Какво означава ника ви?

• 11 881
  • 188
  •   1
Отговори
# 60
vagabond - скитник, бездомник.

Винаги така съм се чувствала, още от малка, затова. Мисля, че е като другото ми аз - диво , необуздано, не побиращо се в рамки, свободно, скитащо се където поиска. Това в положителния смисъл на думата. В отрицателния е ясно, какво е скитник..Понякога се олицетворявам с положителната страна на ник-а си, а понякога с отрицателната.

Последна редакция: чт, 05 дек 2013, 18:40 от Черноглав Врабчов кОмар

# 61
  • В Космоса
На Санскрит Акаша означава "етер". В Индуизма е основата на всички материални неща и един от петте елемента, най-малкия, създаден от астралния свят.

# 62
Много симпатична тема.  Peace Интересно е на кой, как и защо му е хрумнало виртуално да се кръсти по определен начин.

# 63
  • в рока
И друг път съм го писала-мисля,че повечето знаят ,че Пурко е една роля на Тодор Колев в "Господин за един ден".Та моят мъж  ме сравняваше с прасенцето на Пурко когато бях бременна.От там направо започна да ми казва така и на галено Пури.И досега така си ме нарича ежедневно.От друга страна и много обичам старите български филми.Та така...

# 64
Моят ник означава месеца, в който съм родена. Звучи ми хубаво, почти като Black Label. Party

# 65
  • Ямбол
Моят ник означава месеца, в който съм родена....
И кой е този месец?

# 66
Честно казано нищо особено не означава, когато го 'избирах' гледах снимки на една жена, която се казва 10'с дизайнер и ми хареса 10'с. толкоз:)

# 67
  • Бургас
Най-обичаните от мен - шоколадови бонбони и аз естествено съм едно от тези сладки допълнения във всяка една кутия  Joy

# 68
  • Варна
Името ми с разместени букви и малка грешка Wink

# 69
  • София
Моят ник означава месеца, в който съм родена....
И кой е този месец?
Трябва да е октомври.
Моят ник е свързан с песен на Аланис Морисет и черта на характера  Wink.

# 70
  • София
Едно гадже навремето ме наричаше така "κορίτσι μου" в превод от гръцки "момичето ми"... та така  Sunglasses
Много интересна тема.  Crazy

# 71
  • София
Ох бе, tonkabonka  Joy, То и в"Ъндърграунд" имаше задници и цветя в тях, тласъци също, ама замисълът беше друг, ти си се впечатлила от задника  на Никълъс Кейдж, аз къде пък съм бляла, че се впечатлих от друго Laughing. Много си  сладка, оправи ми гадното настроение Hug, благодаря ти  bouquet
Hug
Като млад тийн го гледах, така че какво друго да ме впечатли.  Joy

# 72
еееее супер тема тук ще изясня ,че не съм нито водката нито пък пуша трева  Mr. Green
Аз съм си Мери Джейн от "Спайдърмен"

# 73
  • виртуално
любимата Дисни героиня на дъщерята като беше малка
(и по времето когато започнах да пиша тук)

# 74
Преди бях с друг ник, който в един момент малко след регистрацията реших да сменя. Пред мен беше Програмата, отворих я и видях филм с това име.
После проверих в гуглето какво означава: Самсара е понятие от някои източни религии. Буквално означава "кръговрат" (санскрит). Това е веригата на ражданията и смъртта под формата на колело, което винаги е в движение.

Но като го избрах не го знаех това, и филма не съм гледала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт