ЕВРОВИЗИЯ - Copenhagen 2014, "JOIN US"! (тема 17)

• 51 364
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Аз не мога да разбера следното нещо. Как тъй Гърция участва, след като националният и канал, който организираше Евровизия беше закрит? newsm78 Някой има ли повече инфо по този въпрос? Кой всъщност ще организира гръцката селекция?

Новата им национална телевизия NERIT, която ще започне да работи през месец март. Гръцкото правителство е поело ангажимент, че всички ангажименти към EBU ще бъдат изпълнени, въпреки че все още NERIT не е започнала дейност. Иначе най-вероятно някой частен канал ще организира местната селекция.

# 91
Ама много ме е яд на гърците, много! Държавата им фалира и пак са по-добре от нас. Close Дали нас ще има кой да ни спасява, ако бяхме на тяхно място. newsm78

# 92
Да ви пусна една италианска песен.Нещо не ми е до Евровизия Party

# 93
  • DE
Tuon, четеш ми мислите  Crazy Тъкмо слушам

Two Hearts newsm76 Heart Eyes

# 94
Морфи, ето как и гърците си стегнаха участието в Евровизия. Браво! Нов  телевизионен оператор NERIT, който веднага се задейства. А ние - БНТ удобничко спи зимен сън в балканската група несретници, като току-виж някои от другите държави решат да се появят в Копенхаген.

Смайли, един поздрав с Greta Salóme - Vetrarsálmur - нейна интерпретация на популярна норвежка песен с исландски текст по смисъла на молба за благословия на земята и хората , особено през суровите зимни месеци. Исландското заглавие "Vetrarsálmur" означава " Химн на зимата ".

Туон    bouquet  страхотна песен на Marco Carta!
Дане,   bouquet  Laura Pausini ми е любимка Laura Pausini - Se non te

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 22:50 от Isis

# 95
Тази вечер: финал на Беларус - 21 ч. (20:00 CET) http://www.eurovision.tv/page/webtv?program=94553
Общо  14 песни, много добри и все пак предпочитания за: Матвей Купер и група DUX; Тео,  Max Lorens & DiDyuLya, Anastasia Malashkevich, донякъде NAPOLI ,  SWITTER BOYS ,  приковаващи са NUTEKI,

newsm78  определено за мен националните селекции са по-интересни от голямата Евровизия - чуват се интересни песни, които при общото гласуване са отхвърлени, а се избира някаква посредствена песен.

Румъния - стартират на 15 януари регистрация на песни за Евровизия до 14  февруари. Песните ще бъдат изпълнени на живо пред специално жури на 19 и 20 февруари, когато ще бъдат обявени 12-те финалисти - финалът е на 1 март.

И въпреки черната сянка на българското неучастие в Евровизия 2014, имаме друг повод за българска радост - победата на Цветана Пиронкова на финала в Сидни

# 96

Смайли, един поздрав с Greta Salóme - Vetrarsálmur - нейна интерпретация на популярна норвежка песен с исландски текст по смисъла на молба за благословия на земята и хората , особено през суровите зимни месеци. Исландското заглавие "Vetrarsálmur" означава " Химн на зимата ".

Благодаря!   bouquet
Чух я преди няколко дена, макар да нямам много време напоследък. Даже нямам време да гледам националните селекции. Ще се задоволя само с избраните песни.

# 97
А ние - БНТ удобничко спи зимен сън в балканската група несретници, като току-виж някои от другите държави решат да се появят в Копенхаген.

Не мисля, че е много удобничко, в крайна сметка този изход не е желан от никого. Иначе свърши със записването - само за Словения има допълнителни срокове и те евентуално ще бъдат 37-а държава. Всички други остават вкъщи да пишат домашното си за 2015-а.

# 98
На линия съм тъкмо за първата песен - една симпатична ретро Втората е метъл. Shocked Кефя се на инструментала, но вокала издиша, губи се на фона на музиката.

