"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-205.21

• 26 072
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Вани, ето тук :

https://twitter.com/search?q=%40eceyorenc&src=typd&f=realtime

Сиси  Hug

Къде в туйтър гледате какво пишат на Еджето?  newsm78
https://twitter.com/search?q=%40eceyorenc&src=typd

Зори  Joy Joy Joy

ZoRi ‏@angel4e_f 23m
@eceyorenc I liked the series last night! BUT - The kiss did not like, Serenay of mouth stretched like a rubber band  - disgusting. Sad

Joy да не би да съм излъгала hahaha Сигурно  не е написано правилно, ама се разбира основния смисъл. hahaha

Тая джука направооо ми е анти фетиш отива към повратиш Sick. hahaha Сега си коментираме и с Неси и Жани в Т.

За повторенията на сцените - не ме дразнят и нямам нищо против както казах и преди малко. Актьорите са различни и една и съща сцена могат да я пресъздадат коренно различно както според мен и става. Но джуката не мога да я преглътна.  Naughty

Наде
, не трий - аз прочетох. Laughing

# 466
Остави, остави Зори.
Всичко е толкова...,  Sickче дори не ми се пише.

# 467
Зори,Ани,мерси  Hug

Винаги е имало и ще има такива,които харесват дадено нещо и такива,които-не!

Въпросът е по-голямата маса какво харесва,защото така се трупа рейтинг и иска или не иска екипът трябва по някакъв начин да се съобрази с това.  Peace

# 468
"Моля Серенай и Чаатай да не се целуват, всеки път ми се повръща"  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 469
"Моля Серенай и Чаатай да не се целуват, всеки път ми се повръща"  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Joy Joy Joy

# 470
Обаче Еджето нищо не е отговорила, или поне аз не виждам и по-добре.

# 471
Наде, хубаво го беше написала, това което го изтри. Аз съм направо потресена. Не разбирам защо феновете превръщат успеха на АФК в наказание за Чаатай и Хазал. И двамата са вложили толкова усилия в новите си проекти и вместо подкрепа, срещат някакъв яростен отпор  ooooh!
http://youtu.be/PqKYudF91OY клипчето, което е сложила Едже, показва, че Тан го има като персонаж и в О.С. Аз го бях забравила този момент, но той си съществува. Разбира си не е преписан дословно, както и останалите случки от оригинала. Какво да кажем, може би това, че създателите на АФК са копирали О.С  newsm78
А за пейката направо не ми се коментира. Какво по-нормално и дори банално има в това двама младежи да седят на една пейка и да се целуват. То не само в сериалите, ами и в живота, това се среща под път и над път.

# 472
Вени, ти си потресена сега, а аз още по време на ПЕ.
Просто не ми се пише по тези въпроси.

# 473
На мен ми хареса също снощната серия, но целувката беше  Sick
Обаче Чачи се целува както трябва, а Серка стои да и дърпат горната джука  Sick /дори и никакви усиля не прави за целувка ooooh! / Целувката е ужас !  Sick Чачи какво ли е усетил когато я е целунал и джуката й е почнала да се разтяга....... Sick..........не, по добре да не се сещам  Confused

