Отговори
# 315
  • Под Сините камъни
Eхее голямо писане сте му ударили  ooooh!.Ама няма да ви чета признавам си  Crossing Arms
Ха добро утро и от мен.Днес много ми се спи,ама ще го приживеем и този ден.
Ади бай бай от мен ще трябва да ходя да е оправям за трътиката
п.п.Забрайх си раздам чичеците.Зизунче  newsm51 и Ирка  newsm51

# 316
  • У дома :)
Добро ютро, ревлииии,търкалящи се ,железни абе на всички с две думи Wink Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet за кафенцата  love001  love001  love001  love001

РенУ Hug Heart Eyes БибУ Hug Heart Eyes БебУ Hug Heart EyesМимУ Hug Heart EyesИлдУ Hug Heart EyesПепитУ  Hug Heart Eyes

Слънчев ден , хухита Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 317
Биби Hug Laughing Бебе HugМими HugИлде HugПепи HugЕли Hug

А едене нема ли Cry стърже ми тумбака от кайветата Mr. Green

# 318
Няма ги крия,щот съм гадна Mr. Green

# 319
Ели newsm51 да ги ометем докат не се е събудило Злото Mr. Green

# 320
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ДУбрЮтрУ на све ревли, снайперистки, смеещи се... Hug Hug Hug Hug

Чувствайте се констатирани и установени. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Да отбележа, тази сутрин нямам главоболие, обаче май ми се дига ечемик на окото... Crazy ooooh!

Ше си грабна някоя палачинка, от любезно предоставените от Рена Laughing
Отивам да си изпия поредното кафе... Joy

# 321
Ели newsm51 да ги ометем докат не се е събудило Злото Mr. Green
ЗЛОТО е винаги тук... Mr. Green то не спи... Laughing

# 322
Добро утро прекрасни хухавелки за все  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hugчекайте да сЪ наредя и аз  eat eat eat eat eat eat eat

# 323
Добро утро прекрасни хухавелки за все  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hugчекайте да сЪ наредя и аз  eat eat eat eat eat eat eat
  love001 newsm51 и на Елитулия...  love001 newsm51 нЪл сте ми слабост... Laughing

# 324
Зизулия Hug Heart Eyes Диди Hug Heart Eyes  love001  love001  love001

# 325
ЗИЗУНКЕ  Hug Heart Eyes ЕЛИ Hug Heart Eyes

# 326
хапнах сИга мога да продължа с красотненитУ  Laughing

# 327
Скрит текст:
Джейн, не показаха погребението на Фери и слава Богу, че само това ни липсваше, а когато излизаха снимки от сета на гробищата си мислехме, че точно това, ще покажат но добре, че ни го спестиха.

Наде Hug все се каня да те питам Tired  ти като си следила изцяло АФК,АФКПЕ,ПЕ онлайн,кога започнаха снимките на Пътят на Емир

Жани, Hug след АФК започна АФКПЕ, той продължи от 68 до 72 епизод.
Първите два, три епизода бяха с добър рейтинг(трето, четвърто място) но в последствие рейтинга тръгна стремглаво надолу. Наложи се да прекъснат за две седмици и да пренапишат явно нов сценарий както се и случи и чак на третата седмица започна ПЕ.
Той имаше задоволителен рейтинг в сравнение с АФКПЕ но откакто зрителите усетиха, че Емир изпитва към Гюнеш чувства и, че целта му вече не беше отмъщение, и откакто затриха всички спомени за Фери-махнаха снимката от сватбата им в планината от апартамента му, Емир свали гривната й, спря да ходи на гроба й,  Ръза си тръгна завинаги, рейтинга тръгна надолу, и бай Фатю реши да прекрати ПЕ като ни обещаха последен финален епизод на 27.12.2012 година, даже излезна и потвърдителна статия в Дизито, снимки от сета за 9 епизод, но нищо подобно не се случи.
На батю му простих кофтия завършек на АФК, защото това не беше единствения сериал с подобен тъжен финал, който съществува, но до ден днешен се чувствам подлъгана като зрителка и измамена в очакванията си относно не финализирането на ПЕ.
Ако знаех, че, ще постъпят по този начин, въобще не бих извървяла с Емир пътя му до края.
Той загуби и малкото доверие в зрителите като мен, които не оставиха Емир по пътя му, съжалявам, че повярвах на тези им машинации и, че продължих с тях до края.....всъщност до нищото, защото сериал за мен без финал си е едно голямо нищо.
Направо им се чудя като видяха рейтинга още след първите епизоди какъв беше плачевен, защо въобще продължаваха да се напъват а не го финишираха подобаващо без да дразнят допълнително ФЕмирските фенове, защото аз например успях да се абстрахирам от АФК, но хиляди не успяха и наказаха не само бачи, ми и новите проекти на Ча(ПЕ) и Хазалчи(Балканите), а никак не заслужаваха тези млади талантливи хора положили толкова много труд по време на АФК и носейки 80% от сериала на гърба си да усетят вкуса на неуспеха заради нечии болни амбиции. Crossing Arms

