Намаления 2013/2014 зима

• 94 921
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
В сайта на М&С има намаление на дрехи на 30%, но незнам дали и в магазина им няма да има. Намалението е само за днес.

# 271
  • София
Аз бях вчера в НМ.
Успях да купя намалено яке за майка ми от 80лв на 30лв с гъши пух. Специално за такова отидох за себе си, но го взех за майка ми в крайна сметка!
Взех и пуловер за баща ми, пак с такова намаление.
М/у другото на кастаа се оказа, че с талончето за 15% намаление, все пак мога да си ползвма допълнително намалението върху намалената цена, но на един от двата артикула. Което пак е нещо.

На детското блузата, която харесах за дъщеря ми беше със странното намленио от 24.90лв на ....30лв. Shocked

# 272
  • Варна
Относно намалението в НМ: кои стоки са точно намалени?
В сайта им пише -50%, но на кое?

# 273
Аз бях вчера в НМ.
Успях да купя намалено яке за майка ми от 80лв на 30лв с гъши пух. Специално за такова отидох за себе си, но го взех за майка ми в крайна сметка!
Взех и пуловер за баща ми, пак с такова намаление.
М/у другото на кастаа се оказа, че с талончето за 15% намаление, все пак мога да си ползвма допълнително намалението върху намалената цена, но на един от двата артикула. Което пак е нещо.

На детското блузата, която харесах за дъщеря ми беше със странното намленио от 24.90лв на ....30лв. Shocked

И аз видях такива етикети. Peace

# 274
  • I want it all and I want it now.
Относно намалението в НМ: кои стоки са точно намалени?
В сайта им пише -50%, но на кое?

На определени артикули, който са поставени на щендери.
От детското бяха изнесли почти всичко , което им е останало от лятното намаление.
Така ,че има и летни неща. Peace
Аз не си харесах нищо.

# 275
В HM са намалени няколко вида стреч-панталони, палта, някои модели сака, пуловери-тип блузони, поли, бельо също има намалено, но не много модели. Има намалени ризи, летни топове (много му се чудех на един за 15 лв  newsm78 ).
Мъжкото - имаше намалени ризи на 30 лв, които хич не бяха лоши.
Общо взето не са намалени много неща...

# 276
Mного съм доволна от намалението в ХМ. На детето купих страхотно яке за 30 лв. от 79. На мен палто с 50% намаление.

# 277
Бебепкото нямаше в Бургас поне, нищо намалено  Tired

# 278
  • На земята, която е всъщност звезда.
В Orcey на Витошка има намаление 50%.

# 279
В сайта на М&С пише, че днес има намаление на дрехи на -30% в магазините им. Намалението е само днес.

# 280
Момичета, знаете ли от какъв процент ще започнат намаленията в Зара, Бершка, Страдивариус. "Чакам"  едно палтенце. Дали да се надявам на 50 или ще започнат от 30 като за начало  Crazy Ще следя темичката, за да изтичам възможно най-бързо Hug

# 281
Вчера профучах покрай P&C и видях на витрината, че са почнали намаленията. Не съм влизала и не знам какво са намалили.

# 282
  • Варна
Меичка ,мисля че от 30% поне така каза моята приятелка от Страдивариус  Peace

# 283
Момичета, знаете ли от какъв процент ще започнат намаленията в Зара, Бершка, Страдивариус. "Чакам"  едно палтенце. Дали да се надявам на 50 или ще започнат от 30 като за начало  Crazy Ще следя темичката, за да изтичам възможно най-бързо Hug
Винаги започват с 30%. До 50 вече готините неща са се посвършили като номера.

# 284
  • София
Съществува ли Оutlet-а до Метро на Цариградско шосе? Има ли там палта?
А като е аутлет, правят ли намаления?
Когато съм уцелвала моменти със сезонни намаления, там цените бяха по-високи отколкото намалените в редовните магазини.

Общи условия

Активация на акаунт