# 474
Обаче Еджето нищо не е отговорила, или поне аз не виждам и по-добре.

По - добре. Peace

Скрит текст:
Аз снощи не гледах детайлно серията, че си ми беше и кофти ден...както и да е. Днес я гледах детайлно и за мен целувката трябваше да започне и приключи с докосването на долната устна. Тогава наистина щеше да се получи.
Феновете на АФК са обидени в момента ...Не смятам, че наказват Ча и Хазал, по- скоро лошият подбор на екранните им половинки. Не забравяйте - гледат предимно жени. Ча е сексимвол, харесван е ужасно много и след този партньор на Хазал да и шляпнат Хакан - е как да се хареса. То не следиш само историята, ами нещо и очите трябва да ти грабне.
И с наша Серка е същото положение. Не може на бялото да се каже черно и на черното бяло.
И все пак ние преглъщаме С, но Хакан не го преглъщат. Точно защото жените следят сериалите. Не смятам, че ПО ще се провали. Рейтинга е невероятен, но С ще си го отнесе много лошо. Аз се радвам, че Ча попадна в този екип, защото те много лансират мъжете и на него му се дава невероятен шанс и ще успее. Ча прави чудеса на екран в образа си на Яман, но за С - не знам.
За сериала на Хазал също не знам, сменили са деня на излъчва - това за мен е глупаво решение. Дано успее, но нз...рейтинга там е притеснителен, а те се ръководят от него.
И с "Чучулигата" гледам, че рейтинга е лош. Е там пък главните са ослепителни, но пък явно друго има...

# 475
Зори, защо си скрила поста си като е по темата?
Обаче Еджето не случайно е пуснала видеото от ОК.

# 476
Защото стана много дълго, Наде и може др. да не искат да четат да не натоварвам темата. Който иска ще прочете. Simple Smile

Ама Мелек се е отдала на релакс със семейството си:

# 477
Зори, защо си скрила поста си като е по темата?
Обаче Еджето не случайно е пуснала видеото от ОК.
Добре го е пуснала, само трябва да има кой да си направи изводите.
Едже е написала не малко сценарии и то на едни от най-гледаните сериали. Има пред себе си и 4 сезона на ОК. Точно от АФК ли ще вземе да преписва. Тя да не е луда. Как може така да я подценяват.
Ох, аз съм бясна, а не знам на нея какво й е.

# 478

Аз снощи не гледах детайлно серията, че си ми беше и кофти ден...както и да е. Днес я гледах детайлно и за мен целувката трябваше да започне и приключи с докосването на долната устна. Тогава наистина щеше да се получи.
Феновете на АФК са обидени в момента ...Не смятам, че наказват Ча и Хазал, по- скоро лошият подбор на екранните им половинки. Не забравяйте - гледат предимно жени. Ча е сексимвол, харесван е ужасно много и след този партньор на Хазал да и шляпнат Хакан - е как да се хареса. То не следиш само историята, ами нещо и очите трябва да ти грабне.
И с наша Серка е същото положение. Не може на бялото да се каже черно и на черното бяло.
И все пак ние преглъщаме С, но Хакан не го преглъщат. Точно защото жените следят сериалите. Не смятам, че ПО ще се провали. Рейтинга е невероятен, но С ще си го отнесе много лошо. Аз се радвам, че Ча попадна в този екип, защото те много лансират мъжете и на него му се дава невероятен шанс и ще успее. Ча прави чудеса на екран в образа си на Яман, но за С - не знам.
За сериала на Хазал също не знам, сменили са деня на излъчва - това за мен е глупаво решение. Дано успее, но нз...рейтинга там е притеснителен, а те се ръководят от него.
И с "Чучулигата" гледам, че рейтинга е лош. Е там пък главните са ослепителни, но пък явно друго има...
Най-много да и спретнат една катастрофа с трагичен край както си е в О.С. и да я сменят. Само да не я сменят с някое дърво като девойката от ПЕ (забравих и името , а и не съм искала да го запомня). Ето тази девойка е ...дърво.Мен лично не ме дразни Серка.  Peace

# 479
Най-много да и спретнат една катастрофа с трагичен край както си е в О.С. и да я сменят. Само да не я сменят с някое дърво като девойката от ПЕ (забравих и името , а и не съм искала да го запомня). Ето тази девойка е ...дърво.Мен лично не ме дразни Серка.  Peace

Гизем Караджа Peace Аз пък нея я харесвах. Peace

И все пак ние сме от женски пол и не трябва да харесваме жени нали така, тъй че ще си гледаме само ашкъмчето. Mr. Green

Ей, туй е мое дело:

с него ви пожелавам лека нощ и Чаатайски сънища! Hug

Общи условия

Активация на акаунт