ЕВРОВИЗИЯ - Copenhagen 2014, "JOIN US"! (тема 17)

• 51 355
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
  • DE
Доволна съм от гласуването, доста оспорвано бе. Нашите си бяха за топ 3, а като гледам колко хора не са успели да гласуват заради срива на системата ми е ясна работата  ooooh! Плюс това не участваха доста страни в които има български емигранти и това оказа влияние. Бях се наточила да гласувам(за пръв път, ей така да подкрепим нашето дете  Tired и не ми се получи  Crossing Arms )

# 691
  • Варна
Браво на нашите деца!

# 692
Браво! Второ място си е огромен успех! Въобще не очаквах,че толкова много ще ни подкрепят!

# 693
Браво на нашите деца Heart Eyes Айде тука втори ,нека Кобрата е първи  Mr. Green

# 694
Второ място за Крисия  Heart Eyes Да ни е честито, че сме в челната тройка!   Hands Clap

# 695
Браво на нашите деца!

Браво! Страхотно класиране!
Не разбрах за Армения защо толкова много гласуваха. Ако на другата Евровизия руските републики са по-малко вотът ще се разпредели по-справедливо Simple Smile
Браво!
Хахде сега палец и за Кубрат!

# 696
  • София
Трето място за Крисия  Heart Eyes Да ни е честито, че сме в челната тройка!   Hands Clap
ВТОРО!

# 697
Щастлива съм  за второто място за Крисия и съм доволна за победата на Италия!

# 698
Трето място за Крисия  Heart Eyes Да ни е честито, че сме в челната тройка!   Hands Clap
ВТОРО!

Поправих грешката, но ми се стори, че Армения имаше повече точки от нас  newsm78

# 699
  • София
ВТОРО!

Поправих грешката, но ми се стори, че Армения имаше повече точки от нас  newsm78

С 12 точки от Сърбия минахме на второ  Hug.

# 700
  • София
Браво на нашите деца Heart Eyes Айде тука втори ,нека Кобрата е първи  Mr. Green
Peace

# 701
  • España
Браво,браво ,браво!!! Чудесни деца!!!

# 702
Страхотно!  newsm44Браво Крисия! Браво Ибрахим! Браво Хасан! България наистина трябва да се гордее със своите деца! bg
Хайде сега да стискаме палци и на Кобрата! Успех!  fingerscrossed

# 703
  • в 1001-та нощ
Браво, браво на децата  bowuu  и поздравления за екипа, който ги подкрепя  Heart Eyes

# 704
Браво на Крисия и на момчетата! Страхотен успех!

Общи условия

Активация на акаунт