Идеята на поста ми е, да събера максимално повече информация и да се опитам да противодействам на това унижение.
На 29.11 пред 66 ОДЗ Елица в Панчрево неизвестен отключи колата ми и задигна дамската ми чанта сложена на седалката до шофьора. В нея имаше около 60 лв, дамски принадлежности, хубав парфюм, служебен тефтер с куп важна и безценна за конкурентите ми информация, лични документи - ЛК и шофьорска книжка и най-важното и безценно за мен - пъпчето на дъщеря ми.
Случило се е за 5-те минути, през които съм влезнала и взела малката.
Веднага посетих районното, което се намира на не повече от 150-200метра от детската градина. Оказа се аз съм поредната жертва. Имало много други подобни случаи. Питам се защо полицията не прави нищо за да противодейства, да спре, да открие.......имах усещането, че след малко извършителя ще се мерне за да си подели с тях плячката!!!
Мили родители, не оставяйте вешите си без надзор и споделяйте своя подобен опит и ще се радвам ако споделите вие като пострадали какви мерки предприехте, защото аз исках да разлепя по стълбовете около градината предупредителни съобщения за извършвани кражби, но от полицията разбира се ме посъветваха да не прибягвам до такива действия а забележете:"да се оглеждам" и ако се усъмня да сигнализирам.
Поздрави