Какво означава ника ви?

• 11 837
  • 188
  •   1
Отговори
# 45
Малко от тук www.chantelle.com
И защото ми приляга. Simple Smile

# 46
Ох бе, tonkabonka  Joy, То и в"Ъндърграунд" имаше задници и цветя в тях, тласъци също, ама замисълът беше друг, ти си се впечатлила от задника  на Никълъс Кейдж, аз къде пък съм бляла, че се впечатлих от друго Laughing. Много си  сладка, оправи ми гадното настроение Hug, благодаря ти  bouquet

# 47
Когато бях малка, майка ми понякога ми казваше Сливке. Щастлива се римува със слива и така се появи моята онлайн идентичност Grinning

# 48
Ми хубав ти е ника, даже някои биха завидяли за него Sunglasses

# 49
   Писяна-така ми викаше  ММ едно време на младите ни години.Е,все още я използва тази дума,но вече по-рядко.

# 50
  • Milano
Ами буквално, Дама Купа.

Навремето, когато мъжа ми ми пишеше писма имаше разни стихове в тях (обличам те в цветя, ти си най-красивата и в нощта си моята звезда и т.н.).

Викам си, егаси поета (щото мен хич ме няма в тази област).
После веднъж си пусна една касетка на любимата му група...и дочух същите думи (ето откъде е копирал), после естествено ми стана любимата песен на тази група Laughing. И така, сложИх го от сентиментална гл.т.

https://www.youtube.com/watch?v=mGk5arNM07I

# 51
Зандали, благодаря и аз си го харесвам Simple Smile

# 52
  • Талант на 2012,2013 г.
Моето име леко съкратено и с едно ударенийце... Whistling

Не те ли дразни това малко, тлъсто "ѝ " ? Защо не си го направиш така - Мар̀и ?

Защото не искам. И харесвам малкото тлъсто "ѝ ".

# 53
  • На земята, която е всъщност звезда.
Моят идва от клишето, че всеки човек е отделна вселена. И аз станах Вселена.

# 54
  • Дива Индия
Моят е от галено на Дива Индия.

# 55
Моят е измислена още преди години от брат дума. Още си я ползвам и днес, с малко носталгия ...

# 56
  • София
Умалително на името ми - така ме наричат някои приятели, прабаба ми и тя така ми казваше. Преди бях Rakkaus - означава "любов" на фински.

# 57
Беше ми студено. Simple Smile Мислех си за нещо топло и така.

# 58
Закачка с играта, защото писането във форума е като игра на Не се сърди, човече, винаги има сърдити без причина Simple Smile

# 59
Част от името ми.

Общи условия

Активация на акаунт