате две) са разкошни. Няма гледка, но са източни т.е сутрин слънце следобед сянка. Някой беше споделил назад в постовете, че е шумно от пътя. Това е така - чува се.
Хубавото е, че мезонетите са много близо до рецепцията, така че имате  постоянно нет. Simple Smile Базата на мене ми харесва, въпреки че повечето не я предпочитат заради стълбите. Единствено не ми харесваше това, че нямаше кафене наблизо - сега може и да са направили.

# 669
И мен ме интересуваше мезонета във Фрегата,че ние сме одобрени за там.Картата вчера я взехме.На мен честно казано не ми пречи шума от коли,понеже сме си свикнали,единственото кофти е че има доста стълби,но не е болка за умиране Simple Smile

# 670
Със стълбите на 3тия ден се свиква.
Когато ходихме щерката беше на 4години и вървеше без проблем. Понякога само и то накрая се е налагало да я носим нагоре.
Слизахме и се качвахме по 2пъти, понякога и по 3.

# 671
Момичета някъде има ли вече пари за аванс и за дрехи

# 672
Момичета някъде има ли вече пари за аванс и за дрехи

Не е ли много рано?
При мъжа ми аванс превеждат на 1во число.

# 673
Maryse нали бяха казали че поради мн.почивни дни май месец ще ги преведат април.При ММ се беше говорило вчера за аванс но няма нищо и затова питам дали другаде има

# 674
В по предните постове някой беше писал, че аванс ще има до 25.04 а пари за дрехи до 30.04

Общи условия

Активация на акаунт