# 99
Да, озвучаването на Nuteki не беше добро. Странно, защото при другите изпълнения е добро.
Още  един линк за онлайн - Беларус 1 http://bg.online-television.net/4005-belarus-1.html#.UtBHLPvdB3c

# 100
Ей тъкмо се тюхках че те няма. Grinning
Не вокала на Нутеки не се справяше добре, не беше от озвучаването. Но пък музиката ми хареса.Аз гледам от един сайт на малък екран, където стрийма ми върви без проблеми. Иначе тъпия комп зацепва. Този - http://belarus24.by/Content/live/btv.asx
На номер 6 кой и е казал, че може да пее. Аз така мънкам в банята. Wink
 Седем - ужас. Sad Исис, засега не виждам подходяща за Евровизия песен.

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 21:37 от Morphea

# 101
Толкова не върви това оперно изпълнение на Elena Siniavskaya за Евровизия -- на моменти се доближаваше до румънеца Цезар.
Много стилна рокля на Жанет - и тя смени тоалета. Grinning  Не беше необходимо.

Сега очаквам разкош = Anastasia Malashkevich ( Runaway)  Страхотна!!!

А този с белия костюм от Switter Boys  как (?) се явява с тези свои кг и пее "Beautiful Baby" - сигурно "Beautiful Baby" е някоя 100 кг-ва изгора за симетрия със него  Grinning

Страхотна песен на №13  Max Lorens – по стил ми прилича на Дима Балан (Русия)
№ 14. Tasha Odi също ме впечатли с изпълнението си, а на първо слушане не й бях обърнала внимание.

Макс Лорънс има 12 точки от телевота, а Нутеки - 10 точки. Да видим журито.
Макс Лорънс имаше фалшове и едва ли журито ще го сложи на първо място.

Много продължителен концерт във времето на обработването на резултатите. Във всеки случай добра музика.  На този със синия панталон съвсем му е излишен акордеона. Прескочиха 2007 г. Дмитрий Калдун. Добра е идеята да включат евровизионните си изпълнители.
Беларус има 2-ро място в Тюрквижън с Гюнеш - боже какви са извивки! Нетърпимо!

Тео е първи с гласовете на журито. И първи в общи резултати. Личи си, че ритъмът му е в кръвта - особено при стъпките.

Песента на Беларус  TEO - Cheesecake

Последна редакция: сб, 11 яну 2014, 12:28 от Isis

# 102
В общи линии ми хареса деветата  - Жанет. И десетата не беше зле. Ррр, админа дето е дърт почти колкото мен е написал, че десетата балада била "олд фешън". Чудя се кое точно я прави олд фешън.  newsm7 Впечатлена съм от изпълнението на 13 тата песен - много добър диапазон на вокала. Беларусите го раздават много баладично тази вечер.
Макс Лорънс получава  награда от някакъв завод за часовници, който е спонсор на шоуто. Питаха го каква  според него ще бъде наградата, а той отговори - "време". Макс Лорънс има 12 точки от телевота, а Нутеки - 10 точки. Да видим журито.
Имах натоварена седмица - айде вече да казват победителя. Щастливо скапана съм като за петък вечер.  Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 22:58 от Morphea

# 103
Беларусите избраха доста безлична песен, аз дори я бях забравила коя е. Като се замисля тяхната селекция никога не ме е впечатлявала като краен резултат. Все избират някакви безумни кичове.

Албания 2014 - Hersiana Matmuja - Zemërimi I Një Nate http://www.youtube.com/watch?v=NEH0iDktSNc
Украйна 2014 - Maria Yaremchuk - Tick-Tock http://www.youtube.com/watch?v=7oBCsNoloy4
Беларус 2014 - TEO - Cheesecake https://www.youtube.com/watch?v=gXYkGpaiKcs

Последна редакция: сб, 11 яну 2014, 10:27 от Morphea

# 104
 Леко съм смутена от текста на песента на Беларус Crazy Joy
Обаче сценичното представяне и танците hahaha

Общи условия

Активация на акаунт