# 328
  • Варненска клюкарка

wavey wavey wavey
Много и отиват разни бюстиета и потничета Heart Eyes

Аз пък за разлика от вас, изобщо не му се трогвам на този драскач Абдуррахман. Кой е той, фактор ли е някакъв, критик ли е - не!!! Просто си има блог с читатели, лична трибуна и си се излива от там, за разлика от нас, дето си драскаме по социалните мрежи, щото си нямаме лична трибуна  Wink Подозирам обаче, че сега ще го задялкат здраво, защото в 90% от читателите му са почитатели на Фемирската история и съответно, не само на Чаатай, който възхвалява в последната си статия, но и на Хазал, която се опитва да дялка...Истината обаче, че Х си играе и трябва да е сляп човек да не забележи в каква супер форма е момичето, но просто не случи на проект и партньор! Едва ли вината е нейна, че я карат да играе в сцени като в последната серия!

Подозирам обаче и причините за това излияние от въпросния драскач- след като се оакаха така в публичното пространство, Серка и Ча имат спешна нужда от заФалване, а Ай Япъм-а не може да излезе открито и да заФали една дето го играе добро момиче, пък иначе си ляга с женен чичко и  един....ох тука ще се въздържа от уточнения че ми става криво само като се сетя Confused И е възможно да използват подобни способи....Я как изведнъж се нароиха анкетите в полза на Серка, чак задминаха по харесване и Ча Joy нищо че са в пълен противовес с други изследвания на мненията, но за тях си трайкат, защото така им изнася...Той Абдуррахман още преди 7-8 седмици каза , че следващото му излияние ще е по Серка, ама доста време се въздържа вече, още не се е прежалил човекът или не са му платили достатъчно, но както казах и това време ще дойде  Mr. Green Като гушне някоя пачка и можем да очакваме да я заФали и той следващия път, щото както казах цялата му аудитория се състои от ФЕмирски фенове, та белким им "просветне" че да вземат да харесат и новата партньорка, щом такъв фен като любимия им драскач им я заФалва... Crazy
Вчера с превода от английски, това което беше постнала Джейн от Фейса, излезе, че Ойа Доан казва че на Серка не и се разбира какво говори и че има спешна нужда да се обърне внимание на дикцията и....а Ойата е от най квалитетните им критички, а не е просто драскач, като гореобсъждания....Истината е, че не случиха на главна актриса и като се има предвид масовото недоволство в социалните мрежи, до степен, че се пише на екипа да я сменят, непрекъснато ще се налага да ни я навират в очите с разни такива методи. Аз вече си признах, че гледам заради Чаатай, въпреки Серенай- нея и не я забелязвам дори..... Ама били в каста Мине, Баръш, Танер- я си признайте тези които го гледате, колко от вас биха го правили, ако не беше Ча.....та много хубаво му го е казала Мария Лаура....Добре, че е Чаатай, защото историята не е нищо особено!

пп Леле, ако аз имах блог и владеех турски и както хич нямам дар слово....щях да ги разплача направо Mr. Green

# 329
Лелче Hug

Бай Аксой колкото и да си го плюем заради НЕнатъкмените финали, не може да му се отрече, че е професионалист. Аз си вадя изводи сама за себе си как ми повлия АФК и в последствие ПЕ.
И двата сериала ми харесаха много. Heart Eyes
Не съм съгласна с финала на АФК, но му признавам заслугите за прекрасния проект (изключвам последните две минути).
Според мен ПЕ трябваше да продължи. Сценарният екип беше много добър. Сюжетните рамки бяха направени перфектно и имаше много материал за снимане. Аз съм разочарована от спирането му и съм го казвала не веднъж, защото този проект е един от малкото които ме грабнаха на мига.
Исках да видя развитието на сюжетните линии, толкова интересно бяха построени. Сега в мен си остават толкова въпроси без отговор...ама нейсе...не съжалявам, че го гледах (ПЕ), та даже и спрян в нищото...а, аз го знаех.

Та според мен Аксой няма проблем да създава хубави неща...проблемът му е с екипа с който работи. Май му е трудно да се сработва с актьорите, не се чувства уверен в себе си, подлъгва ги...и това създава конфронтация и естествено лоши финали.
Не ме интересува проблемът му с Хазал, но явно е имал такъв, както и с Хандето...щом не можа да си изведе един трети сезон с нейно присъствие, значи нещо не е било наред.
Резултата е на лице....прекрасни разочароващи проекти...1-ви лош финал след като е излъгал феновете, 2-ри недовършен и спрян обещаваш проект. ooooh!

Ох, дали успях да се изкажа Rolling Eyes...бошвер, може да не ме четете... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт