Намаления 2013/2014 зима

• 94 874
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Казали са ми, че от 5.01 до 10.01 - 40% намаление... Но нямам потвърдено. Има в гугъла за Комсед в Скайсити - там със сигурност ще има.

# 436
Да има 20-30 %. Цените са много сериозни. Peace
[/quote
Ясно.Ще изчакам тогава. Дано към края на месеца има по- голямо раздвижване откъм намаление и там.

# 437
На сайта на Зара вече е отразено второ намаление - повечето неща са намалени само с още 10 лева, но при палтата и якетата е по - чувствително.

# 438
  • Berlin
luss,  точно преди твоя пост, на предната стр. обаче, е написано :

В брошура на Била пише,че Комсед от 5-10.01 ще имат 40% намаление в магазините им Била Люлин, Била Младост и Била Пловдив

# 439
  • София
Мдам, и на Сайта на Комсед си го пише
http://www.comsed.net/index.php?p=news

# 440
В Зара, може ли да се очаква по-голямо намаление?

# 441
Дами, къде си заслужава да се обиколи - Сердика или Витошка и Графа  newsm78

# 442
В Зара, може ли да се очаква по-голямо намаление?
Да на 50%, но повечето хубави неща се свършват още на 30%. Накрая остават дори неща, които се пускат в определени магазини и на 70%, но това са обикновено по една останала бройка от дрехите, малки или много големи номера и обувки 40 и 41 номер.

Сердика е много по-добър вариант от Витошка и Графа. Peace

# 443
  • София
във всички магазини на комсед ще е намалението, така пише в сайта им.

# 444
А някой знае ли кога да очакваме по-голямото намаление в Зара? Не си спомням кога започна миналата година ... Харесала съм си едно зимно яке, но в момента е 190 лв и се надявам поне още мъъъничко да го намалят Praynig

# 445
Дами, къде си заслужава да се обиколи - Сердика или Витошка и Графа  newsm78

Мол Сердика.
На Витошка останаха малко магазини, всички се изнесоха в моловете, увеличават се заведенията. Визията за Витошка е пешеходна зона с места за отдих, пиене и хапване.
По Графа заслужава да се обиколят евентуално някои магазини за обувки, друго няма какво.

# 446
Незнам дали е казано- в Reserved -50%, има много хубави детски дрехи, купувала съм и преди, взех зимно яке за щерката за другата зима на 40лв (от 80) Peace и само ми кажете къде е логиката размера и за 1 г. и за 13г. да е на една цена, като материала е различно количество newsm78 ей това не си го обяснявам, за всички марки говоря принципно...

# 447
Здравейте, момичета! Незнаех, че има такава тема. Много е позлезна. Поздравления! Ще следя с интерес и ще се включа при евентуална информация от моя страна.

# 448
А някой знае ли кога да очакваме по-голямото намаление в Зара? Не си спомням кога започна миналата година ... Харесала съм си едно зимно яке, но в момента е 190 лв и се надявам поне още мъъъничко да го намалят Praynig
Може би към края на Януари.

# 449
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
интересна тема

Общи условия

Активация на акаунт