Намаления 2013/2014 зима

• 94 751
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
В H&M не можах да го видя това намаление  newsm78. Имаше 2-3 шендера с намалени дрехи и това беше....

# 586
  • София
В H&M не можах да го видя това намаление  newsm78. Имаше 2-3 шендера с намалени дрехи и това беше....
Там намалението е от преди Коледа. Сега са само остатъци.

# 587
Въпреки, че са остатъци, обаче май бебешките не са намалени. Sad

# 588
  • На земята, която е всъщност звезда.

И преди 01.01 беше така в магазина на Витошка. Дрехите, които изглеждаха добре, не бяха нито евтини, нито намалени. А мъжки ризи, пуловери и якета имаше много симпатични /на логг/, за разлика от дамските, които се брояха на пръстите на ръцете ми.

# 589
  • Berlin
Детското в магазина на Витошка е супер малко в сравнение с Дъ мол и мол София. От LOGG много малко неща намалят по принцип. Намалението в ХМ почна на 20 или 21.12.

# 590
Logg ли е по-високият им клас дрехи?

# 591
  • На земята, която е всъщност звезда.
Logg ли е по-високият им клас дрехи?

Май да, но не съм се ровила в нета за инфо. За мен са по- качествени от другите, но и цените им са по. Напр. пуловерите са в диапазон 60-80 лв.

# 592
Взех си от Orsay един пуловер и жилетка, не са намалени кой знае колко, но реших, че ако чакам още нищо няма да остане. И без това доста от номерациите са обрани.

# 593
  • There I was on a July morning
В Овиесе дали стана 50% на всичко вече?
почти на всичко, да  Peace

Това значи ли, че и детските дрехи са на 50 % /повечето поне/, защото в неделя като ходих в Овиезе на 50 % беше само дамското и мъжкото, но детското беше най-много на 30 %?

Детските дрехи са на -30%  

# 594
  • София
Ако харесвате Овиеса в Сердиката, може да поразгледате...Дънките започват от 14лв... 19лв-29лв. и имаше номера.Блузи, пуловери по 20-30лв.

В Мадъркеър има -40 -50% , но не на всичко.

В Зара все още е много слабо намалението.

И Резерве са слаби засега  Tired

# 595
В Карнивал кидс -50%

# 596
Здравейте ! ЧНГ  Hug
Търся си прави дънки  , т.е. еднакво широки и горе и долу . Масово навсякъде се продават слим модели , които истински ми дотегнаха  Confused Освен това искам плътни дънки , а не някакви тънки съмнителни материи ... Ако някой ме упъти ще съм много благодарна  Hug
И също да питам - за тънки , фини пуловерчета , предпочитам тесни , изчистени модели  Simple Smile

# 597
  • София
Здравейте ! ЧНГ  Hug
Търся си прави дънки  , т.е. еднакво широки и горе и долу . Масово навсякъде се продават слим модели , които истински ми дотегнаха  Confused Освен това искам плътни дънки , а не някакви тънки съмнителни материи ... Ако някой ме упъти ще съм много благодарна  Hug
И също да питам - за тънки , фини пуловерчета , предпочитам тесни , изчистени модели  Simple Smile

http://www.colins.com.tr/en/collection/denim.html

Имат класически модели, много добри материи и различни цветови решения Peace

# 598
Здравейте ! ЧНГ  Hug
Знам за какво говориш и аз не съм почитателка на тези с тесните крачоли.  Лятото си купих от Бенетон, сега не съм ходила, но можеш там да провериш.

# 599
Здравейте ! ЧНГ  Hug

И дънки, и пуловери има в П&К.

Общи условия

Активация на акаунт