Намаления 2013/2014 зима

• 94 853
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
в H&M почти всичко е разграбено с тези намаления,вече почти нищо не е останало,поне в Paradise mall е така,включително и мъжката част  #Crazy

# 466
NBM , аз също си търся хубави очила, но не много скъпи - в сайта на Есприт има не лоши и не са скъпи, но не съм влизала отдавна в техен магазин и не знам дали се предлагат там. Ако минеш от там, сподели   Wink http://www.esprit.eu/sale/women-sale/women-misc/sunglasses

# 467
А някакви идеи за слънчеви очила? Но не ми се дават по 200-300лв  Naughty
Мъжът ми на Квиат си взе намалени на 70 лева, но това беше края на лятото.
Защо не видиш и в Аутлета на Оптик Класа. На Солунска се намира. В събота работят до 17.00 часа, в неделя почиват.

# 468
  • Sofia
Точно Квиат търся, преди 6 (!!!) години си взех техни авиаторски очила, първия модел в живота ми, с който наистина се харесвам. Оттогава ги нося постоянно, вече са доста поочукани обаче, затова искам нови (ако си намеря същия модел ще си купя 3 чифта  Mr. Green), иначе се оказаха изключително качествени. Ако някой знае къде ги продават моля да сподели, ако са и намалени още по-добре  Laughing

# 469
Точно Квиат търся, преди 6 (!!!) години си взех техни авиаторски очила, първия модел в живота ми, с който наистина се харесвам. Оттогава ги нося постоянно, вече са доста поочукани обаче, затова искам нови (ако си намеря същия модел ще си купя 3 чифта  Mr. Green), иначе се оказаха изключително качествени. Ако някой знае къде ги продават моля да сподели, ако са и намалени още по-добре  Laughing
Той си ги купи от Сердика център, мисля че от Grand optics.

# 470
Едно време нямаше ли Квиат на Мариа Луиза някъде...не съм минавала обаче от мнооого време, та дано някой се включи с по нова информация.
В МиС-Сити Център имаше доста намалени неща на 50, 60%, чак се изненадах...
НБМ ти кое якенце си взе, аз видях само 1 модел пухено яке, ама ми беше много скъпо  Crossing Arms
В Овиес имаше 30%, но и до -50%, та може да е имало и по- намалени нещица.

# 471
  • Sofia
Кwiat се продават в Гранд Оптикс - имат на доста места, виж в сайта им, има и моделите.
Аз в момента ползвам слънчеви такива, имам и добри наблюдения и върху диоптричните им рамки.

# 472
  • Sofia
Ето го моето, снимах го, за да проверя дали го има в английския сайт, но се оказа, че в Англия вече нямат този модел:
Скрит текст:

Кройката е много хубава и ми стои страхотно. Беше намалено на 150лв от 260. Пак не е евтино, но ми хареса много как ми стои.

Благодаря за Kwiat отзивите, видях и аз в Гранд оптикс, след малко потеглям натам  Crazy

# 473
Някой има ли идея къде мога да намеря хубав мъжки шал. Няма значение дали ще е от намаление. Просто до сега не ми се е налагало да търся и се чудя къде да обикалям.  Rolling Eyes

Масимо Дути
Гант  Peace

# 474
  • Sofia
Ето го моето, снимах го, за да проверя дали го има в английския сайт, но се оказа, че в Англия вече нямат този модел:
Скрит текст:

Кройката е много хубава и ми стои страхотно. Беше намалено на 150лв от 260. Пак не е евтино, но ми хареса много как ми стои.

Само в този цвят ли беше твоя модел яке? Аз си търся подобно - със сваляща се качулка без пухчета разни по нея, с ластици на ръкавите задължително, леко вталено и да покрива ханша, но да е цветно яке- червено, оранжево, тюркоазено... И на прилична цена разбира се:)

# 475
  • Sofia
Мисля, че имаше и черно. Бройките бяха доста ограничени. Качулката обаче не се сваля, но е доста дискретна. За нея има закачено пухче, което се сваля за мое щастие, защото и аз не исках пухчета.

# 476
  • Sofia
Мисля, че имаше и черно. Бройките бяха доста ограничени. Качулката обаче не се сваля, но е доста дискретна. За нея има закачено пухче, което се сваля за мое щастие, защото и аз не исках пухчета.

Мерси за инфото, значи да не си губя времето да ходя там за яке Hug

# 477
На сайта на Зара вече е отразено второ намаление - повечето неща са намалени само с още 10 лева, но при палтата и якетата е по - чувствително.
Днес си купих палтенце на -50%.
Цветни пухенки има в Бенетон, но за сега намалението не е голямо.

# 478
  • Sofia
На сайта на Зара вече е отразено второ намаление - повечето неща са намалени само с още 10 лева, но при палтата и якетата е по - чувствително.
Днес си купих палтенце на -50%.
Цветни пухенки има в Бенетон, но за сега намалението не е голямо.

Знам ги тях, не са ми по вкуса обаче техните Sad

# 479
  • София
къде в София останаха магазини на ECCO? В мол Сердика май го затвориха или греша newsm78

Общи условия

Активация на акаунт