Намаления 2013/2014 зима

• 94 721
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
И аз тях ги чакам.

# 16
# 17
  • София
Аз пък чакам всички.  Laughing С кеф ще си направя следновогодишен шопинг.

Мерси за темата!   bouquet

# 18
  • София
Аз почнах shopping-a от преди намаленията  Joy Имам карта за 10% намаления в едно магазинче, и днес пак се възползвах.. имат прекрасни неща.

Ще следя с интерес за намаления Simple Smile Че съм влязла във фаза смяна на гардероба!  Blush

# 19
Дано по - скоро започнат намаленията. Най - вече чакам Зара.

# 20
...и да не е гол запис - все още има 50% в Кенвело, като са изкарали летните блузки с къс ръкав на 10 лв.

# 21
В Orsay мисля,че има 30процента намаление/поне така пшше на витрината/.Моите любими магазини почти не правят намаления и аз вече си шопивгувам яко.Зара я чакам заради детските дрешки.

# 22
Какво е намалението в Ню Йоркър? За какъв талон става въпрос?

# 23
  • при моите любими
Maй всички сме на опашката за Зара  Peace

# 24
  • София
И накрая ще скрият всичко, детското ще се изчерпа за един уикенд и всичко ще свърши, преди да е започнало Tired

# 25
Да следя темата Twisted Evil

# 26
  • София
И аз, въпреки че чакам намаленията като вас,ще започвам шопинга още тази събота.Тъкмо ще дам отзиви.Миналата неделя се мотах в аутлета до Метро,ама нищо не ми грабна окото.

Последна редакция: пт, 06 дек 2013, 10:17 от Inkа

# 27
В Зара намалениятй след нова година ли започваха?

# 28
  • София, България
В Ризървд има много хубави детски неща, включително и ски грейки, много са свежи  Peace А някой знае ли защо на Черни връх няма дамско, а само мъжко и детско  newsm78

# 29
  • София/Правец
Вчера минахме набързо през мол Сердика и не видях никакви значителни намаления. Рано е за усилен шопинг ми се струва Simple Smile

Да попитам техниката кога да очаквам да я намалят? И изобщо има ли магазини, които да го правят ПРЕДИ празниците?

Общи условия

Активация на акаунт